Nem akartam beleszólni itt a magas röptű eszmecserébe, de mi az , hogy az elmúlt 10 évben?Dr.Dre írta:Azért te sem vagy semmi. A Barcelona szurkolóknak persze hogy jó meg szép, bárhogy nyer.dzsi91 írta:Nincs pálfordulat,sose volt igazából kialakult képük és értékrendjük a labdarúgásról.
#Messialegjobb meg #messkuenklub aztan csokolom.Talaltam egy nagyon szep alairast odaat,valahogy ez leírja az egesz barsza eszmét:
“Ha a barca nyer,a futball nyer”![]()
Ennyi a lenyeg,csokolom.Game over mindenkinek,ha a barca nyer, nyer a futballha a barsza kontrázva nyer az akkor is szép,ha 150 milláért vasarolnak az is jo, mert a barsza mindig szép
szerintem jópofa.Kívülről nézve zseniális ahogy omlik össze a világuk szépen lassan de mindig találnak valami kapaszkodót ,hogy visszakábítsák magukat
De ez nem mondható el a Real-ra? Ti is tudtommal örültök minden győzelemmel, legyen az bármilyen.
Omlik össze a világunk? Akármennyire is szeretnéd, a Barcelona még mindig a top 3 elitbe tartozik a Madriddal együtt. Néha a Madrid van feljebb (most), néha a Barcelona. Nem kell túlbonyolítani. Azért úgy, hogy az elmúlt 10 évben 3x(?) nyert a R.Madrid spanyol bajnokságot,na meg a BL-ek száma is az elmúlt 10 évben 3-3 ide is oda is, és azt mondod RÁNK hogy omlik össze a világ, és hogy kapaszkodunk fel, elég nagy elvakultság,már bocs.
És a normális Barcelona szurkolókat sem kellene a hülyékhez venni, mert olyanok nem csak nálunk vannak, hanem nálatok is.![]()
Peace
Nem kell 90 évet venni, nézzük csak azt a korszakot, amikor szarrá nyertétek magatokat, aztán megnyugodhattok. Én meg megnézem a XX. század legjobb csapatának járó elismerésről a fotómat, meg az ismerősöm mai fotóját, ahogy pózol a 12 BL serleggel, és elkezdek zokogni.