Egyik nem zárja ki a másikat.El Unico írta:Tegnap: Theo sérülése nem komoly. Edzőteremben dolgozott.
Ma: Theo 2 hétig nem lesz bevethető.
Nálunk már csak így mennek a dolgok...![]()
![]()
![]()

Edzőteremben tud lábra dolgozni minden gond nélkül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 20., szerda 10:20
Egyik nem zárja ki a másikat.El Unico írta:Tegnap: Theo sérülése nem komoly. Edzőteremben dolgozott.
Ma: Theo 2 hétig nem lesz bevethető.
Nálunk már csak így mennek a dolgok...![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 20., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 19., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 19., kedd 21:28
így van, úgy látom a vezetőség hasonlóan gondolkodik mint énsebydani írta:Jimnek jó időszaka van most![]()
![]()
Egyébként az ő leigazolását én is támogatnám,csináljuk
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. szeptember 19., kedd 21:18
szobandras írta:Ennek a Stefan gyereknek a Leverkusen akkori játékosaként biztos komoly belelátása volt a BM belügyeibe
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 19., kedd 21:15
nyáron pont őt írtam a u21-es eb után, hogy érdemes lenne figyelni ebben a szezonbanRealista24 írta:Kepa egyébként, ha nem hosszabbít, és aláír ingyen a Realhoz (júniusban lejár a szerződése), akkor Pérez kompenzálni fogja a Bilbaót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 19., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: szobandras » 2017. szeptember 19., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 19., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 19., kedd 20:02
Na és Lehman sem volt egyszerű, fejben.VanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
Aki elmebeteg volt az pl Keane, di Canio vagy Cassano bár utóbbi lehet nem átvitt hanem ténylegesen is szefos volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 19., kedd 19:39
Nem szószerint értettem, retardalt nem volt, de amiket lenyomott ... biztos hogy nem volt százas.VanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
Aki elmebeteg volt az pl Keane, di Canio vagy Cassano bár utóbbi lehet nem átvitt hanem ténylegesen is szefos volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 19., kedd 19:32
Hát...pont a napokban futottam bele egy best of Kahnba, és nem a védéses verzióbaVanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. szeptember 19., kedd 19:30
Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 19., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 19., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 19., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 19., kedd 18:11
és De Gea sem arrogáns, ahogy Courtois sem... Plusz De Gea sem itt tartott ennyi idősen és bőven volt vele probléma a MU-nál, mire szépen beérett.BBeno írta:189 centi magas mint de gea.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 19., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 19., kedd 17:47
Szerintem ez nem arrogancia kérdése, hanem teljesítmény. Ha egy kapus el kezd god modban védeni és megfog mindent, akkor lassanként elkezd megremegni a csatárok lába. Ehhez nem arrogancia kell, hanem tudás és egy kis szerencse.BlancoMark írta:Egy ujabb bravurkapus, aki nem kifejezetten magas, nem uralja annyira a 16ost mint a mai elit kapusok. Meg csak 22 eves, ez kapusoknal meg fiatalabbnak szamit, de nekem hianyzik belole az arrogancia es hogy osszefossak magukat az ellenfelek tole. Szerintem keves lesz o a Realba. Persze nagyon nincs valasztasunk mert nincs mas a piacon. Szigoruan gazdasagilag nezve egyebkent megerne az atigazolas, szakmailag mar lehet nem.Realista24 írta:Kepa egyébként, ha nem hosszabbít, és aláír ingyen a Realhoz (júniusban lejár a szerződése), akkor Pérez kompenzálni fogja a Bilbaót.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 19., kedd 17:18
Jelenlévő fórumozók: 109 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem