De, ezért is lenne baromi szánalmas és vicc, ha ezután meg elmenne az Arsenalba!nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?
Akkor nálam is nullázódik!Amùgy én csalódok Özilben, ha lěp...

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:12
De, ezért is lenne baromi szánalmas és vicc, ha ezután meg elmenne az Arsenalba!nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?
Akkor nálam is nullázódik!Amùgy én csalódok Özilben, ha lěp...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:08
Pont ezért... Ő tudja amùgy. Nekem mind1... Modric is képes ott játszani, ha Isco lesérülne...Galacticos írta:nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?Géci írta:Amùgy én csalódok Özilben, ha lěp...
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:07
Egy picit nekem is gyanús volt ma, h egy percet sem kapott. Ha Carlo nagyon megakarta volna büntetni, akkor a keretből rakta volna ki.Sierra írta:Galacticos írta:nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?Kis gyáva gyökér lesz, ha tényleg lelép. Hoztak a nyakára 2 combosabb konkurenciát, ő is belátja, hogy így bizony kevés lesz ide. Pláne, hogy eddig az überfos játékkal is betonbiztos helye volt a kezdőben.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:05
Galacticos írta:nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:01
nem azt mondta hogy ő nem igazolna el versenyhelyzet miatt?Géci írta:Amùgy én csalódok Özilben, ha lěp...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 1., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:57
de szép lenne...torjack írta:Na, mi a szösz, Mesut barátunk a végén mégis a megszokás helyett a megszökést választja?
Bale jön, Kaká, Özil megy...pedig nincs karácsony
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:53
Igazad van úgy is így fog elterjedni a köztudatban h 100 millió volt. Aztán majd én megszemezgetek a hnapi interjúkkal kapcsolatban, ami a bemutatás után lesz. Hátha elszólja vki magát.mohaola írta:Nem tudni, hivatalos ár nincs, az angolok szerint igen,100-101 millió eurót írnak, a spanyolok 91 millió eurót.MorataMartin írta:Engem igazából az érdekel h megdőlt-e az átigazolási rekord?
A nép többsége úgy is a 100 millió eurót fogja elhinni ebben biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:52
Én meg már úgy vagyok vele, hogy örömmel. Egyszerűen nem akarnak fizetni érte, se 1 milliót, se 100 ezret. Viszont ha nem adjuk tovább, akkor évi 10 millát húz ki a csapat zsebéből. Úgyhogy egy a lényeg: vigyék!Anthony írta: Mondtam én, hogy valami cigány ajánlattal fognak ezek előállni, komolyan szembeköpném...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:51
Nem tudni, hivatalos ár nincs, az angolok szerint igen,100-101 millió eurót írnak, a spanyolok 91 millió eurót.MorataMartin írta:Engem igazából az érdekel h megdőlt-e az átigazolási rekord?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:49
Mondtam én, hogy valami cigány ajánlattal fognak ezek előállni, komolyan szembeköpném...A Rossoneri csapat második embere nem kisebb szándékkal érkezett a spanyol fővárosba, mint hogy meggyőzzel a madridi vezetőséget arról, hogy ingyen engedjék át Kaká játékjogát nekik. Ez a megoldás évi 10 millió euró spórolást hozna a Real Madrid számára, hiszen jelenleg ennyi a fizetése a 2007-ben Aranylabdás játékosnak.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:41
A Marca a főoldalon 99 gurigát ír, a cikkre kattintva viszont 91 milláról szól a fáma!pont a lényeg nincs meg sehol, az ár.![]()
Hosszútávon akkor sem kérdés, hogy melyik a komolyabb csapat. Ha megy, akkor remélem a MU.-ba; de egyelőre ne szaladjunk előre!Ha 1-2 posztot jól oldanak meg az Arsenalnál, akkor nem biztos, hogy nagyon le lesznek maradva a MUtól, sőt... Azért ott most felfordult minden Moyessel.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:38
nem nem nem! jóó ez így!madridronie írta:Na erre kíváncsi leszek; ha megy akkor már egyértelműen a MU.-ban a helye és nem egy loser Arsenalban!Goal.com: Az Arsenal előrehaladott tárgyalásokban áll a Real Madriddal Mesut Özil átigazolása kapcsán akiért 40m fontot fizetnének.
Canal+: Mesut Özil egész biztosan távozik a Real Madridtól, de a PSG helyett Anglia a lehetséges célállomás.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:36
Sokan nem hiszik el, de ha Perez kiad érte 100 millár, akkor azt 2412532x átszámolták és átgondolták, és nagy valószínűséggel meg is éri.'shutterisland írta:pont a lényeg nincs meg sehol, az ár.![]()
perez ide, perez oda, 100 milliót csak nem adtak már ki érte.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:36
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem