Na és Lehman sem volt egyszerű, fejben.VanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
Aki elmebeteg volt az pl Keane, di Canio vagy Cassano bár utóbbi lehet nem átvitt hanem ténylegesen is szefos volt.

Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem szószerint értettem, retardalt nem volt, de amiket lenyomott ... biztos hogy nem volt százas.VanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
Aki elmebeteg volt az pl Keane, di Canio vagy Cassano bár utóbbi lehet nem átvitt hanem ténylegesen is szefos volt.

Egyébként én bírtam,manapság meg levan nyugodva.Szakkommentál és Egész kifinomultan beszél,nem gondolná az ember

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát...pont a napokban futottam bele egy best of Kahnba, és nem a védéses verzióbaVanillaSky írta:Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Dehogy volt elmebeteg! Egyrészt még másfajta volt a labdarúgás, nem voltak ennyire polkorrektre nevelve a játékosok, jóval kisebb támadási felület a közösségi média által. Sokkal inkább volt egy érdesebb kiadású Ramos, aki szerette feltüzelni magát és mindent megtett a csapatáért.Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kahn nem arrogáns volt,hanem egy elmebeteg

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ha arrogáns kapust keresünk, akkor róla lekéstünk, mert már rég visszavonult:
https://www.youtube.com/watch?v=XPi0ZKe0Ybc
https://www.youtube.com/watch?v=XPi0ZKe0Ybc
Engem nem érdekel, hogy arrogáns vagy nem. Védjen jól, vagyis ha ide akarjuk hozni akkor ettől sokkal több kell. Én néztem az U21-es meccseket és annyira nem dobtam el az agyam tőle. Volt pár bravúr, de sokszor meg sugárzott róla a bizonytalanság.
és De Gea sem arrogáns, ahogy Courtois sem... Plusz De Gea sem itt tartott ennyi idősen és bőven volt vele probléma a MU-nál, mire szépen beérett.BBeno írta:189 centi magas mint de gea.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem láttam eleget védeni hogy felhypoljam vagy lehúzzam de, spanyol u-21 kezdője ez már jó ajánlás, baszkok jó kapusokat nevelnek, spanyol, fiatal, 186 centis, ha bejön óriási fogás ha nem akkor is aprópénz vagy második számú kapus lehet.
Szerintem ez nem arrogancia kérdése, hanem teljesítmény. Ha egy kapus el kezd god modban védeni és megfog mindent, akkor lassanként elkezd megremegni a csatárok lába. Ehhez nem arrogancia kell, hanem tudás és egy kis szerencse.BlancoMark írta:Egy ujabb bravurkapus, aki nem kifejezetten magas, nem uralja annyira a 16ost mint a mai elit kapusok. Meg csak 22 eves, ez kapusoknal meg fiatalabbnak szamit, de nekem hianyzik belole az arrogancia es hogy osszefossak magukat az ellenfelek tole. Szerintem keves lesz o a Realba. Persze nagyon nincs valasztasunk mert nincs mas a piacon. Szigoruan gazdasagilag nezve egyebkent megerne az atigazolas, szakmailag mar lehet nem.Realista24 írta:Kepa egyébként, ha nem hosszabbít, és aláír ingyen a Realhoz (júniusban lejár a szerződése), akkor Pérez kompenzálni fogja a Bilbaót.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
189 centi magas mint de gea.
- BlancoMark
Egy ujabb bravurkapus, aki nem kifejezetten magas, nem uralja annyira a 16ost mint a mai elit kapusok. Meg csak 22 eves, ez kapusoknal meg fiatalabbnak szamit, de nekem hianyzik belole az arrogancia es hogy osszefossak magukat az ellenfelek tole. Szerintem keves lesz o a Realba. Persze nagyon nincs valasztasunk mert nincs mas a piacon. Szigoruan gazdasagilag nezve egyebkent megerne az atigazolas, szakmailag mar lehet nem.Realista24 írta:Kepa egyébként, ha nem hosszabbít, és aláír ingyen a Realhoz (júniusban lejár a szerződése), akkor Pérez kompenzálni fogja a Bilbaót.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak teszt, hogy olvassa-e valaki.Galacticos írta:Az elozetesben irjatok hogy cr-rol lehullottak a lancok es vegre jatszhat. De utana a varhato kezdoben meg nincs benne.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Az elozetesben irjatok hogy cr-rol lehullottak a lancok es vegre jatszhat. De utana a varhato kezdoben meg nincs benne.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kepa egyébként, ha nem hosszabbít, és aláír ingyen a Realhoz (júniusban lejár a szerződése), akkor Pérez kompenzálni fogja a Bilbaót.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
lehagytátok a legjobb résztZidane: “Fogjuk még a legjobb Bale-t látni... Manchesterben”

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogynem, a strandon amíg elmászok a vízigPipita írta:Gondolom nem jártál még például Andalúziában, ahol este 8-ig mozdulni sem lehet.bercik írta:Amúgy az ilyen retardált időpontok miatt IS nincs teltház meccseken. Több sebből vérzik a la liga.
Én meg amúgy sokkal inkább nézem este tíztől meccset, mint déltől. Ezerszer hangulatosabb.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A plben normális időpontokban vannak a meccsek ennek is köszönhetően van nagyobb stadion kihasználtság. Míg a spanyol bajnokságokban lézengenek főleg az ellenfél csapatának szektorában.
Elég sokszor kell nagy távolságot megtenni és egy késői időpontnál nem tehetik meg hogy kimennek mert egy év míg kijutnak a stadionból majd onnan haza másnap pedig munka.
Nyilván nektek is van kapcsolatotok spanyolországgal nekem ez a tapasztalatom spanyol ismerösök elmondása és tömeges posztok reditten a témával kapcsolatban.
Elég sokszor kell nagy távolságot megtenni és egy késői időpontnál nem tehetik meg hogy kimennek mert egy év míg kijutnak a stadionból majd onnan haza másnap pedig munka.
Nyilván nektek is van kapcsolatotok spanyolországgal nekem ez a tapasztalatom spanyol ismerösök elmondása és tömeges posztok reditten a témával kapcsolatban.
náluk teljesen máshogy indul a nap, sokkal később. persze hogy leszarjákPipita írta:Gondolom nem jártál még például Andalúziában, ahol este 8-ig mozdulni sem lehet.bercik írta:Amúgy az ilyen retardált időpontok miatt IS nincs teltház meccseken. Több sebből vérzik a la liga.
Én meg amúgy sokkal inkább nézem este tíztől meccset, mint déltől. Ezerszer hangulatosabb.