HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. szeptember 15., péntek 1:55
CR tényleg így van ezzel, éppen ezért ő a CR7 a sok aranylabdával nem pedig a kutyaütő geretbél. A közönségnek tényleg gála kellene mindig, a mi üveglábú srácainkra viszont vigyázni kell, ez látszik. Szerintem szeptemberben ne szakadjanak meg nyert meccsen, ha nagy az alázás, akkor jönne az ellenfél részéről a dühből, értelmetlenül, csakazértis szabálytalankodás. Sérülések lehetnek, átmehet kakaskodásba, a piros meg könyen röppen most, ha a Realnak kell adni. (Itt jegyzem meg, ilyen tökéletes játékvezetést, mint a ciprusiak ellen, régen láttam. Remélem, a spanyol játékvez. kar is látta, hogy így is lehet csinálni). Ez a langyos meccs így teljesen jó volt a nagy erőpróba előtt.
Edzés szempontjából tényleg jó, ha többet gurítunk kis csapatoknak. A másik oldala viszont az, hogy ha minden trükkünket, figuránkat bemutatunk, visszafelé sülhet el. Minden topcsapatot rengeteg kamerával figyelnek folyamatosan, ki mennyit fut, merre jár a pályán, merre húzza el a labdát, komoly emberkék elemzik az ellenfelek részéről. Szerintem ezért nem kell ilyen meccseken mindent megmutatni. Más példa. Muay thai ismerősöm országos szintű versenyen úgy kapott ki, hogy a leendő ellenfele megnézte a bemelegítését (utólag megbeszélték), és kiszúrta, hogy a bal kezét egy kicsit lógatja. Persze, hogy a meccsen ott verte keresztbe állandóan. Szóval szerintem nem baj, ha az ellenfél nem tudja, hogy a Real melyik kezét tartja lejjebb egy kicsit. Nem véletlen, hogy az edzések sem nyilvánosak, csak a bohóckodás része.
Egyébként abban maximálisan igazad van, hogy ami ott van, azt viszont be kell verni, de CR meglőtte, Ramos meglőtte, Asensio nem volt, más meg nem tud gólt rúgni. Béltől már rég nem várom el.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)