Ne fogadj rá nagy tétben.Yazid írta:Es bélának megint szerencseje lesz, mert benzema híjan csodalhatjuk még.

Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Akàr hogyan is nézzük, Mayoral egy közepes jàtékos, mégis többet tett, mint Benz vagy Bale ebben a szezonban. Igazàn nagy fricska ez nekik. Pedig fele annyi tehetség sincs Mayoralban mint bennük. Mehetnek jövőre.
Mayoral viszont meglepett, küzd hajt és teszi a dolgàt.
Theo meg amilyen rossz volt eddig olyan jó ma.
Mayoral viszont meglepett, küzd hajt és teszi a dolgàt.
Theo meg amilyen rossz volt eddig olyan jó ma.
Es bélának megint szerencseje lesz, mert benzema híjan csodalhatjuk még.
Biztos jó lenne egy nullkilometeres fiatalt bedobni egy idegenbeli sociedad meccsbe.___Samy___ írta:Én nem küldöm el a picsaba, de azért szerintem az ilyen teljesítménnyel bőven rászolgált arra, hogy 1-2 meccsen megnézzük a marokkói srácot helyette.Ezt nem tagadom, idén szarul játszik. De szerintem a türelmet bőven kiérdemelte, ha tavasszal is így nyomja, akkor már el lehet küldeni a picsába. Addig meg valahogy nyerjük meg a meccseket, mindegy, ha nyögvenyelősen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
értem. remélem így is marad, mert elég jól játszunk.Realista24 írta:Mert nem keresik a társak.
Theoban őrült nagy potenciál van. Akár egy Ramosi utat is bejárhat. Reménykedjünk benne.
Mayoral teker, mint pocok az üveg szobába. Egy kis önbizalommal még hasznos is lehet, hosszú távon.
Bale: 1 momentuma volt a meccsen eddig, engedte beadni a jhv-et. Remélem ZZ előbb utóbb belátja, és megszégyeníti a padon. Még hogy középen akarna játszani. Ott lehet csak alibizni igazán
Mayoral teker, mint pocok az üveg szobába. Egy kis önbizalommal még hasznos is lehet, hosszú távon.
Bale: 1 momentuma volt a meccsen eddig, engedte beadni a jhv-et. Remélem ZZ előbb utóbb belátja, és megszégyeníti a padon. Még hogy középen akarna játszani. Ott lehet csak alibizni igazán

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, ha így nézzük, akkor ma eddig hibátlan, mert labda sem volt nálaBuitre írta:szerintem pedig ma nem annyira szar Béla, mint az utóbbi időben. Úgy értem nem lóg ki lefelé, hacsak abban nem, hogy bujkál. Theo kellemes meglepetés

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Én nem küldöm el a picsaba, de azért szerintem az ilyen teljesítménnyel bőven rászolgált arra, hogy 1-2 meccsen megnézzük a marokkói srácot helyette.Ezt nem tagadom, idén szarul játszik. De szerintem a türelmet bőven kiérdemelte, ha tavasszal is így nyomja, akkor már el lehet küldeni a picsába. Addig meg valahogy nyerjük meg a meccseket, mindegy, ha nyögvenyelősen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ennyit tud. Semmi technika, nulla jobblab , ugy fordul mint egy kamion , igazabol o egy atleta, akinek meg a gyorsasaga is megkopott. Miztos vagyok benne hogy Faubert is lehozta volna anno igy ameccseket, csak ot rogton ki is csaptak innenBlancoMark írta:Szerintetek Bale hajt es ennek ellenere ilyen szereny a telejsitmenye (tehat ennyit tud) vagy szimplan leszarja es ezert ilyen semmi?

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
szerintem pedig ma nem annyira szar Béla, mint az utóbbi időben. Úgy értem nem lóg ki lefelé, hacsak abban nem, hogy bujkál. Theo kellemes meglepetés
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem leszarja, ha hajt is mi azt nem látjuk meg hát abban a hitben van hogy ő szorosan ott van CR és Messi mögött. Elég szomorú ez az egész.BlancoMark írta:Szerintetek Bale hajt es ennek ellenere ilyen szereny a telejsitmenye (tehat ennyit tud) vagy szimplan leszarja es ezert ilyen semmi?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ezért kéne leállni a sok fikázással, mert egészen botrányos. Oké, Bale stabilan szar évek óta, tőle aztán felesleges a megváltást várni, ő se hisz saját magában, de mikor Theo egy meccs után kapta a baloldali Danilo kommenteket, akkor azért elkerekedett a szemem.BlancoMark írta:Theo nagyon stabil. Es ne feledjuk, 19 eves.
Ezt nem tagadom, idén szarul játszik. De szerintem a türelmet bőven kiérdemelte, ha tavasszal is így nyomja, akkor már el lehet küldeni a picsába. Addig meg valahogy nyerjük meg a meccseket, mindegy, ha nyögvenyelősen.Nem tudom, nekem görcsben van a gyomrom, ha nála a labda a jobb oldalon. Idén eddig nagyon pontatlan a játéka. Beadni meg már elfelejtett, vagy fingom sincs.
És ezt nem csesztetesbol mondom, de vele kapcsolatban azért nem ehhez szokhattunk hozzá. Viszont a pályát felszantja továbbra is, erre nem lehet panasz.
- BlancoMark
Szerintetek Bale hajt es ennek ellenere ilyen szereny a telejsitmenye (tehat ennyit tud) vagy szimplan leszarja es ezert ilyen semmi?

Nem igaz, hogy zidane nem latja, nem igaz. Ennyi eleg tole?? Majd megint megmondja tetszett amit a palyan csinalt, jol mozog még jobb lesz. Sírok
- ___Samy___
Nem tudom, nekem görcsben van a gyomrom, ha nála a labda a jobb oldalon. Idén eddig nagyon pontatlan a játéka. Beadni meg már elfelejtett, vagy fingom sincs.Zsombor írta:Jópofa, hogy pl ez, de előtte semmi gond nem volt vele. A gól meg Keyloré. Ez a folyamatos köpködésed minden meccsen pedig nevetséges.___Samy___ írta: Pl ez. De az előbb egy sima beguritasra nem volt képes, amiből 100-as ziccer lett volna.
És ezt nem csesztetesbol mondom, de vele kapcsolatban azért nem ehhez szokhattunk hozzá. Viszont a pályát felszantja továbbra is, erre nem lehet panasz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ő és Mayoral a MoTMBlancoMark írta:Theo nagyon stabil. Es ne feledjuk, 19 eves.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Theo nagyon stabil. Es ne feledjuk, 19 eves.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Carvajalnak nem tett jót, hogy nincs konkurencia
azóta ő a leggyengébb hátvédünk...
ha ezt folytatja Bale, nincs az edző és elnök, aki itt tartja jövő nyáron...
azóta ő a leggyengébb hátvédünk...
ha ezt folytatja Bale, nincs az edző és elnök, aki itt tartja jövő nyáron...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
legyünk kedvesek megcsináltaRealista24 írta:Mayoral egy.RaúlCF írta:Mayoral 2![]()
még Bale tripla jön
Öngól egy.

Asensio meg Isco néha jobb megoldást is választhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K