Hát, ha így nézzük, akkor ma eddig hibátlan, mert labda sem volt nálaBuitre írta:szerintem pedig ma nem annyira szar Béla, mint az utóbbi időben. Úgy értem nem lóg ki lefelé, hacsak abban nem, hogy bujkál. Theo kellemes meglepetés

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:43
Hát, ha így nézzük, akkor ma eddig hibátlan, mert labda sem volt nálaBuitre írta:szerintem pedig ma nem annyira szar Béla, mint az utóbbi időben. Úgy értem nem lóg ki lefelé, hacsak abban nem, hogy bujkál. Theo kellemes meglepetés
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:41
Én nem küldöm el a picsaba, de azért szerintem az ilyen teljesítménnyel bőven rászolgált arra, hogy 1-2 meccsen megnézzük a marokkói srácot helyette.Ezt nem tagadom, idén szarul játszik. De szerintem a türelmet bőven kiérdemelte, ha tavasszal is így nyomja, akkor már el lehet küldeni a picsába. Addig meg valahogy nyerjük meg a meccseket, mindegy, ha nyögvenyelősen.
HozzászólásSzerző: b3tman » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:41
Ennyit tud. Semmi technika, nulla jobblab , ugy fordul mint egy kamion , igazabol o egy atleta, akinek meg a gyorsasaga is megkopott. Miztos vagyok benne hogy Faubert is lehozta volna anno igy ameccseket, csak ot rogton ki is csaptak innenBlancoMark írta:Szerintetek Bale hajt es ennek ellenere ilyen szereny a telejsitmenye (tehat ennyit tud) vagy szimplan leszarja es ezert ilyen semmi?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:40
Szerintem leszarja, ha hajt is mi azt nem látjuk meg hát abban a hitben van hogy ő szorosan ott van CR és Messi mögött. Elég szomorú ez az egész.BlancoMark írta:Szerintetek Bale hajt es ennek ellenere ilyen szereny a telejsitmenye (tehat ennyit tud) vagy szimplan leszarja es ezert ilyen semmi?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:38
Ezért kéne leállni a sok fikázással, mert egészen botrányos. Oké, Bale stabilan szar évek óta, tőle aztán felesleges a megváltást várni, ő se hisz saját magában, de mikor Theo egy meccs után kapta a baloldali Danilo kommenteket, akkor azért elkerekedett a szemem.BlancoMark írta:Theo nagyon stabil. Es ne feledjuk, 19 eves.
Ezt nem tagadom, idén szarul játszik. De szerintem a türelmet bőven kiérdemelte, ha tavasszal is így nyomja, akkor már el lehet küldeni a picsába. Addig meg valahogy nyerjük meg a meccseket, mindegy, ha nyögvenyelősen.Nem tudom, nekem görcsben van a gyomrom, ha nála a labda a jobb oldalon. Idén eddig nagyon pontatlan a játéka. Beadni meg már elfelejtett, vagy fingom sincs.
És ezt nem csesztetesbol mondom, de vele kapcsolatban azért nem ehhez szokhattunk hozzá. Viszont a pályát felszantja továbbra is, erre nem lehet panasz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:36
Nem tudom, nekem görcsben van a gyomrom, ha nála a labda a jobb oldalon. Idén eddig nagyon pontatlan a játéka. Beadni meg már elfelejtett, vagy fingom sincs.Zsombor írta:Jópofa, hogy pl ez, de előtte semmi gond nem volt vele. A gól meg Keyloré. Ez a folyamatos köpködésed minden meccsen pedig nevetséges.___Samy___ írta: Pl ez. De az előbb egy sima beguritasra nem volt képes, amiből 100-as ziccer lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:36
Ő és Mayoral a MoTMBlancoMark írta:Theo nagyon stabil. Es ne feledjuk, 19 eves.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:30
legyünk kedvesek megcsináltaRealista24 írta:Mayoral egy.RaúlCF írta:Mayoral 2![]()
még Bale tripla jön
Öngól egy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:28
Nem érdeklik a kritikák, valamint nem érti a spanyol drukkerek köpködését, azt hiszi éltetik.Kerlon írta: Amúgy nem éghet a pofája, hogy rendre egy fiatal spanyolrol szól a meccsünk és nem róla..?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:28
Semmi nem érdekli. Mayoral meg él hal a Realért. Ez a különbség.Kerlon írta: Amúgy nem éghet a pofája, hogy rendre egy fiatal spanyolrol szól a meccsünk és nem róla..?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 17., vasárnap 21:26
Amúgy nem éghet a pofája, hogy rendre egy fiatal spanyolrol szól a meccsünk és nem róla..?Csabi írta:volt már ma jó megmozdulása? kommentátor a nevét se mondja. MEGLEPŐRemy írta:Mayoral többet tett ezen a meccsen, mint Bale az egész szezonban.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem