En a man utd turajan voltam par hete. Hatalmas elmeny volt meg realoskent is. Mondjuk azon kicsit meglepodtem, hogy a tag, aki korbevitt minket, ronaldobol folyamatosan viccet csinalt.gaborz1 írta:Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
Nekem volt szerencsém hétfőn a Bayern Münchenét és örömmel konstatáltam hogy a múzeumban lévő legnagyobb trófea egy Bernabeu-kupa.

OFF
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
hát én futballfüggő vagyok de egyáltalán nem érdekel az atma múzeuma főleg nem a barcáé. csak fel elevenedne bennem a sok elcsalt, elfújt meccs... túl gondolva még pénzzel is támogatnám (belépő ára) az általam gyűlölt csapatokat és cserébe jól fel is idegesítem magam a túra alatt... no wayfutball függők vagyunk, nekünk ez olyan, mint egy művésznek a festményeket nézegetni.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én nem tudok olyan csapatot mondani, amelyik múzeumát, ha tudom róla, hogy igényes ne nézném meg. Ez az érdeklődési körünk, futball függők vagyunk, nekünk ez olyan, mint egy művésznek a festményeket nézegetni.gaborz1 írta:Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
Nekem volt szerencsém hétfőn a Bayern Münchenét és örömmel konstatáltam hogy a múzeumban lévő legnagyobb trófea egy Bernabeu-kupa.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pipita írta:Benz topicra reagálva:
Most kétszínű leszek, mert a Valencia meccs után én is kurvaanyáztam Benzemát elég durván (bár én nem a fórumon), mert megharcolt érte...
...de ha a madridom fórumra jövök, akkor nem azt akarom olvasni, hogy ez meg az a Real Madrid játékos mekkora kibaszott nyomorék. Arra ott az enesó meg a jurobarsza meg a többi, itt nem erre vagyok kíváncsi. De gyakran a mi fórumunk sem szól másról, ami elég szomorú szerintem.
És nem a kritikával van baj hanem a stílussal. Lehet azt mondani, hogy Balenél van jobb játékos a keretben, szarul játszik, kapja össze magát vagy üljön le, vagy lehet azt kívánni hogy törjék ketté a pályafutását és dögöljön meg. A kettő közötti különbség ég és föld. És Bale az idei kedvenc, de minden évben megvan az a 2-3 ember aki ezeket megkapja minden egyes nap minden egyes órájában. Ez meg egyszerűen túl sok és tényleg fárasztó mindenhol azt olvasni, hogy mekkora nyomorék ez meg az a játékos (gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).
Mondjuk ezt a meccs közben elég nehéz kontrollálni.
Én azért kaptam egy hónapot mert kicsúszott egy k.anyád a 2-3. ajtó ablaknál.
Úgy érzem, hogy a ban is jogos illetve az abban a pillanatban kiváltott érzelmek miatt a k.anyád is azvolt.
Azzal viszont egyetértek, hogy utána, már tiszta fejjel tényleg nem ebből kellene, hogy álljon a fórumozásunk.
ZIDANE
A realén kívül az atleticoéban voltam még, ami nyilván nem nagy élmény
A bernabeu stadion túra amúgy is olyan brutálisan van felépítve, hogy libabőr az egész. Brutál jó, mindig végig fogok menni rajta, számomra megunhatatlan a kispadon ülni
(hát nem vagyok egy morata na...
)
A múzeum rész is természetesen egyedülálló. Nem hiszem, hogy van ennél jobb. A barcelonait végig néztem haverom fotóin és "beszámolóján"...Szerintem semlegesként sem akkora élmény.

A bernabeu stadion túra amúgy is olyan brutálisan van felépítve, hogy libabőr az egész. Brutál jó, mindig végig fogok menni rajta, számomra megunhatatlan a kispadon ülni

A múzeum rész is természetesen egyedülálló. Nem hiszem, hogy van ennél jobb. A barcelonait végig néztem haverom fotóin és "beszámolóján"...Szerintem semlegesként sem akkora élmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Érdekelne a véleményetek arról, hogy ti más nagy európai klubcsapat múzeumát is megnéznétek/tétek?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jah, durva, hogy ennek ellenére mindig szidjátok Karimot.gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Benz topicra reagálva:
Most kétszínű leszek, mert a Valencia meccs után én is kurvaanyáztam Benzemát elég durván (bár én nem a fórumon), mert megharcolt érte...
...de ha a madridom fórumra jövök, akkor nem azt akarom olvasni, hogy ez meg az a Real Madrid játékos mekkora kibaszott nyomorék. Arra ott az enesó meg a jurobarsza meg a többi, itt nem erre vagyok kíváncsi. De gyakran a mi fórumunk sem szól másról, ami elég szomorú szerintem.
És nem a kritikával van baj hanem a stílussal. Lehet azt mondani, hogy Balenél van jobb játékos a keretben, szarul játszik, kapja össze magát vagy üljön le, vagy lehet azt kívánni hogy törjék ketté a pályafutását és dögöljön meg. A kettő közötti különbség ég és föld. És Bale az idei kedvenc, de minden évben megvan az a 2-3 ember aki ezeket megkapja minden egyes nap minden egyes órájában. Ez meg egyszerűen túl sok és tényleg fárasztó mindenhol azt olvasni, hogy mekkora nyomorék ez meg az a játékos (gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).
nem tudjatok letezik-e olyan oldal ahol pontosan le van irva hogy az M7 esen hol vannak a matricafigyelo kamerak?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így van, pontosan ennyi volt. Utólag is köszi az infókat!kelemen.istvan írta:Orvosi vizsgálat, amit a háziorvosod végez: 7000 forint, a jogosítvány kiváltása pedig 4000, azt az okmányirodában kell fizetni. Ha jól emlékszem

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én tavaly újítottam, és valami hasonló összegek voltak. Háziorvosnál fizetsz az alkalmasságiért - ezt ott fizeted nekik, okmányirodában meg a jogsiért - ott meg legegyszerűbb utalni, van termináljuk.kelemen.istvan írta:Orvosi vizsgálat, amit a háziorvosod végez: 7000 forint, a jogosítvány kiváltása pedig 4000, azt az okmányirodában kell fizetni. Ha jól emlékszemM1Ö írta:Nem tudjátok, hogy lejáró jogsinál mennyit kell fizetni az alkalmasságira? Meg, hogy van-e itt is külön csekk amit be kell fizetni? Mert ha jól emlékszek, 10 éve 5000 volt az alkalmassági és külön be kellett fizetni egy 1500 forintos csekket a hivatalban a jogsiért. Valaki világosítson már fel, aki képben van, mert fogalmam sincs, hogy működik most.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Orvosi vizsgálat, amit a háziorvosod végez: 7000 forint, a jogosítvány kiváltása pedig 4000, azt az okmányirodában kell fizetni. Ha jól emlékszemM1Ö írta:Nem tudjátok, hogy lejáró jogsinál mennyit kell fizetni az alkalmasságira? Meg, hogy van-e itt is külön csekk amit be kell fizetni? Mert ha jól emlékszek, 10 éve 5000 volt az alkalmassági és külön be kellett fizetni egy 1500 forintos csekket a hivatalban a jogsiért. Valaki világosítson már fel, aki képben van, mert fogalmam sincs, hogy működik most.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikarus93
Az megvan, hogy Trump kijelentette ha nem változtat Észak-Korea, akkor háborút fog kezdeményezni az USA? Észak-Koreát se értem, hogy lövöldözi Japán felé a rakétákat, bár nem hiszem, hogy Japán a célpontjuk mivel mindegyik átszállt felettük, sokkal inkább hiszem azt, hogy az USA a célpont.
Háború lesz előbb-utóbb ahol millió ártatlan ember fog meghalni megint. Nem jó fele halad a világ.
Háború lesz előbb-utóbb ahol millió ártatlan ember fog meghalni megint. Nem jó fele halad a világ.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudjátok, hogy lejáró jogsinál mennyit kell fizetni az alkalmasságira? Meg, hogy van-e itt is külön csekk amit be kell fizetni? Mert ha jól emlékszek, 10 éve 5000 volt az alkalmassági és külön be kellett fizetni egy 1500 forintos csekket a hivatalban a jogsiért. Valaki világosítson már fel, aki képben van, mert fogalmam sincs, hogy működik most.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
lehet válogatni.de még nem tudom, hogy milyen névvel.CR-t kéne, de kéne Ramos, Zidane, Modric is.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Báá, nagyon fasza. Valószínűleg én is idegenbelit veszek, de még nem tudom, hogy milyen névvel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én a Fociológiát és a Számháborút olvastam. Egyik sem gazdasági, de arra is építenek. A számháború inkább statisztikai oldalról áll a focihoz. Mind a kettő szerintem megér egy olvasást, a Fociológia kimondottan.akkamakki írta:Sziasztok!
Ismertek jó könyveket amik a labdarúgást a gazdasági oldalról közelítik meg?
Jöhet angol nyelvű is
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Sziasztok!
Jöhet angol nyelvű is
Jöhet angol nyelvű is