ratennek egy vagyont, hogy ott lesz.raul0791 írta:Ronaldoval mi a helyzet? Összefogják tudni drótozni keddre? mert ha nem, a fallosz kellemetlenebb részén leszünk mindannyian...
szerintem csak megy a butitas ..
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 28., vasárnap 15:46
ratennek egy vagyont, hogy ott lesz.raul0791 írta:Ronaldoval mi a helyzet? Összefogják tudni drótozni keddre? mert ha nem, a fallosz kellemetlenebb részén leszünk mindannyian...
HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. április 28., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. április 28., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 28., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 28., vasárnap 14:28
beckham96 írta:+1Kerlon írta:Howard Ebb lesz az bíró kedden, szóval tuti megbosszulja, hogy kivertük a kedvenc csapatát.![]()
Basszus, megint megelőztél. xD
Ezt akartam írni, szóról-szóra...Amúgy biztos vagyok benne, hogy ő valamit elfúj nekünk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 14:23
Hát igen, csak ugye az a baj, hogy saját magukat hozták ilyen szar helyzetbe, mert ha elsőre is odateszik magukat, akkor nem kéne így hozzáállni.Kerlon írta:mögött egy nagy sóhajjal annyit mondhatnak, hogy "legalább megpróbáltuk".
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 28., vasárnap 14:23
Mondjuk nem. 7-4-gyel már ők mennek tovább.flori írta:mondjuk 30.án lesz de lényegtelen.
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. április 28., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 14:18
és ténylegBoky írta:fú b*zmeg azért kicsit szokat kérsz szegényektőlÉn is úgy vagyok amúgy, hogyha kiesünk, akkor ne kedvtelen lézengő játékosok legyenek a pályán, hanem olyanok, akik 12ezer kilométerrel a hátuk mögött egy nagy sóhajjal annyit mondhatnak, hogy "legalább megpróbáltuk".
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. április 28., vasárnap 14:12
fú b*zmeg azért kicsit szokat kérsz szegényektőlÉn is úgy vagyok amúgy, hogyha kiesünk, akkor ne kedvtelen lézengő játékosok legyenek a pályán, hanem olyanok, akik 12ezer kilométerrel a hátuk mögött egy nagy sóhajjal annyit mondhatnak, hogy "legalább megpróbáltuk".
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 28., vasárnap 14:08
szerintem vagy úgy esünk ki,hogy 1-1 és szar játék.vagy tényleg agyonverjük őket.Én is úgy vagyok amúgy, hogyha kiesünk, akkor ne kedvtelen lézengő játékosok legyenek a pályán, hanem olyanok, akik 12ezer kilométerrel a hátuk mögött egy nagy sóhajjal annyit mondhatnak, hogy "legalább megpróbáltuk".
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 28., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 28., vasárnap 13:36
nekem is eszembe jutott ez egyszer-kétszer, de túl sok sebtől vérzik ez az analógiaflori írta:Ráadásul a BVB szerintem képes lesz gólt/gólokat rúgni Madridban. Ha rúgnak 2 gólt, akkor nekünk már abban a pillanatban 6 gól kell. Az nem lesz meg. Egy gólra biztos, hogy jók lesznek, és utána nekünk rezeg a léc, mint a kurva élet. Ez itt a fő baj.
más kávéház , de a milannal is azt hittük.
áá egy gól biztos találnak..azt mégsem.ha a tavalyi visszavágó szerint kezdjük,akkor lehet esélyünk.
de édes lenne innen a továbbjutás...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 28., vasárnap 13:32
+1Kerlon írta:Howard Ebb lesz az bíró kedden, szóval tuti megbosszulja, hogy kivertük a kedvenc csapatát.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 13:17
Santillana is játszott hetesben asszem...Milyen legendás játékosok hordták Juanitón, Butraguenón, Raúlon és Cristiano Ronaldón kívül a 7-es mezt?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 28., vasárnap 13:01
Ráadásul a BVB szerintem képes lesz gólt/gólokat rúgni Madridban. Ha rúgnak 2 gólt, akkor nekünk már abban a pillanatban 6 gól kell. Az nem lesz meg. Egy gólra biztos, hogy jók lesznek, és utána nekünk rezeg a léc, mint a kurva élet. Ez itt a fő baj.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 12:58
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem