HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 22., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. szeptember 20., szerda 21:43
Természetesen, kissé el vagyok havazva szóval még csak az 5. résznél vagyok. A színészek nekem továbbra is rendben vannak, a sztori kifejtése kicsit döcög, de ettől függetlenül örülök, hogy rátaláltam. Az USA folyamatosan nő a nézettsége, szóval a második szezon valószínűsíthető.Nem tudom követed-e még a sorozatot,
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 20., szerda 21:18
Így a nyolcadik reszre várva én azt mondom, hogy nagyon fasza kis sorozat, de engem épp felcsesz Biel a béka szájával meg a bamba szemeivel. De persze jó színész, meg a szerep is fekszik neki, csak nem tud mas fejet vágni sajnos és engem már kicsit irritál. De maga a sorozat nagyon minőségi. Elvileg kerek sztori lesz a nyolcadik résszel, de esélyes a második evad.tibi18 írta:Nem tudom követed-e még a sorozatot, de én az ajánlásodra elkezdtem. Eléggé megfogott a sztori, ami egyébként nem is olyan egyszerű, sőt nehéz... Nagyon jó játékot mutat Biel, le a kalappal!VanillaSky írta: Sinner
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A pilotban lényegében egy nyári hétvége történései kapnak szerepet. Cora (fent említett) háziasszonyként a tóparton eleinte úgy tűnik minden előzmény nélkül megöl egy fiatal srácot, mindenki szeme láttára. Ennyi nagyjából a sztori. A karakterizáció azért már érdekesebb. Van egy férj egy elég túlbuzgó szülőpárossal, a nap nagy részében együtt élve velük. Cora múltja érdekesebb, egy betegen született húg, egy bigott anya és az apjuk, akiről nem sok minden derült ki. Rendőri oldalról eddig egy dominához járó zsaru van a középpontban, valószínűleg neki is lesznek problémái.
A pilotot egyértelműen Biel vitte el, nagyon jól hozta az összezavarodott/őrület határán lévő nőt. Érdemes belekezdeni!
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. szeptember 20., szerda 21:08
hát ez rohadtjó így hogy metallica szól alattaP. Krisz írta:The Punisher official trailer.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 20., szerda 19:52
Nem tudom követed-e még a sorozatot, de én az ajánlásodra elkezdtem. Eléggé megfogott a sztori, ami egyébként nem is olyan egyszerű, sőt nehéz... Nagyon jó játékot mutat Biel, le a kalappal!VanillaSky írta: Sinner
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A pilotban lényegében egy nyári hétvége történései kapnak szerepet. Cora (fent említett) háziasszonyként a tóparton eleinte úgy tűnik minden előzmény nélkül megöl egy fiatal srácot, mindenki szeme láttára. Ennyi nagyjából a sztori. A karakterizáció azért már érdekesebb. Van egy férj egy elég túlbuzgó szülőpárossal, a nap nagy részében együtt élve velük. Cora múltja érdekesebb, egy betegen született húg, egy bigott anya és az apjuk, akiről nem sok minden derült ki. Rendőri oldalról eddig egy dominához járó zsaru van a középpontban, valószínűleg neki is lesznek problémái.
A pilotot egyértelműen Biel vitte el, nagyon jól hozta az összezavarodott/őrület határán lévő nőt. Érdemes belekezdeni!
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. szeptember 20., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 20., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 18., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 18., hétfő 11:57
Mondjuk nem tudom mit gondolnak. Mexikóban amúgy sem nehéz összeszedni pár kiló ólmot, főleg, ha drog a téma.Yazid írta:akkor meg se lesz csinálva a 4. évad... nagy kár lenne érte, érdekes téma pedig ez a juarez kartellreeed_ati írta:Narcosnál belenyúltak valamibe, amúgy is kényes téma, főleg, hogy elvileg még élnek is akikről szól..
Egyik ismerősöm írta, hogy egy spanyol cikk szerint a produkciós asszisztenst, aki a 4 évad új helyszíneit kutatta mexikóban, a kocsijában találták szitává lőve most szombaton... és egy kaktuszmező közepén találták meg, ami arra utal a rendőrök szerint hogy üldözték csórit..
Ez mi durva máár..
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 18., hétfő 11:54
akkor meg se lesz csinálva a 4. évad... nagy kár lenne érte, érdekes téma pedig ez a juarez kartellreeed_ati írta:Narcosnál belenyúltak valamibe, amúgy is kényes téma, főleg, hogy elvileg még élnek is akikről szól..
Egyik ismerősöm írta, hogy egy spanyol cikk szerint a produkciós asszisztenst, aki a 4 évad új helyszíneit kutatta mexikóban, a kocsijában találták szitává lőve most szombaton... és egy kaktuszmező közepén találták meg, ami arra utal a rendőrök szerint hogy üldözték csórit..
Ez mi durva máár..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. szeptember 18., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 17., vasárnap 18:03
Köszi a válaszokat, akkor fogok adni neki egy esélyt, de sajnos rögtön nem tudok nekiállni.lordgabi írta: Kezdd el, és írj róla mindenképp!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. szeptember 17., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 16., szombat 16:54
En csinaltam a latet neki, eleg jo vagyok lateartban gondoltam meglepem egy sarkannyal.Kerlon írta:Welcome sir Kingslayer, the Oathbreakernumberone1 írta:Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. szeptember 16., szombat 16:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 16., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 16., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 16., szombat 15:24
Welcome sir Kingslayer, the Oathbreakernumberone1 írta:Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 16., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 16., szombat 12:57
Milyen horrorokat láttál?BarçaNorbi írta:Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem