Ismertek jó könyveket amik a labdarúgást a gazdasági oldalról közelítik meg?
Jöhet angol nyelvű is

HozzászólásSzerző: akkamakki » 2017. szeptember 15., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 15., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 14:30
Nem én akartam lecsapni a magas labdát, jó, hogy megtette másEl Sie7e írta:A debreceni egyetemistakat tudom ajanlanikelemen.istvan írta:Van közületek valaki, aki mostanában kezdett oroszt tanulni?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. szeptember 12., kedd 14:14
A debreceni egyetemistakat tudom ajanlanikelemen.istvan írta:Van közületek valaki, aki mostanában kezdett oroszt tanulni?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. szeptember 12., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 11., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 11., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 11., hétfő 11:47
Akarod mondani Fideszhez köthető, mivel ennek a pártnak annyi köze van az igazi jobboldali értékekhez, mint nekem az operához. Semmi.BBeno írta:Ezzel az összes vidéki napilap jobboldalhoz köthető üzletemberek kezébe került.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 11., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:19
Offtopic, azért ide:Realista24 írta:Jóságos égHa az illető ártatlan, akkor még reggel sem alszik, és fel van háborodva, a bűnös lélek viszont megnyugszik előbb-utóbb, és semmi problémája nem lesz reggel a helyzettel.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 3., vasárnap 13:44
Ezzel a hsz-el nemigen fogjak reklámozni a fog beültetést... kitartást!El Unico írta:Ettol a hozzaszolastol az agyamban ulve is elestem, rossz volt olvasni...realenik.o írta:
Szia.
Nekem is sajnos már volt.
Én éberszedációval csináltam a kezelést. így ezzel kaptam elég erőt ahhoz hogy ne szaladjak ki a rendelőből sírva.![]()
hátsó alsó fogamat pótolták. 3 injekciót kaptam így jól elzsibbadt az a része, majd jött a mészárlás. felvágták az ínyt, majd jött a fúrás 3x mind a 3 alkalommal egyre nagyobb fejjel. majd a csavart illesztették oda. A hangok miatt nagyon kapkodtam a levegőt még szedációval is.Egyáltalán nem fájt az egész, csak kellemetlen volt a hangok miatt. nem tartott tovább kb 5percnél az egész művelet.
viszont ami utánajött...egy húzás az semmi ehhez képest.Antibiotikumot kell szedni és marokszámra enni a Cataflamot. nekem 8.án fogják felrakni a fogat a csavarra.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 2., szombat 20:17
Ettol a hozzaszolastol az agyamban ulve is elestem, rossz volt olvasni...realenik.o írta:Szia.soadroli írta:valakinek itt volt már fogbeültetése? érdekelne pár vélemény, mert esélyes hogy nekem lesz, és eléggé be vagyok tőle szarva
Nekem is sajnos már volt.
Én éberszedációval csináltam a kezelést. így ezzel kaptam elég erőt ahhoz hogy ne szaladjak ki a rendelőből sírva.![]()
hátsó alsó fogamat pótolták. 3 injekciót kaptam így jól elzsibbadt az a része, majd jött a mészárlás. felvágták az ínyt, majd jött a fúrás 3x mind a 3 alkalommal egyre nagyobb fejjel. majd a csavart illesztették oda. A hangok miatt nagyon kapkodtam a levegőt még szedációval is.Egyáltalán nem fájt az egész, csak kellemetlen volt a hangok miatt. nem tartott tovább kb 5percnél az egész művelet.
viszont ami utánajött...egy húzás az semmi ehhez képest.Antibiotikumot kell szedni és marokszámra enni a Cataflamot. nekem 8.án fogják felrakni a fogat a csavarra.
HozzászólásSzerző: realenik.o » 2017. szeptember 2., szombat 18:24
Szia.soadroli írta:valakinek itt volt már fogbeültetése? érdekelne pár vélemény, mert esélyes hogy nekem lesz, és eléggé be vagyok tőle szarva
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. szeptember 2., szombat 18:02
Egész pestig, a stúdióig kell mennem meccset nézni?L.Miki írta: Harmadik Félidő.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. szeptember 1., péntek 19:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 1., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. szeptember 1., péntek 15:22
Kettő is van a közelben. Az egyik pont a főbejárattól nem messze van, a stadion oldalánál.chronic írta:Háj.
Nyíregyházi lakos válaszát várnám főképp. Az a helyzet,hogy most ősszel ide szólít az élet. Az érdekelne engem,hogy van-e valamilyen sportkocsma ahol esetlegesen tudnám nézni a meccseket, főként persze a Real meccseit, mivel az egyetemen koliján leszek elszállásolva és így nem tudom,hogy a stream mennyire működőképes. Fogalmam nincs milyen net van ott, de gyanítom,hogy fos.
Ha válasz esetleg jönne, azt köszönöm szépen.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 30., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: portillo » 2017. augusztus 30., szerda 16:22
Nagyrészt igen.kelemen.istvan írta:Hasonló problémával küzdök már jó ideje én is. Erre jön az öregek dumaja, miszerint " a bokasérülés nem sérülés, fasli kell neki és ennyi". Meg a lopikulat.. jellemzően hosszasan elhúzódó sérülés, de szerintem csak az idő segít rajta.filatáska írta:Kinesio Tape-el kapcsolatban van itt tapasztalata vkinek? Volt egy bokasérülésem, pihentetem már egy ideje de még nem 100%-os. Próbáltam fáslizni de az nem az igazi. A tape ér valamit vagy csak ilyen mese-placebo? Lehet vele focizni?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem