Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
legtöbbször teljesen nézhetetlen a magyar közvetítések, sajnos nem csak a fociban
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyik szarabb mint a másik,én a digin élvwztem a közvetítéseket,a sport tv-n megtűröm... de ez a spíler... az a zakkant meredtnyakú ember ijesztő a gyrosos pultjával.Nívótlan szar.Remélem egyszer jön vmi skysports szerű 4-5 csatornás óriás és felégeti mindet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem védem a spílert, de azért a sporttv-t sem kell félteni Várhidivel, Puhllal, László Csabával, Hegyivel, Bognár Gyurival, és bocs, ha valakit kifelejtettem. Ők 15 év után tartanak itt, a spíler meg alig múlt egy éves. Bár én úgy gondolom, ők csak addig lesznek, amíg nem lesz valami kurzusváltás ( a sportéletben természetesen
).

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fuuuj de szanalmas..marmint nem az hogy megveszi mas csatorna..mert eddig is ossze vissza vandorolt. De mit akarnak a spilernel komolyan? A Pl studiojuk, magazinjuk, kommentatorjaik,szakertoik mind-mind egymast muljak alul. Egyik rosszabb,mint a masik. Ezek akarjak a legrangosabb klubkuzdelmet adni?? Az m4 se valami nagy szam, na de hat a spiler...sajnalom akiknek ott kell a kedvenc csapatuk meccseit nezni hetrol hetre..komedia az a csatorna ahogy van.. Egy rtl2n jobb az el kozvetites, es ezzel sokat mondtam
hat ez nevetseges. igy a sport tvnek lassan annyi. a spanyol bajnoksag az utolso amit meg neznek ott az emberek. lassan arra is raiger kozpenzbol vajna.
-
VanillaSky írta:A jelek szerint a BL közvetítési jogok az eddigi sport tv helyett a spílerhez kerültek, a királyi felügyelete mellett.
what?
jovoevtol vagy mikortol? nagyon jo lesz... spilerem nincs es a prime nem hd...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az M4 Sport a 2014-es elindulása óta kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a magyar érdekeltségű sportesemények mellett a világ legszínvonalasabb sorozatait is elvigye az összes magyar háztartásba. Utóbbiak közé tartozik a labdarúgó Bajnokok Ligája, amelynek közvetítési jogait a következő három szezonra, vagyis egészen 2021-ig tartotta most meg a csatorna.VanillaSky írta:A jelek szerint a BL közvetítési jogok az eddigi sport tv helyett a spílerhez kerültek, a királyi felügyelete mellett.
Az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) kötött megállapodás értelmében valamennyi forduló, valamennyi játéknapján a közszolgálati sportadó választhat elsőként mérkőzést. Ez garantálja, hogy minden nagy rangadót – és amennyiben feljut, a magyar bajnok összes mérkőzését – a piacvezető M4 Sport közvetíti élőben, amelynek kizárólagos joga van az összes döntő, elődöntő, valamint az UEFA-szuperkupa (A BL – és az EL-győztes közötti) találkozó élő közvetítésére is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lol, mindig van lejjebb.VanillaSky írta:A jelek szerint a BL közvetítési jogok az eddigi sport tv helyett a spílerhez kerültek, a királyi felügyelete mellett.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
A jelek szerint a BL közvetítési jogok az eddigi sport tv helyett a spílerhez kerültek, a királyi felügyelete mellett.
- RealMadridFanatic
To confirm the extension, Adidas is sure to convince Real with an offer of a billion and a half euros for ten years
Milyen hülyén néz ki, hogy 1000000000,5 euro?

Évente 150 amúgy elsőre nem hangzik rosszul, de a palesz által is említett okok miatt nem biztos, hogy fixen aláírnám. Egyelőre nem látni tisztán, hogy hová fognak fajulni a pénzek a fociban. Mindenesetre nálam sokkal okosabb és képzettebb emberek dolgoznak a klubnál, pénzügyi oldaltól nem félek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ezt nem csak Benzema távollétében kéne tolni...A MARCA úgy tudja, Benzema távollétében Zidane egy 4-4-2-es rendszerben fogja játszatni a csapatot, Iscónak pedig stabil helye lesz a kezdőcsapatban.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
As per the sources, both the parties can make the announcement regarding the renewal of association in the coming days.
To confirm the extension, Adidas is sure to convince Real with an offer of a billion and a half euros for ten years, offering that the same German company is ready to renew it immediately - without waiting for the 2020 deadline - raising it further and proposing an agreement until 2031.
To confirm the extension, Adidas is sure to convince Real with an offer of a billion and a half euros for ten years, offering that the same German company is ready to renew it immediately - without waiting for the 2020 deadline - raising it further and proposing an agreement until 2031.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyelőre csak ennyit találtam.palesz77 írta:Realista24 írta:Real Madrid to extend contract with Adidas until 20312031? Lehet tudni részleteket? 6-7-8 évente újra lesz tárgyalva az anyagi része, vagy hogy lett ez aláírva addig? Mert a rohamosan inflálódó piacon nincs az az összeg, amiért megérné ezt aláírni, ha ugyanannyit kapnátok szerintem.. Nehezen is tudom elképzelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Realista24 írta:Real Madrid to extend contract with Adidas until 2031

en nem vagyok egyik marka fele sem elfogult de a tobb ronda mez jutott nekunk mint szep az utobbi 10 evben. tavalyi kinez tapaszos mez egyenesen ocsmany volt.
Amúgy ja, mindegyik gyárt szépet, de ez a kipécézésnek semmi értelme. Nekem az adidassal az a legnagyobb bajom, hogy hülye csíkok és még hülyébb színválasztások jellemzik mostanában. Ez az idei türkíz kikerget a világból. Az a fekete mez türkiz helyett fehérrel lenne
...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én leszarom, nekem mindegyik tetszik általábanKerlon írta:Ha megnyugtat ez téged, akkor az adidas is ezt csinálja. Van kb 3 alapgarnitúra aztán variálják a színeket. 2031-ig meg aláírni, amikor megint dinamikusan változnak a szponzori pénzek... Legalább 100 millió?Realista24 írta:Real Madrid to extend contract with Adidas until 2031
Közben
http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... -nike.html

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha megnyugtat ez téged, akkor az adidas is ezt csinálja. Van kb 3 alapgarnitúra aztán variálják a színeket. 2031-ig meg aláírni, amikor megint dinamikusan változnak a szponzori pénzek... Legalább 100 millió?Realista24 írta:Real Madrid to extend contract with Adidas until 2031
Közben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid to extend contract with Adidas until 2031
Közben
Közben
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema