Mindig meg tud döbbenteni, h ezen a szinten micsoda vak bírók meg partjelzők vannak.Galacticos írta:15 rossz dontes ellene
Bar az utolso szerintem inkabb nani teljesen nagy hulyesege volt.

HozzászólásSzerző: szobandras » 2017. szeptember 20., szerda 10:40
Mindig meg tud döbbenteni, h ezen a szinten micsoda vak bírók meg partjelzők vannak.Galacticos írta:15 rossz dontes ellene
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 20., szerda 9:46
Nalam Nani azota top FGY.Galacticos írta:15 rossz dontes ellene
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. szeptember 20., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 18., hétfő 9:49
Csabi írta:ez a cé topik. ne itt piszkítsatok ilyen témákkal.Realista24 írta:Mesterünk kiszállt a játékból, vissza lehet térni a mindennapos Karim meg Bale fikkantáshoz.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. szeptember 18., hétfő 0:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 18., hétfő 0:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 17., vasárnap 23:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 16., szombat 10:07
ez a cé topik. ne itt piszkítsatok ilyen témákkal.Realista24 írta:Mesterünk kiszállt a játékból, vissza lehet térni a mindennapos Karim meg Bale fikkantáshoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 15., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 15., péntek 16:32
Feltettem normálisan egy kérdést te meg kiverted a hisztit a két diplomádra (hozzá teszem van nekem is, de kit érdekel nem ettől lesz valaki a szememben értelmes ember), aztán még nagytudású létedre lementél alpári személyeskedésbe is. Elengedhetsz, beállíthatod, hogy csúnya, rossz, dilettáns, szakképzetlen (amúgy Villamosmérnök), laikus, kontár, hozzá nem értő Kerlon megint fasz, de most csak jól begégetted magad. Na pusszV. Mester 77 írta:Igen elküldtem és mar nem tudtam szerkeszteni. Tudtam, h ez így nagy öngól lesz..![]()
És Kerlon. Ahogy sokan mások is tették màr korábban, inkább én is elengedlek.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 15., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 15., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 15., péntek 16:15
Két diplomával sem tudod a kérdés és a felszólítás közötti különbséget.V. Mester 77 írta:Kerlon írta:nagyon nem témába vág és direkt nem írom, hogy off topic, mert:
Muszáj olyan szavakat angolul nyomatni, amiknek van tökéletes magyar megfelelőjük? Unodrító ez az idolozás, scoutolás, btwzés...
Figyelj csak csillagom!
Nekem te akard már megmondani 2 diplomával a zsebenben, h mit és hogyan fogalmazok meg egy szabad fórumon.. Főleg annak fényében ne, hogy a felsoroltak közül sosem használom egyiket se, leszámítva az IDOL-t .. persze lehet írni, h bálvány, példakép, ideál stb, de akkor ha majd akarom, úgy írom.
Te meg ne legyél ilyen kurva idegesítő, ha már dilettáns akarom mondani laikus, amatőr, kontár, szakképzetlen, hozzá nem értő vagy
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 15., péntek 15:55
Kerlon írta:nagyon nem témába vág és direkt nem írom, hogy off topic, mert:
Muszáj olyan szavakat angolul nyomatni, amiknek van tökéletes magyar megfelelőjük? Unodrító ez az idolozás, scoutolás, btwzés...
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 15., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 15., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 15., péntek 14:17
Csabi írta:amikor 2-0 után futott a labdáért és vitte vissza a kezdőkörbe. na az ronaldo. azt nem lehet se tanítani, se beleverni az emberbe. az vagy benned van, vagy nincs. 32 évesen.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 15., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 15., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 15., péntek 12:10
neki nincs olyan, hogy elég ...BBeno írta:neki eleg az egyenes kieseses szakasz a golkiralyi cimhez.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem