HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. április 28., vasárnap 16:28
Hali!
Tetszik az általatok létrehozott új oldal még részletesen nem tudtam áttekinteni, mivel a regisztráció után nem volt netem, aztán most jöttem ide böngészgetni az oldalon! :-) Tetszik, hogy ilyen gyorsan átálltatok, azonban lenne 1 pár kérdésem. Én szeretek 1 picit a statisztikában keresgélni, a madridistán volt egy ilyen menü külön létrehozva, ahol a játékosok és a Castillás játékosok statja volt (hány meccsen játszottak, hány gólt lőttek, mennyi piros és sárga lapjuk van), továbbá az összes sorozatban volt tabella létrehozva, és az egyenes kieséses szakasz beli meccseink is meg találhatóak voltak időponttal, és még volt betegszoba, a főoldalon, én ezeket a menüpontokat látogattam legtöbbször az oldalon, a fórumon és a híreken kívül. Nálatok hol találom meg ezeket? Elnézést, ha 1 kicsit vak vagyok és valamelyiket nem láttam, de még most szokok hozzá az oldalhoz, illetőleg azért is elnézést, ha ezeknek a menüpontoknak az elkészítése még folyamatban van, csak én vagyok türelmetlen.
Sok sikert az oldal fenntartásához nektek! Hala Madrid!
Egy régi olvasó
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa