ronaldo mar melegit a szerdai meccsre.

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. szeptember 17., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 17., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 17., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 15., péntek 8:40
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. szeptember 15., péntek 1:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 14., csütörtök 22:59
En annak a hive vagyok, hogy ha egy csapat 5-ot tud rugni az ellenfelnek, akkor otot kell rugni. Ha nyolcat, akkor nyolcat, ha tizet, akkoe tizet. Mindegy egyes gollal befejezett tamadas egy edzes is, a gol minden jatekosnak jot tesz, a golokkal onbizalmat lehet novelni, gyakorolni a szituaciokat a kapu elott, stb stb. Alapveto, hogy annyi golt kell rugni, amennyit csak lehet. Nyilvan a 80. percben 3-0-nal nem fog vert izzadni a csapat es mindenaron golt loni, de azert megelegedni sem szabad. Elni kell minden lehetoseggel. De ez az en velemenyem, szerintem CR is igy van ezzel.Torquemada írta:Bélának volt két jó beadása, amúgy meg teljesen veszélytelen volt. Ezt egy gyenge ellenféllel szemben nem nevezném kielégítőnek. Ezt a szintén nem túl nagy szint Lucas is simán lehozza, azzal a különbséggel, hogy ő gyakorlatilag ingyen volt és a bére sem magas. Emellett Bale óriási mester abban is, hogy akár 20-30 percekre is totálisan el tud tűnni a pályán. Higu volt ilyen annak idején. Lucas körül legalább forr a levegő, aktív, keresik labdával, passzol, folyik át rajta a támadás, még ha néha sok hibával is játaszik, de legalább látom, hogy él még. Ez a Bale a mi keresztünk. Real keretéhez tartozó játékost nem tudok utálni, viszont ő az egyetlen, akitől teljesen rosszul vagyok, ő a kivétel nálam. Meddig tart még a határtalan türelem ? Miért van még mindig itt ez a csődtömeg ?
Isco bűngyenge volt. Nagyon örülök, hogy a válogatottban szarja a gólokat, de szólni kellene neki, hogy itt is szabad rúgni. Passzai nem igazán jöttek be, nem tudott most karmester lenni, rossz megoldásokat választott. Nem játszik jól mostanában.
Carvajallal nem tudom, mi van, tavaly a csapat erőssége, motorja volt, most meg teljesen szét van esve.
Talán ez a három ember lógott ki lefelé, a többiek hellyel-közzel hozták a kötelezőt. Gálát nem vártam, ZZnél nem is divat amúgy sem. Ez nem feltétlenül baj, hétvégére kell a puskapor, de akkor bőven. Magam sem látom értelmét, hogy amúgy már megvert csapatokat minden áron tömjünk ki. Ez bárszás divat.
Én újra csak Nachot emelném ki, mert tanár volt. Ez a kiegészítő ember óriási értéke a csapatnak. Ceballos szerintem nagyon jól szállt be a meccsbe, ő is jó lesz nekünk. Picit több lehetőséget kéne kapnia.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 14., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 14., csütörtök 14:36
Így hogy Kova kiesett, szóhoz is fog jutni sztem.Torquemada írta:Én újra csak Nachot emelném ki, mert tanár volt. Ez a kiegészítő ember óriási értéke a csapatnak. Ceballos szerintem nagyon jól szállt be a meccsbe, ő is jó lesz nekünk. Picit több lehetőséget kéne kapnia.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. szeptember 14., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 14., csütörtök 14:29
Egyetlen kezdőnk, aki nem került be a Fifában a top100-ba___Samy___ írta:Nála vmi nagy baj van. Nem tudom, hogy vmi magánéleti, vagy más, de fejben nincs ott már hetek óta.Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 14., csütörtök 14:25
Nála vmi nagy baj van. Nem tudom, hogy vmi magánéleti, vagy más, de fejben nincs ott már hetek óta.Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 14., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 14., csütörtök 12:01
Miattuk illetve elől 1 emberrel mindig kevesebben vagyunk. Marcelo meg a totyorgás és a simán megtolom majd beadom vagy visszapasszolok miközben 10 ütem már elveszett kiakasztó. Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.___Samy___ írta:Én tartom, hogy miattuk nem megy úgy a szekér, ahogy kellene. Ők ketten óriási szerepet játszanak ZZ szisztémájában, és ha nincsenek formában, akkor csak küszködünk.Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 14., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 14., csütörtök 11:58
De baszki addigra megint leserul... veget er a szezon mire formaba lendul? Ne bassza a kutya. Elso ket szezonja turheto volt, utana pedig naprol napra visszaesett. Teli van a tokom, kivancsi leszek a Sociedad ellen mit alkot, neki kell most huznia a csapatot hetvegen.Baleről: „Nem gondolom, hogy a szurkolók azért jönnének ki, hogy őt fütyüljék, ma nem volt erről szó. Sok pozícióban képes játszani, ma például a balszélen kezdett, és besegített a védekezésben. Bárhol képes játszani elöl. Ma Cristianóval együtt kezdett és jól teljesített. Elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével, különösen a második félidőben nyújtottal. Napról napra jobb játékossá válik. Egy 4 hónapos sérülést követően ugyanennyi idő kell, hogy visszatérjen a korábbi formájához. Az előszezonban nem szenvedett sérülést, ezért úgy gondolom egyre jobb lesz. Tetszett a mai játéka, az első gólpasszt ő adta.”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 14., csütörtök 11:05
Én tartom, hogy miattuk nem megy úgy a szekér, ahogy kellene. Ők ketten óriási szerepet játszanak ZZ szisztémájában, és ha nincsenek formában, akkor csak küszködünk.Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 14., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 10., vasárnap 23:10
Attól függetlenül hogy a két srác vitathatatlanul a legnagyobb tehetségeink között vannak, tegnap Asensio se hozta meg a kreativitást, amit szerintem tőle vártunk Bale becserélésével, és az Ő visszalépésével a kp-ra (mivel se Llorente se Kroos nem ilyen típusú játékos). Iscon meg nagyon érezni lehetett a válogatott meccseket.Jim írta:![]()
azért na
Isco és Asensio a támadó részlegünk 2 legnagyobb értéke, illetve reménysége Ronaldo után...
nem ők okolhatók a tegnapi meccsért
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 10., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. szeptember 10., vasárnap 22:30
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem