Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 14., csütörtök 22:42

csak a xiaomi. :rock: :rock: :rock: :rock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 14., csütörtök 21:19

jahogy teljesen tárgytalan már. oké :lol: :lol: :lol: :lol:

én általában 1 hétig bújom a netet minden nagyobb vételnél hogy tutira menjek. :mrgreen:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 14., csütörtök 21:18

BBeno írta:látom most már 50k a felsőhatár.
Rosszul látod Benő, nincs felső határ. :mrgreen: Már meg van a J3, ez a többi már csak csevegés. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 14., csütörtök 21:12

látom most már 50k a felsőhatár. én akkor neked a sony z1-et ajánlom. víz és porálló. fullHD kijelző, jobb kamera, több belső memória, több ram. nem muszáj megfogadni de én inkább ezt venném a helyedben a j3 helyett. ismerve a múltadat. :mrgreen:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 14., csütörtök 21:00

donor írta:180-190 USD házhoz hozva, kb 50 ropi.
Az nagyon jó ár érte. A google ilyen 90 ezer körüli árakat dobott ki. Mondjuk a kereső nem az aliexpress-t fogja elsőnek kidobni :mrgreen: DE 51ért megéri, mert ahogy néztem egy jó erős középkategóriás telefon. Csak ugye az a kinézet a védettség miatt... Bár így utólag pont nem érdekelne, mert ennél gyengébb telefonokra költöttem el több mint 200 ezret és mind beázott. Ezzel kellett volna kezdjem és akkor most vehettem volna mondjuk egy új, frankó TV-t a nappaliba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 14., csütörtök 20:38

M1Ö írta:
donor írta:Én most egy Blackview BV 6000est nyúzok maximális megelégedéssel.
Rá kerestem és látom, hogy 90 ropi. Hát baj lenne ha nem lennél megelégedve vele. :) Földhöz sem tudnád verni mérgedbe, mert semmi baja nem lenne... :lol:
180-190 USD házhoz hozva, kb 50 ropi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 14., csütörtök 20:15

donor írta:Én most egy Blackview BV 6000est nyúzok maximális megelégedéssel.
Rá kerestem és látom, hogy 90 ropi. Hát baj lenne ha nem lennél megelégedve vele. :) Földhöz sem tudnád verni mérgedbe, mert semmi baja nem lenne... :lol:
istimester írta:A céges telefonom J3.
Csodákat ne várj tőle, de nálam a chrome, maps, sms, hivás, néha egy-egy fénykép pakkot megbízhatóan megoldja. Megjegyzem, a felhasználók 3/4-ének nincs is többre szüksége. Elégedett vagyok vele.
Na... Ezekre a szavakra vártam. :) Tudjak vele telefonálni, meg viszonylag jó képeket lőjjön, a többi nem számít. Meg mondjuk tényleg ne lassuljon úgy be, hosz használhatatlan legyen. De király, megnyugtattál, hogy az elvárásaimnak meg fog felelni.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. szeptember 14., csütörtök 20:06

M1Ö írta:Samsung J3-ról valakinek esetleg tapasztalat? Én többet nem költök sokat telefonra, még ezt is sajnáltam, mert csak azért kellett cserélnem, mert jó szokásomhoz hívem megúsztattam az előzőt... :agree: Szóval jó választás volt ennyiért? Megbízható teló, vagy fél év után már használhatatlanul be fog lassulni?
A céges telefonom J3.
Csodákat ne várj tőle, de nálam a chrome, maps, sms, hivás, néha egy-egy fénykép pakkot megbízhatóan megoldja. Megjegyzem, a felhasználók 3/4-ének nincs is többre szüksége. Elégedett vagyok vele.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 13., szerda 16:10

M1Ö írta:
BBeno írta:akkor ajánlom neked az IP68-as telókat
Nem lenne hülyeség, a P8om már a 3. telefonom volt, amelyik közelebbről megismerkedett valami folyadékkal :( Haveromnak van egy Cat-je. Na azok tényleg vízállóak. Kocsmabuli közben azzal szórakoztunk, hogy egy korsót megtöltöttünk vízzel, megcsörgettük és nevettünk, h-h rezeg a vízben. :lol: Az égvilágon semmi baja nem lett.
Én most egy Blackview BV 6000est nyúzok maximális megelégedéssel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 14:34

ericco írta:
Kerlon írta:Ez nem igaz. Aki nem a telefonjával akar fényképész lenni, illetve nem zavarja, hogy a telefonja 2 mp helyett 4-5 mp alatt tölt be, az bőven talál magának jó középkategóriás telefont.
Mondjuk két év múlva is? Mert még jó, hogy egy új telefon olyan álapotban kerül a polcra, hogy nem akadozik. De ha tovább szeretnéd használna, 4-5 évig, akkor még msot sem ajánlom a középkategórát. Abban igazad van, hogy valamelyest javult a helyzet (pl. Samsung A osztály).
Szerintem senki se vesz már 4-5 évre olcsó mobilt, mert a legtöbb előfiz+kedvezménnyel veszi azt. 4-5 évet biztos nem bírna erős kompromiszumok nélkül egy régebbi hardware az biztos. De most megnézel egy új csúcs almát, ami kerül 260-ba, abból veszel magadnak két felső középkategóriás telefont abban a 4-5 évben. De még alsó középkategóriásból -ahol szintén találsz már jó telefont- 3-at is. A csúcskategóriás telefonok tudását szerintem a felhasználók 70% ki sem tudja használni, sokkal inkább amit már te is írtál, hogy státusz szimbólum, mintsem létszükséglet. Mondjuk mai napig nem tudom, hogy miért érzi valaki magát Janinak egy iphonetól.

Múltkor is céges telefonnak Iphonet kért az egyik új csaj, a kezébe adtam, aztán látni lehetett rajta, hgoy fingja nincs a kezeléshez és csak azért igényelte, mert iphone.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 13., szerda 14:17

Kerlon írta:Ez nem igaz. Aki nem a telefonjával akar fényképész lenni, illetve nem zavarja, hogy a telefonja 2 mp helyett 4-5 mp alatt tölt be, az bőven talál magának jó középkategóriás telefont.
Mondjuk két év múlva is? Mert még jó, hogy egy új telefon olyan álapotban kerül a polcra, hogy nem akadozik. De ha tovább szeretnéd használna, 4-5 évig, akkor még msot sem ajánlom a középkategórát. Abban igazad van, hogy valamelyest javult a helyzet (pl. Samsung A osztály).
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 13:52

ericco írta:
Realista24 írta: Ezt úgy írod, mintha a sima 8 olcsó lenne, holott az is bőven 2 kiló felett lesz. Hatos és hetes is kétszáz fölött vannak még.
Nem olcsó. Nem véletlenül nem volt még egy db iPhone-om sem. Viszont kb ugyanannyiba kerül, mint a tavaly kiadott új modellek. Nem hoztak velük létre új árkategóriát, mint az iPhone X-szel.
100 dodóval drágábban nyitott az i8, mint az i7.
Faust írta:Csak az SE!
Úgy van! Én is most gondolkozom, hogy veszek egyet. Haprón már 9-ért bontatlan 32 Gb-sek vannak.
M1Ö írta:Samsung J3-ról valakinek esetleg tapasztalat? Én többet nem költök sokat telefonra, még ezt is sajnáltam, mert csak azért kellett cserélnem, mert jó szokásomhoz hívem megúsztattam az előzőt... :agree: Szóval jó választás volt ennyiért? Megbízható teló, vagy fél év után már használhatatlanul be fog lassulni?
Nem tudom, hogy idei vagy tavalyi, de a tavalyi katasztrófa.
ericco írta: Androidbol csak flagshipet. Persze kifoghatsz egy jobban sikerült középkategoriasat is, de az mindig zsakbamacska.
Ez nem igaz. Aki nem a telefonjával akar fényképész lenni, illetve nem zavarja, hogy a telefonja 2 mp helyett 4-5 mp alatt tölt be, az bőven talál magának jó középkategóriás telefont.

Applenek régen nagy előnye volt és mákjuk is, hogy az Android gyenge hardwaren is elérhető volt. Így elég sokan használtak kezdetleges gyenge, rosszul optimalizált droidos telefont, amiből az lett, hogy az Apple a fasza meg az IOS. Csak mára kiforrott az android, lassabban fejlődik a szoftveres háttér is és sokkal jobban optimalizált és használható telefonok kerülnek ki. Miközben a csúcs droidos telefonok már simán felveszik a versenyt, illetve sok gyártó már designerei jobb munkát is végeznek. Eddig trend diktálóak voltak, de már bizonyos dolgokban ők is csak mennek a piaccal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 13., szerda 13:44

BBeno írta:akkor ajánlom neked az IP68-as telókat
Nem lenne hülyeség, a P8om már a 3. telefonom volt, amelyik közelebbről megismerkedett valami folyadékkal :( Haveromnak van egy Cat-je. Na azok tényleg vízállóak. Kocsmabuli közben azzal szórakoztunk, hogy egy korsót megtöltöttünk vízzel, megcsörgettük és nevettünk, h-h rezeg a vízben. :lol: Az égvilágon semmi baja nem lett.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 13., szerda 13:36

akkor ajánlom neked az IP68-as telókat :lol: amúgy keveslem a 1,5 giga ramot.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 13., szerda 13:34

ericco írta:Androidbol csak flagshipet.
Ez nekem kínai :)
Babinho írta:Amúgy nagy panasz nincs rá kategóriájához képest, jól működik havernak. De nekem eléggé bejött a Huawei, ha van lehetőséged annyi pénzért inkább azt vegyél.
Előző telefonom az volt, P8 Lite. Mivel csak telefonálásra meg fényképezésre használom, tökéletesen meg voltam vele elégedve. Csak azt áztattam meg, korábban írtátok is, hogy tegyem rízsbe, vagy szedjem szét és hagyjam száradni, de annak annyi lett. Sógorom egyik ismerőse Kínába visz ki telefonokat csináltatni, eddig mindenki meg volt vele elégedve. Én fizettem 17et és bírt 4 napot a kijelző... :lol: Úgyhogy most megspóroltam 10ezret ezzel, hogy a Samsungot választottam, ez 40 volt, a Huawei 50. Én többet nem akarok telefonra költeni, ha ez is oda lesz, esküszöm beszerzek egy 3310est

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 13., szerda 13:08

Amúgy nagy panasz nincs rá kategóriájához képest, jól működik havernak. De nekem eléggé bejött a Huawei, ha van lehetőséged annyi pénzért inkább azt vegyél.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 13., szerda 13:00

Realista24 írta:Korábban már létrehoztak a C-vel meg SE-vel egy olcsóbbat, most csináltak egy prémiumot(?), és továbbra is horror az alap hw.
Ezt mondom én is. Létrehoztak egy új prémium árkategóriát, mivel az eddigi már nem számított annak (az andoridos flagshipek beérték árban az almásokat). Ha most valaki megveszi 700 dollárért a sima iPhone8-ast, az már nem fogja adni azt a prémium érzetett, mint a 300-zal drágább X. Saját rajongóikat akarják tovább szopatni :D
Faust írta:Csak az SE!
Ha neadjisten beadja a kulcsot a 4 és fél éves HTC One M7-m, akkor én is az SE-n gondolkodom. Ár/érték arányban talán a legjobb választás.
Szóval jó választás volt ennyiért? Megbízható teló, vagy fél év után már használhatatlanul be fog lassulni?
Androidbol csak flagshipet. Persze kifoghatsz egy jobban sikerült középkategoriasat is, de az mindig zsakbamacska.
Merci Zizou!

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 13., szerda 13:00

Samsung J3-ról valakinek esetleg tapasztalat? Én többet nem költök sokat telefonra, még ezt is sajnáltam, mert csak azért kellett cserélnem, mert jó szokásomhoz hívem megúsztattam az előzőt... :agree: Szóval jó választás volt ennyiért? Megbízható teló, vagy fél év után már használhatatlanul be fog lassulni?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2017. szeptember 13., szerda 12:57

Csak az SE!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 12:54

ericco írta:
Realista24 írta: Ezt úgy írod, mintha a sima 8 olcsó lenne, holott az is bőven 2 kiló felett lesz. Hatos és hetes is kétszáz fölött vannak még.
Nem olcsó. Nem véletlenül nem volt még egy db iPhone-om sem. Viszont kb ugyanannyiba kerül, mint a tavaly kiadott új modellek. Nem hoztak velük létre új árkategóriát, mint az iPhone X-szel.
Korábban már létrehoztak a C-vel meg SE-vel egy olcsóbbat, most csináltak egy prémiumot(?), és továbbra is horror az alap hw.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: