Értékeld a legutóbbi meccset
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
CR tényleg így van ezzel, éppen ezért ő a CR7 a sok aranylabdával nem pedig a kutyaütő geretbél. A közönségnek tényleg gála kellene mindig, a mi üveglábú srácainkra viszont vigyázni kell, ez látszik. Szerintem szeptemberben ne szakadjanak meg nyert meccsen, ha nagy az alázás, akkor jönne az ellenfél részéről a dühből, értelmetlenül, csakazértis szabálytalankodás. Sérülések lehetnek, átmehet kakaskodásba, a piros meg könyen röppen most, ha a Realnak kell adni. (Itt jegyzem meg, ilyen tökéletes játékvezetést, mint a ciprusiak ellen, régen láttam. Remélem, a spanyol játékvez. kar is látta, hogy így is lehet csinálni). Ez a langyos meccs így teljesen jó volt a nagy erőpróba előtt.
Edzés szempontjából tényleg jó, ha többet gurítunk kis csapatoknak. A másik oldala viszont az, hogy ha minden trükkünket, figuránkat bemutatunk, visszafelé sülhet el. Minden topcsapatot rengeteg kamerával figyelnek folyamatosan, ki mennyit fut, merre jár a pályán, merre húzza el a labdát, komoly emberkék elemzik az ellenfelek részéről. Szerintem ezért nem kell ilyen meccseken mindent megmutatni. Más példa. Muay thai ismerősöm országos szintű versenyen úgy kapott ki, hogy a leendő ellenfele megnézte a bemelegítését (utólag megbeszélték), és kiszúrta, hogy a bal kezét egy kicsit lógatja. Persze, hogy a meccsen ott verte keresztbe állandóan. Szóval szerintem nem baj, ha az ellenfél nem tudja, hogy a Real melyik kezét tartja lejjebb egy kicsit. Nem véletlen, hogy az edzések sem nyilvánosak, csak a bohóckodás része.
Egyébként abban maximálisan igazad van, hogy ami ott van, azt viszont be kell verni, de CR meglőtte, Ramos meglőtte, Asensio nem volt, más meg nem tud gólt rúgni. Béltől már rég nem várom el.
Edzés szempontjából tényleg jó, ha többet gurítunk kis csapatoknak. A másik oldala viszont az, hogy ha minden trükkünket, figuránkat bemutatunk, visszafelé sülhet el. Minden topcsapatot rengeteg kamerával figyelnek folyamatosan, ki mennyit fut, merre jár a pályán, merre húzza el a labdát, komoly emberkék elemzik az ellenfelek részéről. Szerintem ezért nem kell ilyen meccseken mindent megmutatni. Más példa. Muay thai ismerősöm országos szintű versenyen úgy kapott ki, hogy a leendő ellenfele megnézte a bemelegítését (utólag megbeszélték), és kiszúrta, hogy a bal kezét egy kicsit lógatja. Persze, hogy a meccsen ott verte keresztbe állandóan. Szóval szerintem nem baj, ha az ellenfél nem tudja, hogy a Real melyik kezét tartja lejjebb egy kicsit. Nem véletlen, hogy az edzések sem nyilvánosak, csak a bohóckodás része.
Egyébként abban maximálisan igazad van, hogy ami ott van, azt viszont be kell verni, de CR meglőtte, Ramos meglőtte, Asensio nem volt, más meg nem tud gólt rúgni. Béltől már rég nem várom el.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En annak a hive vagyok, hogy ha egy csapat 5-ot tud rugni az ellenfelnek, akkor otot kell rugni. Ha nyolcat, akkor nyolcat, ha tizet, akkoe tizet. Mindegy egyes gollal befejezett tamadas egy edzes is, a gol minden jatekosnak jot tesz, a golokkal onbizalmat lehet novelni, gyakorolni a szituaciokat a kapu elott, stb stb. Alapveto, hogy annyi golt kell rugni, amennyit csak lehet. Nyilvan a 80. percben 3-0-nal nem fog vert izzadni a csapat es mindenaron golt loni, de azert megelegedni sem szabad. Elni kell minden lehetoseggel. De ez az en velemenyem, szerintem CR is igy van ezzel.Torquemada írta:Bélának volt két jó beadása, amúgy meg teljesen veszélytelen volt. Ezt egy gyenge ellenféllel szemben nem nevezném kielégítőnek. Ezt a szintén nem túl nagy szint Lucas is simán lehozza, azzal a különbséggel, hogy ő gyakorlatilag ingyen volt és a bére sem magas. Emellett Bale óriási mester abban is, hogy akár 20-30 percekre is totálisan el tud tűnni a pályán. Higu volt ilyen annak idején. Lucas körül legalább forr a levegő, aktív, keresik labdával, passzol, folyik át rajta a támadás, még ha néha sok hibával is játaszik, de legalább látom, hogy él még. Ez a Bale a mi keresztünk. Real keretéhez tartozó játékost nem tudok utálni, viszont ő az egyetlen, akitől teljesen rosszul vagyok, ő a kivétel nálam. Meddig tart még a határtalan türelem ? Miért van még mindig itt ez a csődtömeg ?
Isco bűngyenge volt. Nagyon örülök, hogy a válogatottban szarja a gólokat, de szólni kellene neki, hogy itt is szabad rúgni. Passzai nem igazán jöttek be, nem tudott most karmester lenni, rossz megoldásokat választott. Nem játszik jól mostanában.
Carvajallal nem tudom, mi van, tavaly a csapat erőssége, motorja volt, most meg teljesen szét van esve.
Talán ez a három ember lógott ki lefelé, a többiek hellyel-közzel hozták a kötelezőt. Gálát nem vártam, ZZnél nem is divat amúgy sem. Ez nem feltétlenül baj, hétvégére kell a puskapor, de akkor bőven. Magam sem látom értelmét, hogy amúgy már megvert csapatokat minden áron tömjünk ki. Ez bárszás divat.
Én újra csak Nachot emelném ki, mert tanár volt. Ez a kiegészítő ember óriási értéke a csapatnak. Ceballos szerintem nagyon jól szállt be a meccsbe, ő is jó lesz nekünk. Picit több lehetőséget kéne kapnia.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a lényeg a győzelem
nagyon kell előre Ronaldo
rá lehet számítani
jó hogy Nachora mindig lehet számítani
nem is tudom volt-e valaha ilyen jó "beugró" középhátvéd a csapatnál
úgy látom idén is sokat lesz kezdő középen
így kell valakit hozni Carvajal mögé...
nagyon kell előre Ronaldo
rá lehet számítani

jó hogy Nachora mindig lehet számítani
nem is tudom volt-e valaha ilyen jó "beugró" középhátvéd a csapatnál

úgy látom idén is sokat lesz kezdő középen
így kell valakit hozni Carvajal mögé...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Így hogy Kova kiesett, szóhoz is fog jutni sztem.Torquemada írta:Én újra csak Nachot emelném ki, mert tanár volt. Ez a kiegészítő ember óriási értéke a csapatnak. Ceballos szerintem nagyon jól szállt be a meccsbe, ő is jó lesz nekünk. Picit több lehetőséget kéne kapnia.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Bélának volt két jó beadása, amúgy meg teljesen veszélytelen volt. Ezt egy gyenge ellenféllel szemben nem nevezném kielégítőnek. Ezt a szintén nem túl nagy szint Lucas is simán lehozza, azzal a különbséggel, hogy ő gyakorlatilag ingyen volt és a bére sem magas. Emellett Bale óriási mester abban is, hogy akár 20-30 percekre is totálisan el tud tűnni a pályán. Higu volt ilyen annak idején. Lucas körül legalább forr a levegő, aktív, keresik labdával, passzol, folyik át rajta a támadás, még ha néha sok hibával is játaszik, de legalább látom, hogy él még. Ez a Bale a mi keresztünk. Real keretéhez tartozó játékost nem tudok utálni, viszont ő az egyetlen, akitől teljesen rosszul vagyok, ő a kivétel nálam. Meddig tart még a határtalan türelem ? Miért van még mindig itt ez a csődtömeg ?
Isco bűngyenge volt. Nagyon örülök, hogy a válogatottban szarja a gólokat, de szólni kellene neki, hogy itt is szabad rúgni. Passzai nem igazán jöttek be, nem tudott most karmester lenni, rossz megoldásokat választott. Nem játszik jól mostanában.
Carvajallal nem tudom, mi van, tavaly a csapat erőssége, motorja volt, most meg teljesen szét van esve.
Talán ez a három ember lógott ki lefelé, a többiek hellyel-közzel hozták a kötelezőt. Gálát nem vártam, ZZnél nem is divat amúgy sem. Ez nem feltétlenül baj, hétvégére kell a puskapor, de akkor bőven. Magam sem látom értelmét, hogy amúgy már megvert csapatokat minden áron tömjünk ki. Ez bárszás divat.
Én újra csak Nachot emelném ki, mert tanár volt. Ez a kiegészítő ember óriási értéke a csapatnak. Ceballos szerintem nagyon jól szállt be a meccsbe, ő is jó lesz nekünk. Picit több lehetőséget kéne kapnia.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyetlen kezdőnk, aki nem került be a Fifában a top100-ba___Samy___ írta:Nála vmi nagy baj van. Nem tudom, hogy vmi magánéleti, vagy más, de fejben nincs ott már hetek óta.Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Nála vmi nagy baj van. Nem tudom, hogy vmi magánéleti, vagy más, de fejben nincs ott már hetek óta.Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
ez a teljesítmény sociedad ellen édes kevés lesz. pláne megint cr nélkül, atya ég.
zidane meg persze, hogy védi bale-t, védeni is fogja 2025ig míg nyugdíjba nem megy innen.
zidane meg persze, hogy védi bale-t, védeni is fogja 2025ig míg nyugdíjba nem megy innen.
Miattuk illetve elől 1 emberrel mindig kevesebben vagyunk. Marcelo meg a totyorgás és a simán megtolom majd beadom vagy visszapasszolok miközben 10 ütem már elveszett kiakasztó. Dani meg nyomná, de nincs formába és nem ülnek a dolgai.___Samy___ írta:Én tartom, hogy miattuk nem megy úgy a szekér, ahogy kellene. Ők ketten óriási szerepet játszanak ZZ szisztémájában, és ha nincsenek formában, akkor csak küszködünk.Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
hát már a 2.szezonja is kritikán aluli volt...ott volt az hogy elhitte ,hogy ő a vezérbika,meg cr szintű játékos ,és a hozzáállása is valami borzasztó rossz volt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De baszki addigra megint leserul... veget er a szezon mire formaba lendul? Ne bassza a kutya. Elso ket szezonja turheto volt, utana pedig naprol napra visszaesett. Teli van a tokom, kivancsi leszek a Sociedad ellen mit alkot, neki kell most huznia a csapatot hetvegen.Baleről: „Nem gondolom, hogy a szurkolók azért jönnének ki, hogy őt fütyüljék, ma nem volt erről szó. Sok pozícióban képes játszani, ma például a balszélen kezdett, és besegített a védekezésben. Bárhol képes játszani elöl. Ma Cristianóval együtt kezdett és jól teljesített. Elégedett vagyok az egész csapat teljesítményével, különösen a második félidőben nyújtottal. Napról napra jobb játékossá válik. Egy 4 hónapos sérülést követően ugyanennyi idő kell, hogy visszatérjen a korábbi formájához. Az előszezonban nem szenvedett sérülést, ezért úgy gondolom egyre jobb lesz. Tetszett a mai játéka, az első gólpasszt ő adta.”

- ___Samy___
Én tartom, hogy miattuk nem megy úgy a szekér, ahogy kellene. Ők ketten óriási szerepet játszanak ZZ szisztémájában, és ha nincsenek formában, akkor csak küszködünk.Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Senki nem értékelt?
tanár.
Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.Modric is önmagához képest gyengus volt.
Isco meg tegnap megint túltolta ezt a labdára tekeredést,mintha kicsit fejébe szállt volna a dicsőség.
De mivel ez a csapat legendásan csak annyit ad ki magából ami ilyenkor szükséges így rendben volt ez.Dortmundban és a sociedad ellen viszont jóval több kell majd.

Carvajal és Marcelo viszont szét vannak csúszva,rengeteg rossz megoldás és helyezkedési hiba.Modric is önmagához képest gyengus volt.
Isco meg tegnap megint túltolta ezt a labdára tekeredést,mintha kicsit fejébe szállt volna a dicsőség.
De mivel ez a csapat legendásan csak annyit ad ki magából ami ilyenkor szükséges így rendben volt ez.Dortmundban és a sociedad ellen viszont jóval több kell majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Süti
Attól függetlenül hogy a két srác vitathatatlanul a legnagyobb tehetségeink között vannak, tegnap Asensio se hozta meg a kreativitást, amit szerintem tőle vártunk Bale becserélésével, és az Ő visszalépésével a kp-ra (mivel se Llorente se Kroos nem ilyen típusú játékos). Iscon meg nagyon érezni lehetett a válogatott meccseket.Jim írta:![]()
azért na
Isco és Asensio a támadó részlegünk 2 legnagyobb értéke, illetve reménysége Ronaldo után...
nem ők okolhatók a tegnapi meccsért
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

azért na
Isco és Asensio a támadó részlegünk 2 legnagyobb értéke, illetve reménysége Ronaldo után...
nem ők okolhatók a tegnapi meccsért
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem lett volna ez rossz kezdő, ha 3-ból 3 szélsővédőnk nem lenne gyenge formában. Az, hogy Marcelo és Theo egyszerre legyenek a pályán a jövőben remélem teljesen kizárt. Itt ha valamelyikük helyett Isco kezd, egész más lett volna a meccs az elejétől kezdve. Benzema korai cseréje egy olyan dolog amivel előre számolni elég nehéz, azt viszont mindenki tudja, hogy sem ő sem Bale nem fognak kettesével gólokat lövöldözni. ZZ gondolom szerette volna hozni Bappet, de a srácnak nem felelt meg az a fizetés amit ajánlottak neki, mást meg tényleg, kit hoztak volna? 4 pont nem a világ vége, jöttünk már vissza rosszabb helyzetből is, nálunk jó a keret, csak vissza kell rángatni őket a földre, Barcáéknál meg van az amit felraknak kezdőnek aztán letelt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kéne az az irónia szmájli mar xdKerlon írta:Atyaég. Isco tavaly a sporting ellen 2 varázsolt, az európai szuperkán az ő góljával vertük a MU-t, Asensio egy éve szerzett ugyanilyen meccsen létfontosságú találatot a Sevilla ellen, de még sokat lehetne sorolni. Aztán nevetel, megjövendőlsz.dzsi91 írta:
Nevetel,de még nem tudod,hogy sose lőttek győztes gólt és már nem is fognak.
Ebbe a meccsben csak Bale szar helyzet kihasználása és Zidane hülye felforgatott kezdője a hibás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kerlon, nem idezlek mert telorol vagyok, folytatas itt.
Azt viszont adom, h ha nincs CR akkor Isconak kezdenie kell, mert a kp-bol leginkabb benne van a gol, nincs mese jatszatni kell....Asensio is alap. Iden Isconak James goljait atkell vallalnia, de persze ehhez jatszania kell.
Viszont en kicsit csalodtam Marciban, az o teknikai tudasaval(na meg mar korabban is jatszott ott) jobban lekellett volna hoznia a kp-n, de fejben nincs itt. Az egesz feljeszulesi meccseken eleg pontatlan volt es tegnap is. Legalabb kipiheni magat. Theotol valszeg egyszerubb dolgokat kell majd a jovoben elvarni.
Azt viszont adom, h ha nincs CR akkor Isconak kezdenie kell, mert a kp-bol leginkabb benne van a gol, nincs mese jatszatni kell....Asensio is alap. Iden Isconak James goljait atkell vallalnia, de persze ehhez jatszania kell.
Viszont en kicsit csalodtam Marciban, az o teknikai tudasaval(na meg mar korabban is jatszott ott) jobban lekellett volna hoznia a kp-n, de fejben nincs itt. Az egesz feljeszulesi meccseken eleg pontatlan volt es tegnap is. Legalabb kipiheni magat. Theotol valszeg egyszerubb dolgokat kell majd a jovoben elvarni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Atyaég. Isco tavaly a sporting ellen 2 varázsolt, az európai szuperkán az ő góljával vertük a MU-t, Asensio egy éve szerzett ugyanilyen meccsen létfontosságú találatot a Sevilla ellen, de még sokat lehetne sorolni. Aztán nevetel, megjövendőlsz.dzsi91 írta:Nevetel,de még nem tudod,hogy sose lőttek győztes gólt és már nem is fognak.Sierra írta:![]()
![]()
jó hogy vannak ilyen arcok a fórumon, jókat lehet nevetni rajtatok.

Ebbe a meccsben csak Bale szar helyzet kihasználása és Zidane hülye felforgatott kezdője a hibás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem is nyertünk semmit év végén. Ohh, wait.dzsi91 írta: 21 September 2016 Real Madrid 1–1 Villarreal
24 September 2016 Las Palmas 2–2 Real Madrid
2 October 2016 Real Madrid 1–1 Eibar

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots