Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Értem mit mondasz, mégsem értjük egymást maradéktalanul.
A Mu az egész Ajax focit megölte ami jellemezte őket a Elben végig, nem tudták hozni a játékukat Mourinho pontosan tudta mit kell tennie ellenük. Namár ha nem tudják hozni a játékukat, persze hogy gyengén teljesit a csatar mivel nem kap labdát. (nem néztem annyira alaposan a döntőt, de nem sok elképzelése volt az ajaxnak és kijátszott helyzetre sem emlékszem, főleg ami Dolbergre jött ki) Látta az edző, hogy ez így nem lesz jó, belenyult azzal hogy lehozta.
Ezzel szemben Traore jol játszott valoban, viszont neki volt területe amikor megkapta a labdát, nem volt rászorulva a csapatra és arra hogy kapja a labdát a középpályásoktól.
Egy meccsből alapbol sem kell megitélni senkit, továbbá ide is kiegészítőnek jönne. Bár ha jól tudom az Ajax kb 50 millát dobott vissza a Monacotol a nyáron érte.
A Mu az egész Ajax focit megölte ami jellemezte őket a Elben végig, nem tudták hozni a játékukat Mourinho pontosan tudta mit kell tennie ellenük. Namár ha nem tudják hozni a játékukat, persze hogy gyengén teljesit a csatar mivel nem kap labdát. (nem néztem annyira alaposan a döntőt, de nem sok elképzelése volt az ajaxnak és kijátszott helyzetre sem emlékszem, főleg ami Dolbergre jött ki) Látta az edző, hogy ez így nem lesz jó, belenyult azzal hogy lehozta.
Ezzel szemben Traore jol játszott valoban, viszont neki volt területe amikor megkapta a labdát, nem volt rászorulva a csapatra és arra hogy kapja a labdát a középpályásoktól.
Egy meccsből alapbol sem kell megitélni senkit, továbbá ide is kiegészítőnek jönne. Bár ha jól tudom az Ajax kb 50 millát dobott vissza a Monacotol a nyáron érte.
lehet a humorba kellett volna raknom de elfér ide is:
https://www.youtube.com/watch?v=bOmWgAOKp0w
17:22
Szakértők.
https://www.youtube.com/watch?v=bOmWgAOKp0w
17:22
Szakértők.

egyértelmű hogy nem volt partiban az ajax josé ellen de attól még a bertrand traore nagyon élt.kodo írta:az egész Ajax csapatként volt az.BBeno írta:mu elleni EL döntőben olyan rossz volt az a dolberg. nekem nem kéne. sztem kevés.
feküdtek a cselei és rajta nem múlott semmi. dolberg ehhez képest nulla volt. le is hozták. momentuma nem volt a döntőben. és ott volt a davinson sanchez védőként ő is kiemelkedett
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én meg csak vidiken láttam nagyjából, azokon megvett, de azok alapján Ödegárd is cseszett jó, már évek ótaBBeno írta:mu elleni EL döntőben olyan rossz volt az a dolberg. nekem nem kéne. sztem kevés.

Amúgy szerintem.nem hoznak senkit télen, csak.ha nagyon szarul fogunk állni, de ez kizárható.

az egész Ajax csapatként volt az.BBeno írta:mu elleni EL döntőben olyan rossz volt az a dolberg. nekem nem kéne. sztem kevés.
mu elleni EL döntőben olyan rossz volt az a dolberg. nekem nem kéne. sztem kevés.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hát ha tüzet kéne oltani, akkor abban az ajaxos Dolbergben látok fantáziát, nem is értem miért nem csaptak le rá.
Bl.ben is játszhatna..
Mondjuk Alexisnek is örülnék, de sztem nem csípné a másodhegedűs szerepet.
Bl.ben is játszhatna..
Mondjuk Alexisnek is örülnék, de sztem nem csípné a másodhegedűs szerepet.
- Galacticos
Azert az szerintem eleg nagy elorelepes lenne. Remek jatekos a chilei es szerintem sokkal jobban beleillene a focinkba mint kane.Babinho írta:Alexis jön télen, calma
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nála is a fizetésnél voltak gondok, azzal tudta őt elcsábítani a City. Egyre több ilyen eset lesz, úgy látszik.ziro4vr írta:Inkább a Jesus gyereket kellett volna lescoutolni.
Merci Zizou!
Alexis jön télen, calma

Természetesen én sem tartom Kanet Real-kompatibilis játékosnak, csak ugye ezek a bombagólok túl jól mutatnak ahhoz, hogy ilyen ínséges időszakban ne vetődjön fel az ő neve is. Amúgy nekem is Agüero lenne a jelöltem, kicsiben is nagyon jó, pengés, gyors játékos, és rendkívül gólerős. Az más kérdés, hogy matracos volt, és jövőre ő is 30 lesz.
Hogy a BL-hez is kapcsolódjak, a Dortmundot tényleg elég jól szétverte a jóember, kicsit olyan guardiolás feelengem volt, félpályáig feltolt védelemmel, illetve ebből kapott két nevetséges góllal. A másik ami feltűnt, hogy a német színeket Dahoud és Toljan képviselte tegnap tőlük, magyarán a tavalyi csapatból senki.
Hogy a BL-hez is kapcsolódjak, a Dortmundot tényleg elég jól szétverte a jóember, kicsit olyan guardiolás feelengem volt, félpályáig feltolt védelemmel, illetve ebből kapott két nevetséges góllal. A másik ami feltűnt, hogy a német színeket Dahoud és Toljan képviselte tegnap tőlük, magyarán a tavalyi csapatból senki.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Inkább a Jesus gyereket kellett volna lescoutolni. Bár nekem Sané is megtenné tőlük. Vagy ha már Manchester, Rashford. Egy ilyen arcot mindenképp be kéne húzni jövőre.
A mezőnyt elnézve, elég sok hasonló erejű csapat van, komoly párharcok lesznek már a 16 között is.
Magunk miatt nem aggódok, a sérülések tehetnek be.
A mezőnyt elnézve, elég sok hasonló erejű csapat van, komoly párharcok lesznek már a 16 között is.
Magunk miatt nem aggódok, a sérülések tehetnek be.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már megint előre aggódtok egy évre. Hogy mikre nincs energiátok

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy rossz vicc lenne...ericco írta:Ettől tartok én is. Neadjisten nem úgy sikerül a szezonunk, Perez elkattan, és kb annyit fogunk költeni egy nem kompatibilis, kb középszintű csatárra, mint amennyibe Mbappé került volna. Aztán kiakaszthatjuk őt Backhem, M. Diarra, Huntelaar, Bale, James mellé a rossz lóra tettünk és B tervek falára.illgner írta:Ha Kane így folytatja, előbb-utóbb felkerül Pérez listájára. Ha már most nincs ott.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ettől tartok én is. Neadjisten nem úgy sikerül a szezonunk, Perez elkattan, és kb annyit fogunk költeni egy nem kompatibilis, kb középszintű csatárra, mint amennyibe Mbappé került volna. Aztán kiakaszthatjuk őt Backhem, M. Diarra, Huntelaar, Bale, James mellé a rossz lóra tettünk és B tervek falára.illgner írta:Ha Kane így folytatja, előbb-utóbb felkerül Pérez listájára. Ha már most nincs ott.
Merci Zizou!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én tegnap a mix miatt néztem a meccset, Dortmundot tettem (gyönyörű fgy csapat lettek ezzel az új edzővel) ilyenkor ugye az ellenfelet mindig jobbnak látja az ember mint amilyen valójában...de ez a Kane így is fájdalmas volt a szememnek annyira szerencsétlenül brit.illgner írta:Ha Kane így folytatja, előbb-utóbb felkerül Pérez listájára. Ha már most nincs ott.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Minek jönne ide padozni amikor a Thamben meg kezdő? Ráadásul mostanában a brit játékosok nem nagyon váltak be... Inkább valami Aguero-féle jöjjön aki érzi a zsugát de kapura is veszélyes, gyors, agilis, jól cselező. Na meg persze ne Augero-féle porcelán lábakkal.El Unico írta:Benzema mellett/mogott elferne a sorban jelen pillanatban. Tipikusan Bale szitu lenne, idegen lenne a gepezetben, de nem sirnek ha lenne egy ilyen csatarunk a padon, mint Kane. Viszont keci draga lenne, es ott van nekunk a Lyonban Mariano. Szoval ja, nem lesz Realos, nem is baj, de ha Perez megvenne, nem sirnek...

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Benzema mellett/mogott elferne a sorban jelen pillanatban. Tipikusan Bale szitu lenne, idegen lenne a gepezetben, de nem sirnek ha lenne egy ilyen csatarunk a padon, mint Kane. Viszont keci draga lenne, es ott van nekunk a Lyonban Mariano. Szoval ja, nem lesz Realos, nem is baj, de ha Perez megvenne, nem sirnek...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A nem vesszük meg, mert nem kompatibilis játékos listára remélhetőleg.illgner írta:Ha Kane így folytatja, előbb-utóbb felkerül Pérez listájára. Ha már most nincs ott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha Kane így folytatja, előbb-utóbb felkerül Pérez listájára. Ha már most nincs ott.