Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
Még mindig nem focira kell fogadni, szerintem.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ugyan. Bayern hazai pályán 2-0ás félidő után leikszelt a Wolfsburgal. a Nice meg nem bírt a veretes Angers-el. már semmi sem biztos a fociban.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Puszilom a Nordsjaellandot, hogy hazai pályán, 2-0-ról lőnek egy öngólt, az ellentől kiállítanak egy játékost a 93. (!!!) percben és erre a 94-ben (!!!) mégis egyenlítenek 2-2-re....
Hát nem hiszem el, ilyen már tényleg nincs a világon, nem nekem való ez a sportfogadás...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ma a Real vitte a szelómat 
Hamburg-Dortmund, 2,5 gól fölött => 0-3
Lazio-Napoli, 2,5 gól fölött = 1-4
Juve-Fiorentina, H => 1-0
Real-Betis, első félidő 1,5 gól fölött => 0-0
1000=>4450

Hamburg-Dortmund, 2,5 gól fölött => 0-3
Lazio-Napoli, 2,5 gól fölött = 1-4
Juve-Fiorentina, H => 1-0
Real-Betis, első félidő 1,5 gól fölött => 0-0
1000=>4450

- nzooli93
1,95 a Cr 2 vagy több gól a betis ellen bet365-n

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
tegnap a bl-es szelvény is az utolsó 5 percben ment el ma az el-es is. nem túl jó érzés.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most mar tudom miert volt 2,00 a 2,5-nel tobb golra. Jo nagy 0-0El Unico írta:Hertha-Bilbao meccsen a 2,5-nel tobb golra 2.00 odds van. Ez is csabito. Talaltam sok finomsagot. En a Villarreal, Marseille, Sociedad, Bilbao X2, Arsenal, Lyon, Kobenhavn 1X meccsekben gondolkodom, 2000-bol 8500-at hozna.

A szelvenyemet viszont elvitte a csicska Lyon. 93 percben pasztmek GGGGGGGGGGGGG!!!!

- nzooli93
Na vegul lejon. Persze arsenal meg nem fejezodott be de cash outoztam biztos ami biztosnzooli93 írta:nekem a arsenal,milan,villareal,marseille kombó tetszik. Mondjuk ezekben nem bízok annyira,mint a bl papírformákba. Ki tudja melyik mennyire veszi komolyan. Milannal hajtogatják hogy fontos nekik az el, de azért tuti inkább a bajnokság top4 a prioritás. Arsenalt se tudni így 20 év bl után ehhez mennyire lesz kedvük, főleg hogy mára már a bajnokságot is unják már![]()
marseilla meg elég kínos vereségeken van túl, és a villareal sincs élete formájában finoman szólva. Szóval én jóval finomabban fogok bánni a téteket tekintve,mint a bl napoknál. Ez a 4 el szinten nagy csapat elvileg simán papír, lehet izgulás nélkül jön mind, de el-ben az se lepne meg ,ha 4ből 3 elmenne. de hajrá mindenkinek

- RaúlCF
Nice győzelmét most tolták fel 2.30ra

- nzooli93
nekem a arsenal,milan,villareal,marseille kombó tetszik. Mondjuk ezekben nem bízok annyira,mint a bl papírformákba. Ki tudja melyik mennyire veszi komolyan. Milannal hajtogatják hogy fontos nekik az el, de azért tuti inkább a bajnokság top4 a prioritás. Arsenalt se tudni így 20 év bl után ehhez mennyire lesz kedvük, főleg hogy mára már a bajnokságot is unják már
marseilla meg elég kínos vereségeken van túl, és a villareal sincs élete formájában finoman szólva. Szóval én jóval finomabban fogok bánni a téteket tekintve,mint a bl napoknál. Ez a 4 el szinten nagy csapat elvileg simán papír, lehet izgulás nélkül jön mind, de el-ben az se lepne meg ,ha 4ből 3 elmenne. de hajrá mindenkinek

- RaúlCF
vannak érdekes meccsek Nice,Lyon,Arsenal,Lazio,Sociedad,Zenit,Milan ezeknek mind hozniuk kéne. még gondolkodom rajtuk valami jó kis kombi kell
- RealVazquez
Hertha-Bilbao meccsen a 2,5-nel tobb golra 2.00 odds van. Ez is csabito. Talaltam sok finomsagot. En a Villarreal, Marseille, Sociedad, Bilbao X2, Arsenal, Lyon, Kobenhavn 1X meccsekben gondolkodom, 2000-bol 8500-at hozna.

- RealVazquez
Delutanra felment 1,80-ra, ez kihagyhatatlan volt szamomra, es be is jott. Nekem meglepetes lett volna, ha az ujonc megveri oket.El Unico írta:Leipzig-Monaco x2-re 1,7-et ad, nagyon csabito.
Melle raktam a Real 0:2-es hendivel, a City hendivel, liverpool-sevillat GG, ugyanigy a Spurs-Dortmundot is GG-re, tovabba Sahtar 1X.
Mai nyeremeny: 20.170 Ft.
Holnapra ki mit gondol?

Nekem megint 1-en ment el, miért is ne.
Amúgy geci szar taktika 5-6 meccset rakni, viszont jelenleg sajnálom kiadni 300-nál többet egy játékre, viszont ilyen kis tétnél csak min 5 meccsnél éri meg.
Feyenoord-City, gól-gól => 0-4, azért legalább egy gólt vártam volna tőlük otthon...
Tottenham-Dortmund, gól-gól + 2,5 fölé => 3-1, ebben szinte biztos voltam
Liverpool-Sevilla, gól-gól + 2,5 fölé => 2-2, és ebben is
ezt a kettőt kellett volna nagyobb pénzzel...
Sakhtar-Napoli, 2,5 fölé => 2-1
Lipcse-Monaco, X2 => 1-1
300 => 4992, jól jött volna...

Feyenoord-City, gól-gól => 0-4, azért legalább egy gólt vártam volna tőlük otthon...
Tottenham-Dortmund, gól-gól + 2,5 fölé => 3-1, ebben szinte biztos voltam
Liverpool-Sevilla, gól-gól + 2,5 fölé => 2-2, és ebben is

Sakhtar-Napoli, 2,5 fölé => 2-1
Lipcse-Monaco, X2 => 1-1
300 => 4992, jól jött volna...
- RaúlCF
köszi spartak hogy maribor ellen nem megy

Nem hiszem el hogy ezek a szerencsétlen oroszok nem húzták ki bazzeg..
.
.

Egy ezressel megtoltam a Sevillát, az a 4.80 csábító volt.
Remélem megoldják, eddig jó.
Feyenoord-City V 1.35
Maribor-Szpartak V 1.85
Ezt meg egy 10essel raktam meg, City kb jött is, hajrá Szpartak.
Spurs Dortmubd 4,5 feletten agyaltam még, de nem mertem megrakni, erre 15 perc alatt 3 gól
Remélem megoldják, eddig jó.
Feyenoord-City V 1.35
Maribor-Szpartak V 1.85
Ezt meg egy 10essel raktam meg, City kb jött is, hajrá Szpartak.
Spurs Dortmubd 4,5 feletten agyaltam még, de nem mertem megrakni, erre 15 perc alatt 3 gól

- RealVazquez
Igen, Feyenoord-City, Spurs-Dortmund sima gg sztem. Talán még Pool-Sevilla meg Lipcse-Monaco is jó lehet gól-gólra.El Unico írta:Holnapra mit gondoltatok? Szerintem sok GG meccs lesz, erdemes lesz probalkozni.