Köszi Cs0ki a tippet, brutál jó a vörösbörös aszalt szilvás cucc.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. április 15., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 12., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 14:31
Jó a leves, ha egyszerűbbet akarsz, kukorica-krémleves. 20 perc alatt kész, és mégse mindennap látott leves.Valami gourmet finomságot, valami különlegességet tudtok ajánlani? Levesben van már ötletem, oda egy lazacos-garnélás-édesburgonyás levest gondoltam, viszont a főétellel bajban vagyok. Gondoltam egy Rosé kacsára, valami extrább körettel.
HozzászólásSzerző: fiore » 2018. április 12., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 11., szerda 21:40
Amikre én mostanában rákattantam:tubatibi írta:Eléggé pang ez a topik.![]()
Kérdés, hétvégén egy 5 fős társaságra kéne összeüssek egy leves-főétel-desszert vonalat, a desszert annyira nem is lényeg, asszony azt elvállalta.
Valami gourmet finomságot, valami különlegességet tudtok ajánlani? Levesben van már ötletem, oda egy lazacos-garnélás-édesburgonyás levest gondoltam, viszont a főétellel bajban vagyok. Gondoltam egy Rosé kacsára, valami extrább körettel.
Egy a lényeg!
Bármilyen ötlet jöhet!
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 11., szerda 19:46
Zacskós por tejberizs?tubatibi írta:Eléggé pang ez a topik.![]()
Kérdés, hétvégén egy 5 fős társaságra kéne összeüssek egy leves-főétel-desszert vonalat, a desszert annyira nem is lényeg, asszony azt elvállalta.
Valami gourmet finomságot, valami különlegességet tudtok ajánlani? Levesben van már ötletem, oda egy lazacos-garnélás-édesburgonyás levest gondoltam, viszont a főétellel bajban vagyok. Gondoltam egy Rosé kacsára, valami extrább körettel.
Egy a lényeg!
Bármilyen ötlet jöhet!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. április 11., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 13., szerda 22:05
Én egyszer megkóstoltam, nah azóta soha többet.peti_madrid írta:Hát, az én könyvemben ez nem elbaszásRákívántam, aztán beledobtam egy pár darabot. Én imádom az olívát, elég sokszor teszek a bolognaiba is
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. szeptember 13., szerda 21:35
Ennyi, főnök által jóváhagyva!Realista24 írta:Nincs azzal semmi gond, bevett dolog.peti_madrid írta:Hát, az én könyvemben ez nem elbaszásRákívántam, aztán beledobtam egy pár darabot. Én imádom az olívát, elég sokszor teszek a bolognaiba is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 21:27
Nincs azzal semmi gond, bevett dolog.peti_madrid írta:Hát, az én könyvemben ez nem elbaszásRákívántam, aztán beledobtam egy pár darabot. Én imádom az olívát, elég sokszor teszek a bolognaiba is
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. szeptember 13., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 13., szerda 20:11
elbaszod a bolognait az olivabogyóval?peti_madrid írta:Köszi a tippeket faszikák, a végén maradt egy jó bolognai egy kis plusz olívabogyóval
Ezek a tepsis történetek is jól hangzanak, a hétvégén lehet lesz belőle valami
Bár azon gondolkodom épp, hogy lehet veszek egy fain darab csülköt és szétsütöm 4-5 óra alatt, alacsony hőfokon. Majd jelentkezem a végeredménnyel
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. szeptember 13., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 23:34
Csirkemellel is gondolom ugyanennyi idő. Vagy hasonló:D Bár egyszerűbb, ha megnézem sütés közben hogy rendesen átsült-e a hús.tibi18 írta:Kb. annyira macerás, mint a rakott krumpli:Köszi a tippeket! Egyedüli probléma az, hogy chilis babot a múlt héten csináltam, rakott krumplihoz nincs jénaim/tálamPaprikás krumplit is nemrég toltam, szóval lehet a spagetti marad
de még alszom rá egyet, hátha álmomban megszáll az isteni szikra
Csirecomb, felső-alsó részre vágva, baconbe csavarba mehet a tepsi aljára. Rá hagyma,tv-paprika, paradicsom, majd az egészre elterítve krumpli, az egészre csak só.. 1 órát fólia alatt, aztán még felet fólia nélkül. A fólia nélküli időszakra meg szoktam hinteni egy kis vegetával..
Kevés időráfordítás, de laktató és változatos a köret..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 11., hétfő 22:30
Kb. annyira macerás, mint a rakott krumpli:Köszi a tippeket! Egyedüli probléma az, hogy chilis babot a múlt héten csináltam, rakott krumplihoz nincs jénaim/tálamPaprikás krumplit is nemrég toltam, szóval lehet a spagetti marad
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 11., hétfő 21:05
Jó kínai tészta zöldségekkel, hússal.peti_madrid írta:
Köszi a tippeket! Egyedüli probléma az, hogy chilis babot a múlt héten csináltam, rakott krumplihoz nincs jénaim/tálamPaprikás krumplit is nemrég toltam, szóval lehet a spagetti marad
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 11., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 20:54
A rakott krumpli jó tepsibe is.peti_madrid írta:rashidm írta:Köszi a tippeket! Egyedüli probléma az, hogy chilis babot a múlt héten csináltam, rakott krumplihoz nincs jénaim/tálamPaprikás krumplit is nemrég toltam, szóval lehet a spagetti marad
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. szeptember 11., hétfő 19:24
Köszi a tippeket! Egyedüli probléma az, hogy chilis babot a múlt héten csináltam, rakott krumplihoz nincs jénaim/tálamrashidm írta:Chilis babpeti_madrid írta:Főznék valami egytálételt, de totál ötlettelen vagyok. Ha valakinek van valami jó tippje, azt szívesen fogadom, jöhet ázsiai, olaszos, bármi
szerk: na meg persze magyaros is
rakott krumpli
paprikás krumpli![]()
spagetti
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 18:44
Chilis babpeti_madrid írta:Főznék valami egytálételt, de totál ötlettelen vagyok. Ha valakinek van valami jó tippje, azt szívesen fogadom, jöhet ázsiai, olaszos, bármi
szerk: na meg persze magyaros is
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem