Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 13., szerda 12:50

Realista24 írta: Ezt úgy írod, mintha a sima 8 olcsó lenne, holott az is bőven 2 kiló felett lesz. Hatos és hetes is kétszáz fölött vannak még.
Nem olcsó. Nem véletlenül nem volt még egy db iPhone-om sem. Viszont kb ugyanannyiba kerül, mint a tavaly kiadott új modellek. Nem hoztak velük létre új árkategóriát, mint az iPhone X-szel.
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 13., szerda 9:00

Inkább az a szégyen, hogy az USA-ban is olcsóbban hozzajuthatsz ezekhez is, mint itthon. A fizukhoz képest ez így nagyon nem fair.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 8:53

Realista24 írta:
Kerlon írta: és még ronda is
Rondának nem mondanám, de ezek az árak, vagy legyen bármely csúcs mobil, nevetségesek.
A 8-asokról röviden annyit, hogy igazából 6sss. Azért ezt így kiadni már elég pofátlanság. Az X-nél meg az a fenti szenzor félsziget szerintem nagyon aránytalan és hülyén néz ki, a hátlapon meg a kameráról idéznék egy frappáns hozzászólást a netrű: kicsivel jobban kiállna és jó lenne kabát akasztónak.

Az árakról meg annyit, hogy én megtehetném, de eddig 80 ezernél többet nem adtam ki telefonra és 4ezer forint az előfizum, szóval semmi turpisság nincs benne. Van jobb, gyorsabb meg szebb is és valahol még azt is megérteném, hogy 200 ezer egy telefon, de mind a samsung, mind az apple ezzel a 250+os árakkal nevetségesek, de még legyen a samsung mentsége, hogy a DEX-szel a telefonjukból lényegében egy egyszerű irodai munkára alkalmas pc-t/laptopot tudnak csinálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 8:46

ericco írta:
Realista24 írta:Rondának nem mondanám, de ezek az árak, vagy legyen bármely csúcs mobil, nevetségesek.
A magas ár is a prémium érzést kölcsönzi. Akinek van pénze, az megvenné 2000 dollárért is. Ők a célcsoport.
A többieknek ott a sima 8-asok meg az SE.
Amúgy az S8-as még mindig jobban bejön. Meg hát nemsoára elkattannak a kínai gyártók is.
Ezt úgy írod, mintha a sima 8 olcsó lenne, holott az is bőven 2 kiló felett lesz. Hatos és hetes is kétszáz fölött vannak még.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 13., szerda 8:39

Realista24 írta:Rondának nem mondanám, de ezek az árak, vagy legyen bármely csúcs mobil, nevetségesek.
A magas ár is a prémium érzést kölcsönzi. Akinek van pénze, az megvenné 2000 dollárért is. Ők a célcsoport.
A többieknek ott a sima 8-asok meg az SE.
Amúgy az S8-as még mindig jobban bejön. Meg hát nemsoára elkattannak a kínai gyártók is.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 7:19

Kerlon írta:
P. Krisz írta:Iphone X 1000 dollár. :coffee:
és még ronda is
Rondának nem mondanám, de ezek az árak, vagy legyen bármely csúcs mobil, nevetségesek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 7:03

és még ronda is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. szeptember 13., szerda 0:05

Realista24 írta:
USA-ban. Itthon lesz az 1500 is.
iPhone 8 (64 GB) 264 990 forint ($1032)
iPhone 8 (256 GB) 321 990 forint ($1255)
iPhone 8 Plus (64 GB) 303 990 forint ($1185)
iPhone 8 Plus (256 GB) 360 990 forint ($1400)
iPhone X (64 GB) 379 990 forint ($1480)
iPhone X (256 GB) 436 990 forint ($1700)

Azt hiszem en maradok a xiaominal. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 23:09

USA-ban. Itthon lesz az 1500 is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 12., kedd 21:52

Iphone X 1000 dollár. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2017. szeptember 10., vasárnap 20:28

Sierra írta:
LiamGallagher írta:Sziasztok!

Gondolkodom azon, hogy a Samsung Galaxy S7-esemet lecserélem Iphonre-ra. Van valaki aki hasonló váltást csinált már? Sosem használtam még Iphonet. Mik a tapasztalataitok? Köszi előre is!
S3-ről 4S-re. :D De annak már 3 éve. Nem bántam meg, sőt. Elején szokni kellett a kisebb kijelzőt, meg hogy nem Amoledes, hanem kicsit fakó, de sokkal jobban jártam vele. Gyakorlatilag mindenben jobb volt. Most már eljárt felette az idő, de még így is tudom használni napi szinten, pedig 6 éves technológia van benne. Én is hamarosan váltok 6S-re.

Egyébként 4-5 éve még azért nagyobb volt a szakadék az iphone-ok meg a csúcs androidok között, akkor bőven megérte váltani, manapság sztem már eléggé eltűnt ez, a prémium kategóriás androidok brutál jó készülékek. Szóval ha elégedett vagy az S7-tel, akkor felesleges váltanod sztem.
Értem, köszi! Megvagyok egyébként elégedett vele, szeretem ezt a telefont. Csak most lett volna lehetőségem váltani, de lehet inkább csak jövőre váltok.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 10., vasárnap 15:22

LiamGallagher írta:Sziasztok!

Gondolkodom azon, hogy a Samsung Galaxy S7-esemet lecserélem Iphonre-ra. Van valaki aki hasonló váltást csinált már? Sosem használtam még Iphonet. Mik a tapasztalataitok? Köszi előre is!
S3-ről 4S-re. :D De annak már 3 éve. Nem bántam meg, sőt. Elején szokni kellett a kisebb kijelzőt, meg hogy nem Amoledes, hanem kicsit fakó, de sokkal jobban jártam vele. Gyakorlatilag mindenben jobb volt. Most már eljárt felette az idő, de még így is tudom használni napi szinten, pedig 6 éves technológia van benne. Én is hamarosan váltok 6S-re.

Egyébként 4-5 éve még azért nagyobb volt a szakadék az iphone-ok meg a csúcs androidok között, akkor bőven megérte váltani, manapság sztem már eléggé eltűnt ez, a prémium kategóriás androidok brutál jó készülékek. Szóval ha elégedett vagy az S7-tel, akkor felesleges váltanod sztem.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2017. szeptember 10., vasárnap 14:45

Sziasztok!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 8., péntek 16:24

Remy írta:Telefonra (android) tudtok jó képszerkesztő programot?
PS, Pixlr, VSCO, Snapseed

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 8., péntek 16:00

Telefonra (android) tudtok jó képszerkesztő programot?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 2., szombat 17:39

d.gergo írta:
hamesz írta:Hogy lehet megcsinálni, hogy az Icloudon fent maradjon?
Sajnos sehogy. De emiatt váltottam át a Google Photos alkalmazásra, korlátlan tárhely ingyen (van fizetős csomag is), és ha felszinkronizálta a felhőbe a telefon a képeket, akkor tudod is törölni a készülékről, mert onnantól a Google-fiókodhoz vannak csatolva :)
Az király. Megnézem akkor azt. :) Az Icloudnak akkor nem értem mi értelme van, mert ott is lehet venni 1 terrás tárhelyet. De hát fölösleges, mert ha a 32 gb iphone betelik akkor ha onnan törlök képeket az törli az icloudból is.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 2., szombat 13:47

hamesz írta:Hogy lehet megcsinálni, hogy az Icloudon fent maradjon?
Sajnos sehogy. De emiatt váltottam át a Google Photos alkalmazásra, korlátlan tárhely ingyen (van fizetős csomag is), és ha felszinkronizálta a felhőbe a telefon a képeket, akkor tudod is törölni a készülékről, mert onnantól a Google-fiókodhoz vannak csatolva :)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. szeptember 2., szombat 13:17

Akinek van Iphoneja segítsen már. Olyan problémám lenne, hogy ugye van az Icloud. Na most felszinkronizálja a telóról a képeket. De ha törlöm a telóról a képet, akkor törli az Icloudról is. Hogy lehet megcsinálni, hogy az Icloudon fent maradjon? Mert elutaznék majd és fotókat, videókat jó lenne tárolni az Icloudon és akkor a mobilon maradna hely bőven.

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2017. augusztus 31., csütörtök 21:13

Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket. Mit gondoltok, ez a gép mennyire éri meg az árát?

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_le ... emz_C5_91k

Alapvetően tetszenek a termék jellemzői, azonban kissé zavar, hogy nem SSD-el fut. Leginkább melóre kellene, office programokra, pár kép szerkesztésére, netre (adwords, facebook ads stb). És persze a 18-as football manager is örülnék, ha kényelmesen futna rajta :D

Szerintetek? :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 24., csütörtök 8:48

M1Ö írta:
nzooli93 írta:Van sima aruhitel, meg lehet igenyelni vasarlokartyat, ami lenyegeben egy hitelkartya valoban. Mas a 2 teljesen. Mi mar evek ota igy aruhitelre vesszuk a tv t meg laptopot meg mindent. Egy ft al nem fizettunk tobbet erte. Jott 10 honapig a csekk, es kesz. 100 ezres tv ert fizettunk havi 10kt 10 honapig. Ennyi
Maga a monitor nekünk sem került többe. 10 hónapig ment a 3000 és annyi. De a kártya egy vicc, szerintem. Plusz költség, teljesen feleslegesen. Mármint a vásárló szempontjából, a Tesconak nyílván biznisz. :mrgreen: Ezért mondom, hogy nem minden arany ami fénylik. Főleg ha csak egyszer akarod használni.
Hitelkártyák általában olyan struktúrájuak, hogy van havi költsége, de kapsz rá kedvezményt. Pl. nekem a Sparosok ajánlgatták, hogy havi 2500 forintot fizetek, de kapok x % kedvezményt náluk mindenvásárlásnál, illetve x/2 5ot más áruházi vásárlás esetén. Van egy limit, amit felhasználhatok és hónap x-edig napjáig kellett kiegyenlíteni.
K

Vissza: