Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 20:14

Marca szerint ők a B tervek a csatárposztra
Kane 150 millióért? :mrgreen: :roll:
Merci Zizou!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 12., kedd 19:07

Apoel ellen otthon meg lesz, gondolom a Sociedad ellen is meg lesz, mas kulonben az ujabb pontvesztest jelentene, utana pedig ujabb hazai meccs kovetkezik a Betis ellen, ott kotelezo golt loni, sot megnyerni a meccset. Aztan a 75. meccs az Alaves ellen lesz, ott nyerunk Theo goljaval 1-0-ra es meg is dontottunk a rekordot.
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 12., kedd 17:47

Tottinho írta:
M1Ö írta:Nem követi egyébként valaki ezt a minden meccsen lövünk gólt statisztikát? Ilyen impotens helyzetkihasználással is azért csak mindig össze kaparunk 1-2-t. :mrgreen: Ha jól emlékszek még pár meccs és meglesz a Santos 72ese. :hmmm:
http://madridom.hu/blog/2017/08/29/mar- ... -rekordja/

Most tartunk 71-nél, Santosé 74.
Köszi Francesco! :mrgreen: Nem tudom kit mennyire izgat, de ez egy nem akármilyen rekord. Csak elég szomorú, hogy erről senki sem beszél. A Santos vagy 50 évvel ezelőtt állította fel, mikor még az volt a lényeg, hogy valaki lőjjön eggyel többet. Mi meg baszki itt vagyunk 71nél... Pedig még Gareth meg Karim kománk is itt van, szóval fergetegesek vagyunk! Meg kell legyen az a világrekord! B-)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 12., kedd 16:01

Azért az is komoly, hogy szinte az egész fórum abban a hitben van, hogy már fél lábbal itt volt, csak jött a PSG és több pénzt ajánlott neki, amit mi nem adtunk meg.
Azért egy picit túl lehet látni ennél a dolognál..
Oké, hogy nagy álma itt játszani, még rengeteg ideje lehet rá.
Ilyen fiatalon inkább maradt "otthon" a családdal még.
Itt nehezebb lett volna annyit játszani, mint ott.

Én nem védeni akarom, csak ne szálljon már mindenki rá, mintha mekkora gci lett volna, hogy oda ment inkább.

Na de ez is ki volt tárgyalva vagy 20szor.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 12., kedd 15:30

ericco írta:Véleményem szerint (!) Mbappé esetében a vezetőség ugyanabba a hibába esett, mint anno Neymarnál. Mebíztak a játékos (ügynöke, apja, stb.) szavában. Míg le nem zárult a Neymar-PSG saga, szinte csakis mi voltunk képben. Le kellett volna tenni érte az akkor elkért 120-130 milliót. Perezék - gondolom - húzni akarták a végéig (ugye ekkortájt volt Perez nyilatkozata is, hogy szereti az utolsó pillanatos igazolásokat), hogy pár milliót még lefaragjanak, csak nem számoltak a PSG-vel. És a PSG pont ugyanúgy került meg minket, mint anno a Barca.
Az egész augusztus az Mbappe - PSG hírekkel volt tele gyakorlatilag, majd az átigazolási időszak végén alá is írtak. Annyira nem érhette váratlanul Perezt, hogy a PSG beszállt a buliba..

Ami itt valóban történhetett, hogy a srác nem engedett a fizetési igényéből.. ha emiatt nem jött, ezzel együtt tudok élni.. :agree:
Ami a szülővárosával kapcsolatos indok, az meg nevetséges.. szép leírni, de emiatt csapatot választani.. mármint ezen a szinten..

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 15:20

Véleményem szerint (!) Mbappé esetében a vezetőség ugyanabba a hibába esett, mint anno Neymarnál. Mebíztak a játékos (ügynöke, apja, stb.) szavában. Míg le nem zárult a Neymar-PSG saga, szinte csakis mi voltunk képben. Le kellett volna tenni érte az akkor elkért 120-130 milliót. Perezék - gondolom - húzni akarták a végéig (ugye ekkortájt volt Perez nyilatkozata is, hogy szereti az utolsó pillanatos igazolásokat), hogy pár milliót még lefaragjanak, csak nem számoltak a PSG-vel. És a PSG pont ugyanúgy került meg minket, mint anno a Barca.
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 12., kedd 15:11

tibi18 írta:
Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindent feltettek Mbappéra, hiszen látható, hogy nem tettek fel.. Egyszerűen azt mondták, hogy ez a keret, így fasza. Majd az év végén meglátjuk, hogy jól gondolták-e. Két ilyen év után azt mondom legyen!
Úgy értem, hogy vagy hozzák őt, vagy senkit. Nem volt B meg C terv. Marianot is feltették az első gépre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 12., kedd 15:00

Realista24 írta:
donor írta: Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategória :-@ Perezék inkább megszívták, mert mindent felettek Mbappéra, emellett teljesen elégedettek (voltak) a kerettel (ugye már ZZ is árnyal és azt nyilatkozza, hogy abból főzünk, amink van, ahelyett, amit korábban mondogatott). Meglátjuk mi lesz, de megtehettük volna, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
Nem volt más opció, maximum Morata akarata elleni itt tartása. De láthatjuk, hogy milyen jót tett neki a váltás. Szárnyal, imádják, megbecsülik. Ezt is figyelembe kell venni.
Most három forduló elteltével, mégis van több opció, mármint a mai napon madridomra is kitett cikk alapján. Ami tudom, hogy inkább vmi okoskodás, illetve képzelgés, mintsem bármi konkrétum, de akkor is.. Szerintem lett volna opció.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindent feltettek Mbappéra, hiszen látható, hogy nem tettek fel.. Egyszerűen azt mondták, hogy ez a keret, így fasza. Majd az év végén meglátjuk, hogy jól gondolták-e. Két ilyen év után azt mondom legyen!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:50

donor írta: Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategória :-@ Perezék inkább megszívták, mert mindent felettek Mbappéra, emellett teljesen elégedettek (voltak) a kerettel (ugye már ZZ is árnyal és azt nyilatkozza, hogy abból főzünk, amink van, ahelyett, amit korábban mondogatott). Meglátjuk mi lesz, de megtehettük volna, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
Nem volt más opció, maximum Morata akarata elleni itt tartása. De láthatjuk, hogy milyen jót tett neki a váltás. Szárnyal, imádják, megbecsülik. Ezt is figyelembe kell venni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 12., kedd 14:49

Realista24 írta:
ericco írta: Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.
Pont ezt csinálják Pérezék, kockáztatnak.
Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategória :-@ Perezék inkább megszívták, mert mindent felettek Mbappéra, emellett teljesen elégedettek (voltak) a kerettel (ugye már ZZ is árnyal és azt nyilatkozza, hogy abból főzünk, amink van, ahelyett, amit korábban mondogatott). Meglátjuk mi lesz, de megtehettük volna, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:44

ericco írta: Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.
Pont ezt csinálják Pérezék, kockáztatnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 14:40

Realista24 írta:
Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre,
Én meg erre azt írom, amit te, hogy mi a garancia arra, hogy nem sérült volna le? Hogy bevált volna? Stb.
Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:36

Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre,
Én meg erre azt írom, amit te, hogy mi a garancia arra, hogy nem sérült volna le? Hogy bevált volna? Stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 14:26

Realista24 írta:De mindezek ellenére állítod, hogy Mbappé például megoldotta volna a problémánkat. És teszed mindezt nagyjából 100% magabiztossággal.
Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre, amely szerepet eredetileg Bale töltötte volna be, de úgy látszik, nem ő lesz megváltó.
Viszont azzal nem tudok vitába szálni, amit valamelyik nap írtál, hogy legalább nem igazoltunk drága B tervet. Ez a félelmem hál' Istennek nem igazolódott be.
füst írta:
ericco írta:
2. Megfogtad a lényeget, látom. A mondanivalóm lényege az volt, hogy semmi sem garantálja, hogy újra képes lesz ilyen mértékben húzóemberré válni.
Ha garanciát lehetne vàsárolni a sportban akkor a PSG lenne most a címvédő.
Garanciát nem lehet vásárolni, ez igaz. De azért a lehetőségekhez mérten be lehet magunakt biztosítani, pl sérülés esetére.
A vezetőség úgy döntött, hogy ezt a biztosítékot a Bale, Benzema kettősnek adott újabb bizalmával intézi el. Nálam viszont már csak kiegészítő szerepet kaptak volna.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 13:59

ericco írta:
wZoLee7 írta:Jól van, oda jutottunk, hogy ne forumozzak mert teljese normális itt pár ember világvége hangulata, értem :lol:
Ha nem lett volna Ronaldo :lol: de volt, ez a ha nem lett volna, jesszus
Elengedem
1. Nem írtam, hogy ne fórumozzunk, de ha más véleményére leírod, hogy komolytalan, hülyeség, stb. az a vitát rossz irányba viszi el.
2. Megfogtad a lényeget, látom. A mondanivalóm lényege az volt, hogy semmi sem garantálja, hogy újra képes lesz ilyen mértékben húzóemberré válni.

De mindezek ellenére állítod, hogy Mbappé például megoldotta volna a problémánkat. És teszed mindezt nagyjából 100% magabiztossággal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. szeptember 12., kedd 13:56

ericco írta:
Ha garanciát lehetne vàsárolni a sportban akkor a PSG lenne most a címvédő.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 12., kedd 13:36

Kerlon írta: Ha neked a meddő, hasztalan beívelgetés tetszett és szerinted jó volt, akkor oké, remekelt a bal oldal.
egy szóval nem írtam ilyet. nem volt meddő se mert helyzetek megvoltak. válogatott szünet után nem is vártam gálát inkább brusztolós meccset. nem remekelt a bal oldal de a támadások nagy része ott ment a helyzetek is onnan jöttek nem volt szép de működött. ha ebből 1-2őt középen elraknak akkor megint nem lenne miről beszélni. az egész meccsen az előkészítés, a kiszolgálás abszolút megvolt de csak 1 ment be. nem volt se meddő se hasztalan egyszerűen szenvedős volt amit a támadók megkoronáztak

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 12., kedd 13:32

RaúlCF írta:
Kerlon írta: Hát azért az a bal oldal nagyon trágya volt meg Lucas Vazquez is, aki egész tavasszal gyenge volt és eddig az ősz folyamán is. Marcelo helyett rakta volna be Isco/Ceballost Asensio meg a balszélen. Marcelo meg Theo azt se tudták néha, hogy melyikük a hátvéd és melyikük a középpályás... És ennek a tetejébe jött Bale nagyszerű helyzetkihasználása.
kb minden támadásunk a trágya baloldalon ment. Isco a válogatott miatt volt a padon Ceballost kórházba vitték a válogatott után Asensio eddigi legrosszabb meccsét hozta. és így is bőven bőven megvoltak a helyzetek. 17/10 kapuralővés 1 gól ennyi volt a probléma
Ha neked a meddő, hasztalan beívelgetés tetszett és szerinted jó volt, akkor oké, remekelt a bal oldal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 13:19

wZoLee7 írta:Jól van, oda jutottunk, hogy ne forumozzak mert teljese normális itt pár ember világvége hangulata, értem :lol:
Ha nem lett volna Ronaldo :lol: de volt, ez a ha nem lett volna, jesszus
Elengedem
1. Nem írtam, hogy ne fórumozzunk, de ha más véleményére leírod, hogy komolytalan, hülyeség, stb. az a vitát rossz irányba viszi el.
Merci Zizou!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 12., kedd 13:01

Kerlon írta:
Remy írta:Gondolom megprobalta valahogy lereagalni az amúgy is kenyes válogatott szünetet. Nem a felforgatott kezdovel volt a legfobb gond, hanem hogy impotensek elol azok akiktol elvarna az ember hogy ilyen helyzetben golt lojenek.
Hát azért az a bal oldal nagyon trágya volt meg Lucas Vazquez is, aki egész tavasszal gyenge volt és eddig az ősz folyamán is. Marcelo helyett rakta volna be Isco/Ceballost Asensio meg a balszélen. Marcelo meg Theo azt se tudták néha, hogy melyikük a hátvéd és melyikük a középpályás... És ennek a tetejébe jött Bale nagyszerű helyzetkihasználása.
kb minden támadásunk a trágya baloldalon ment. Isco a válogatott miatt volt a padon Ceballost kórházba vitték a válogatott után Asensio eddigi legrosszabb meccsét hozta. és így is bőven bőven megvoltak a helyzetek. 17/10 kapuralővés 1 gól ennyi volt a probléma

Vissza: