Kane 150 millióért?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 12., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 12., kedd 17:47
Köszi Francesco!Tottinho írta:http://madridom.hu/blog/2017/08/29/mar- ... -rekordja/M1Ö írta:Nem követi egyébként valaki ezt a minden meccsen lövünk gólt statisztikát? Ilyen impotens helyzetkihasználással is azért csak mindig össze kaparunk 1-2-t.Ha jól emlékszek még pár meccs és meglesz a Santos 72ese.
Most tartunk 71-nél, Santosé 74.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 12., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 12., kedd 15:30
Az egész augusztus az Mbappe - PSG hírekkel volt tele gyakorlatilag, majd az átigazolási időszak végén alá is írtak. Annyira nem érhette váratlanul Perezt, hogy a PSG beszállt a buliba..ericco írta:Véleményem szerint (!) Mbappé esetében a vezetőség ugyanabba a hibába esett, mint anno Neymarnál. Mebíztak a játékos (ügynöke, apja, stb.) szavában. Míg le nem zárult a Neymar-PSG saga, szinte csakis mi voltunk képben. Le kellett volna tenni érte az akkor elkért 120-130 milliót. Perezék - gondolom - húzni akarták a végéig (ugye ekkortájt volt Perez nyilatkozata is, hogy szereti az utolsó pillanatos igazolásokat), hogy pár milliót még lefaragjanak, csak nem számoltak a PSG-vel. És a PSG pont ugyanúgy került meg minket, mint anno a Barca.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 12., kedd 15:11
Úgy értem, hogy vagy hozzák őt, vagy senkit. Nem volt B meg C terv. Marianot is feltették az első gépre.tibi18 írta:
Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindent feltettek Mbappéra, hiszen látható, hogy nem tettek fel.. Egyszerűen azt mondták, hogy ez a keret, így fasza. Majd az év végén meglátjuk, hogy jól gondolták-e. Két ilyen év után azt mondom legyen!
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 12., kedd 15:00
Most három forduló elteltével, mégis van több opció, mármint a mai napon madridomra is kitett cikk alapján. Ami tudom, hogy inkább vmi okoskodás, illetve képzelgés, mintsem bármi konkrétum, de akkor is.. Szerintem lett volna opció.Realista24 írta:Nem volt más opció, maximum Morata akarata elleni itt tartása. De láthatjuk, hogy milyen jót tett neki a váltás. Szárnyal, imádják, megbecsülik. Ezt is figyelembe kell venni.donor írta: Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategóriaPerezék inkább megszívták, mert mindent felettek Mbappéra, emellett teljesen elégedettek (voltak) a kerettel (ugye már ZZ is árnyal és azt nyilatkozza, hogy abból főzünk, amink van, ahelyett, amit korábban mondogatott). Meglátjuk mi lesz, de megtehettük volna, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:50
Nem volt más opció, maximum Morata akarata elleni itt tartása. De láthatjuk, hogy milyen jót tett neki a váltás. Szárnyal, imádják, megbecsülik. Ezt is figyelembe kell venni.donor írta: Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategóriaPerezék inkább megszívták, mert mindent felettek Mbappéra, emellett teljesen elégedettek (voltak) a kerettel (ugye már ZZ is árnyal és azt nyilatkozza, hogy abból főzünk, amink van, ahelyett, amit korábban mondogatott). Meglátjuk mi lesz, de megtehettük volna, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 12., kedd 14:49
Azért 1 klasszis csatárral, 1 fél csatárral, 1 momentum nélküli csatárral meg egy nem is tudom minek nevezzem Bale csatárral nekimenni egy szezonnak nem épp a normális kockáztatás kategóriaRealista24 írta:Pont ezt csinálják Pérezék, kockáztatnak.ericco írta: Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:44
Pont ezt csinálják Pérezék, kockáztatnak.ericco írta: Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 14:40
Semmi. De alapszabály, hogy kockáztatni (mert nem tagadom, annyit leperkálni Mbappéért az lett volna) akkor éri meg, mikor megy a szekér.Realista24 írta:Én meg erre azt írom, amit te, hogy mi a garancia arra, hogy nem sérült volna le? Hogy bevált volna? Stb.Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 14:36
Én meg erre azt írom, amit te, hogy mi a garancia arra, hogy nem sérült volna le? Hogy bevált volna? Stb.Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre,
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 14:26
Azt állítottam, hogy előbbre lennénk, ami nem egészen az, hogy 100%-ig ő lenne a megoldás. Személyében újra lett volna egy potencionális klasszis előre, amely szerepet eredetileg Bale töltötte volna be, de úgy látszik, nem ő lesz megváltó.Realista24 írta:De mindezek ellenére állítod, hogy Mbappé például megoldotta volna a problémánkat. És teszed mindezt nagyjából 100% magabiztossággal.
Garanciát nem lehet vásárolni, ez igaz. De azért a lehetőségekhez mérten be lehet magunakt biztosítani, pl sérülés esetére.füst írta:Ha garanciát lehetne vàsárolni a sportban akkor a PSG lenne most a címvédő.ericco írta:
2. Megfogtad a lényeget, látom. A mondanivalóm lényege az volt, hogy semmi sem garantálja, hogy újra képes lesz ilyen mértékben húzóemberré válni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 13:59
ericco írta:1. Nem írtam, hogy ne fórumozzunk, de ha más véleményére leírod, hogy komolytalan, hülyeség, stb. az a vitát rossz irányba viszi el.wZoLee7 írta:Jól van, oda jutottunk, hogy ne forumozzak mert teljese normális itt pár ember világvége hangulata, értem![]()
Ha nem lett volna Ronaldode volt, ez a ha nem lett volna, jesszus
Elengedem
2. Megfogtad a lényeget, látom. A mondanivalóm lényege az volt, hogy semmi sem garantálja, hogy újra képes lesz ilyen mértékben húzóemberré válni.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. szeptember 12., kedd 13:56
Ha garanciát lehetne vàsárolni a sportban akkor a PSG lenne most a címvédő.ericco írta:
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 12., kedd 13:36
egy szóval nem írtam ilyet. nem volt meddő se mert helyzetek megvoltak. válogatott szünet után nem is vártam gálát inkább brusztolós meccset. nem remekelt a bal oldal de a támadások nagy része ott ment a helyzetek is onnan jöttek nem volt szép de működött. ha ebből 1-2őt középen elraknak akkor megint nem lenne miről beszélni. az egész meccsen az előkészítés, a kiszolgálás abszolút megvolt de csak 1 ment be. nem volt se meddő se hasztalan egyszerűen szenvedős volt amit a támadók megkoronáztakKerlon írta: Ha neked a meddő, hasztalan beívelgetés tetszett és szerinted jó volt, akkor oké, remekelt a bal oldal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 12., kedd 13:32
Ha neked a meddő, hasztalan beívelgetés tetszett és szerinted jó volt, akkor oké, remekelt a bal oldal.RaúlCF írta:kb minden támadásunk a trágya baloldalon ment. Isco a válogatott miatt volt a padon Ceballost kórházba vitték a válogatott után Asensio eddigi legrosszabb meccsét hozta. és így is bőven bőven megvoltak a helyzetek. 17/10 kapuralővés 1 gól ennyi volt a problémaKerlon írta: Hát azért az a bal oldal nagyon trágya volt meg Lucas Vazquez is, aki egész tavasszal gyenge volt és eddig az ősz folyamán is. Marcelo helyett rakta volna be Isco/Ceballost Asensio meg a balszélen. Marcelo meg Theo azt se tudták néha, hogy melyikük a hátvéd és melyikük a középpályás... És ennek a tetejébe jött Bale nagyszerű helyzetkihasználása.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 13:19
1. Nem írtam, hogy ne fórumozzunk, de ha más véleményére leírod, hogy komolytalan, hülyeség, stb. az a vitát rossz irányba viszi el.wZoLee7 írta:Jól van, oda jutottunk, hogy ne forumozzak mert teljese normális itt pár ember világvége hangulata, értem![]()
Ha nem lett volna Ronaldode volt, ez a ha nem lett volna, jesszus
Elengedem
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 12., kedd 13:01
kb minden támadásunk a trágya baloldalon ment. Isco a válogatott miatt volt a padon Ceballost kórházba vitték a válogatott után Asensio eddigi legrosszabb meccsét hozta. és így is bőven bőven megvoltak a helyzetek. 17/10 kapuralővés 1 gól ennyi volt a problémaKerlon írta:Hát azért az a bal oldal nagyon trágya volt meg Lucas Vazquez is, aki egész tavasszal gyenge volt és eddig az ősz folyamán is. Marcelo helyett rakta volna be Isco/Ceballost Asensio meg a balszélen. Marcelo meg Theo azt se tudták néha, hogy melyikük a hátvéd és melyikük a középpályás... És ennek a tetejébe jött Bale nagyszerű helyzetkihasználása.Remy írta:Gondolom megprobalta valahogy lereagalni az amúgy is kenyes válogatott szünetet. Nem a felforgatott kezdovel volt a legfobb gond, hanem hogy impotensek elol azok akiktol elvarna az ember hogy ilyen helyzetben golt lojenek.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem