Realista24 írta:
Ennek mi értelme? De őszintén?
Belendült, aláztunk, pont.
Arra akartam utalni, hogy tavaly is voltak Ronaldon kívül, akik azért tudtak gólt lőni, sőt fontosakat is. Mégis Ronaldo "elkattanása" kellett a sikeres szezonhoz, ami azért nem garantált minden évben. Jó lenne még egy ilyen arc. Nem feltétlen idénre gondoltam, hanem a jövőben. Egy rakás pénzt költöttünk olyan emberekre (elsősorban Bale-re és Jamesre gondolok), akiknél nekünk, fotelszurkolóknak is az elejétől nyilvánvaló volt, hogy ezek a játékosok hiányossággal küzdenek, kb nem lesznek húzóemberek, nagyon max, sok-sok optimizmussal jól beilleszthetőek a rendszerbe. És mikor előbukkan a semmiből egy őstehetség, ismételten hagyjuk kicsúszni a kezeink közül: Neymar, Suarez (őt személy szerint annyira nem bánom, nem egy klasszis, de vitathatatlanul győztes típus), Gabriel Jesus és most már Mbappé is. Szeirntem akármelyikükkel a keretben előbbre lennénk.
Ne érts félre, bizakodó vagyok továbbra is, ha másnem, a szezon hosszúsága miatt, viszont a szezon végeztével titkon reménykedtem benne, hogy a BBC-t leváltjuk valami frissebbre.
dzsi91 írta:Én igen
És mennyit hozott?
dzsi91 írta:Egyébként meg bale és benzema sem ennyire szar, legalább az egyik szerintem bele fog jönni előbb utóbb.
Ezzel kapcslatban nekem érdekes érzéseim vannak. Még nyáron, az előszezon során én is bíztam benne, hogy Bale belelendül, azért nem annyira fos ő. Mostanre ez az érzés eltűnt, és már nem tudok bízni benne, hogy ha úgy van, kihúz minket a szarból. Nem tudom, miért. Lehet azóta több meccsen volt alkalmam őt megfigyelni.
Annyira tipikus volt a Valencia elleni meccs pl. Asensionak, Isconak, stb 8 perces vs. videói voltak a yt-on, Balenek két perc