Pipita írta:Benz topicra reagálva:
Most kétszínű leszek, mert a Valencia meccs után én is kurvaanyáztam Benzemát elég durván (bár én nem a fórumon), mert megharcolt érte...
...de ha a madridom fórumra jövök, akkor nem azt akarom olvasni, hogy ez meg az a Real Madrid játékos mekkora kibaszott nyomorék. Arra ott az enesó meg a jurobarsza meg a többi, itt nem erre vagyok kíváncsi. De gyakran a mi fórumunk sem szól másról, ami elég szomorú szerintem.
És nem a kritikával van baj hanem a stílussal. Lehet azt mondani, hogy Balenél van jobb játékos a keretben, szarul játszik, kapja össze magát vagy üljön le, vagy lehet azt kívánni hogy törjék ketté a pályafutását és dögöljön meg. A kettő közötti különbség ég és föld. És Bale az idei kedvenc, de minden évben megvan az a 2-3 ember aki ezeket megkapja minden egyes nap minden egyes órájában. Ez meg egyszerűen túl sok és tényleg fárasztó mindenhol azt olvasni, hogy mekkora nyomorék ez meg az a játékos (gyakran épp az aki sorra hozza a meccseinket...).
Mondjuk ezt a meccs közben elég nehéz kontrollálni.
Én azért kaptam egy hónapot mert kicsúszott egy k.anyád a 2-3. ajtó ablaknál.
Úgy érzem, hogy a ban is jogos illetve az abban a pillanatban kiváltott érzelmek miatt a k.anyád is azvolt.
Azzal viszont egyetértek, hogy utána, már tiszta fejjel tényleg nem ebből kellene, hogy álljon a fórumozásunk.