illgner írta: Hoffenheim kvázi a Bayern riválisa![]()
illgner írta:iskolázzák a Bayernt oda-vissza. Háromszor játszott eddig a Bayern ellen, mindháromszor Carlo volt az ellenfél kispadján, és mindegyik meccsen taktikailag agyonverte őket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 12., kedd 17:07
illgner írta: Hoffenheim kvázi a Bayern riválisa![]()
illgner írta:iskolázzák a Bayernt oda-vissza. Háromszor játszott eddig a Bayern ellen, mindháromszor Carlo volt az ellenfél kispadján, és mindegyik meccsen taktikailag agyonverte őket.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 12., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 12., kedd 16:34
Én meg azon, hogy nem értetted a kontextust, aztán mégis fórumozol.illgner írta:Jót nevettem azon, hogy Nagelsmann nem profi. Tényleg, csak 30 évesen olyan csapatot rakott össze teljesen névtelen játékosokból, hogy iskolázzák a Bayernt oda-vissza. Háromszor játszott eddig a Bayern ellen, mindháromszor Carlo volt az ellenfél kispadján, és mindegyik meccsen taktikailag agyonverte őket. Uthokkal meg Hübnerekkel. Az meg tényleg rendkívül demoralizáló lehet a Hoffenheim játékosainak, hogy a Bayern az álma edzőként. Mert a Hoffenheim az pont olyan szintű csapat, mint a Real meg a Juve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 12., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 14:05
így van. túl van ez reagálva. mint mondtam min. a fele csapat szintén a bayernben játszana ha kimondják ha nem. nem csak a német játékosok álma lehet a bayern. edzőké is. ettől még a feladataikat maximálisan elvégzik.a németeknél a Bayern a mindenség csúcsa.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. szeptember 12., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 12., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 12., kedd 13:53
Mikor nyilatkozta azt Ancelotti, a BL győztes Milannal hogy álmai a Romát edzeni?BBeno írta:és akkor mostmár a játékosok az edző ellen fognak játszani mert megtudták hogy bayernes?
a keret nagyrésze ugyanúgy a banyernben lenne inkább...
ancelotti ős romás. szerinted mennyire zavarta a milanosokat a romas múltja mikor nyerték a bl-t?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 12., kedd 13:17
Magyarázhatod Bbenonek, akinek egy A4-es lapt nem lenne elég felsorolni a kedvenc csapatait...Realista24 írta:Vannak elvek és íratlan szabályok, amiket ha betart az ember, jobban megbecsülik. Ez ilyen lenne.
Cé esetében is sokan díjaznák, ha nem emlegetné olyan sokszor, hogy milyen jó is volt a ManUnál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 12:57
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 12., kedd 12:54
Én se értem mire akarnak kilyukadni a srácok.BBeno írta:és akkor mostmár a játékosok az edző ellen fognak játszani mert megtudták hogy bayernes?
a keret nagyrésze ugyanúgy a banyernben lenne inkább...
ancelotti ős romás. szerinted mennyire zavarta a milanosokat a romas múltja mikor nyerték a bl-t?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 12., kedd 12:50
igenKerlon írta:Az feltűnt, hogy ezután nyilatkozott?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 12., kedd 12:44
Az feltűnt, hogy ezután nyilatkozott?peto.isti írta:Látod az eredményein ez nem látszódik. Épp a hétvégén verték el "fiai" a Bayernt, mint ahogy tették ezt az előző szezonban is...Zsombor írta:Nem túl profi az ember, ha azt nyilatkozza, hogy kvázi a riválisa álmai klubja. Nyilván a Bayern is nézegeti, de ez milyen hozzáállás már? Bemész az öltözőbe játékosként, aztán egy olyan edző dirigál, aki inkább máshol lenne, nyíltan.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 12., kedd 12:36
Látod az eredményein ez nem látszódik. Épp a hétvégén verték el "fiai" a Bayernt, mint ahogy tették ezt az előző szezonban is...Zsombor írta:Nem túl profi az ember, ha azt nyilatkozza, hogy kvázi a riválisa álmai klubja. Nyilván a Bayern is nézegeti, de ez milyen hozzáállás már? Bemész az öltözőbe játékosként, aztán egy olyan edző dirigál, aki inkább máshol lenne, nyíltan.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 12., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 12., kedd 12:24
BBeno írta:komoly lesz ha 30 évesen dirigál majd a ~35 éves robbennek és riberynek![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 12., kedd 11:42
Nem új keletű a dolog. 2015-ben már vinni akarták Münchenbe, akkor még az U19es csapathoz, de Hopp nem engedte. Azóta többször is feltűnt az Allianz díszpáholyában. Szerintem idő kérdése csak, hogy mikor megy Münchenbe. Én nagyon örülnék neki, már persze ha Carloval nem alakulnak jól a dolgok.Remy írta:mondjuk fogadni mertem volna rá, hogy szobahozzak a bayernnel.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem