Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 12., kedd 12:37

Gondolom megprobalta valahogy lereagalni az amúgy is kenyes válogatott szünetet. Nem a felforgatott kezdovel volt a legfobb gond, hanem hogy impotensek elol azok akiktol elvarna az ember hogy ilyen helyzetben golt lojenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 12:17

azért mert szeptember elején 1 meccset agyonrotált zz azért lesznek pihentebbek tavaszra?
tavaly jól jöttünk ki belőle de nem kicsi szerencse kellett hogy morata és ramos hozza a késői góljaikkal a pontokat. idén már nincs morata. egy embert kell mindenképpen pihentetni tavaszra ő ronaldo. de őt is tavasszal kell pár laza meccsre nem nevezni. kroost tavaly addig játszatta amíg fáradásos törés nem lett a vége.
még a kupa meccsen is 90 percet játszott mikor már rég eldőlt minden. teljesen a két véglet. középutat kéne megtalálni. nem szeptember elején kell rotálgatni. sokkal egyszerűbb fullos kezdővel felmenni. 3-0 a szünetben és akkor becserélni a két tinit pl majd a 80.-ban jöhet a 3. csere.
és az agyonrotálás számomra az ami a levante ellen történt. ha kova és isco kezd theo és llorente helyett egy szót sem lehetett volna szólni a rossz kezdőre.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. szeptember 12., kedd 12:08

BBeno írta:kíváncsi vagyok idén hányszor lesz indokolatlan agyonrotálás. eddig 1 meccs. -2 pont.
Kíváncsiságból, azt hogyan méred, ha emiatt az 'agyonrotálás' miatt szerzünk plusz pontokat tavasszal, vagy leszünk frissebbek a BL-ben?

Számolgassátok csak a minusz pontokat, de szerintem Zidane jobban ért az edzősködéshez, mint a fórum emberei.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 11:48

Zidane rotálását meg tavaly is megszívhattuk volna nem egyszer, emlékszem a depor elleni hazaira, tök indokolatlanul kihagyta CR-t a keretből.Aztán jött Ramos.
kíváncsi vagyok idén hányszor lesz indokolatlan agyonrotálás. eddig 1 meccs. -2 pont.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 12., kedd 11:38

ericco írta:
dzsi91 írta:Én igen :mrgreen:
És mennyit hozott? :mrgreen:
Csak presztízst :( :lol:

Egyébként meglátjuk mi lesz de szerintem addig nincs igazán nagy gond amíg a sok kihagyott helyzet miatt problémázunk, a leggólerősebb keret a miénk , még Bale és Benzema is annak számít.Előbb utóbb elkezd befelé pattogni nekik is.Ha meg nem még mindig ott van CR,majd ő belődözi a másik kettő helyett is :mrgreen:

Egyáltalán nem olyan volumenű gondjaink vannak mint korábban.Persze ettől még egy csatár jöhetett volna,de így is nekünk van szerintem a legkevesebb gondunk a többi topcsapathoz képest.

Zidane rotálását meg tavaly is megszívhattuk volna nem egyszer, emlékszem a depor elleni hazaira, tök indokolatlanul kihagyta CR-t a keretből.Aztán jött Ramos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. szeptember 12., kedd 11:35

Jól van, oda jutottunk, hogy ne forumozzak mert teljese normális itt pár ember világvége hangulata, értem :lol:
Ha nem lett volna Ronaldo :lol: de volt, ez a ha nem lett volna, jesszus
Elengedem

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 11:29

Realista24 írta:

Ennek mi értelme? De őszintén? :mrgreen:
Belendült, aláztunk, pont.
Arra akartam utalni, hogy tavaly is voltak Ronaldon kívül, akik azért tudtak gólt lőni, sőt fontosakat is. Mégis Ronaldo "elkattanása" kellett a sikeres szezonhoz, ami azért nem garantált minden évben. Jó lenne még egy ilyen arc. Nem feltétlen idénre gondoltam, hanem a jövőben. Egy rakás pénzt költöttünk olyan emberekre (elsősorban Bale-re és Jamesre gondolok), akiknél nekünk, fotelszurkolóknak is az elejétől nyilvánvaló volt, hogy ezek a játékosok hiányossággal küzdenek, kb nem lesznek húzóemberek, nagyon max, sok-sok optimizmussal jól beilleszthetőek a rendszerbe. És mikor előbukkan a semmiből egy őstehetség, ismételten hagyjuk kicsúszni a kezeink közül: Neymar, Suarez (őt személy szerint annyira nem bánom, nem egy klasszis, de vitathatatlanul győztes típus), Gabriel Jesus és most már Mbappé is. Szeirntem akármelyikükkel a keretben előbbre lennénk.
Ne érts félre, bizakodó vagyok továbbra is, ha másnem, a szezon hosszúsága miatt, viszont a szezon végeztével titkon reménykedtem benne, hogy a BBC-t leváltjuk valami frissebbre.
dzsi91 írta:Én igen :mrgreen:
És mennyit hozott? :mrgreen:
dzsi91 írta:Egyébként meg bale és benzema sem ennyire szar, legalább az egyik szerintem bele fog jönni előbb utóbb.
Ezzel kapcslatban nekem érdekes érzéseim vannak. Még nyáron, az előszezon során én is bíztam benne, hogy Bale belelendül, azért nem annyira fos ő. Mostanre ez az érzés eltűnt, és már nem tudok bízni benne, hogy ha úgy van, kihúz minket a szarból. Nem tudom, miért. Lehet azóta több meccsen volt alkalmam őt megfigyelni.
Annyira tipikus volt a Valencia elleni meccs pl. Asensionak, Isconak, stb 8 perces vs. videói voltak a yt-on, Balenek két perc :D
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 12., kedd 11:13

ericco írta:
wZoLee7 írta:Nem értem amugy ezt az egész senki se tud gólt lőni siránkozást.
Képzeld el a tavalyi szezont, ha Ronaldo nem lendül bele a végére. Márciusban, Áprilisban még senki sem fogadott volna a duplázásra.
Én igen :mrgreen: emlékszem a laspalmas utáni sírás rívásnál sem hitt nekem senki,hogy bedarálunk mindenkit :D

Egyébként meg bale és benzema sem ennyire szar, legalább az egyik szerintem bele fog jönni előbb utóbb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 12., kedd 11:12

ericco írta:
Képzeld el a tavalyi szezont, ha Ronaldo nem lendül bele a végére. )
Ennek mi értelme? De őszintén? :mrgreen:
Belendült, aláztunk, pont.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. szeptember 12., kedd 11:06

wZoLee7 írta:Nem értem amugy ezt az egész senki se tud gólt lőni siránkozást. Asensio tud, Isco tud, lőtt már gólt Bale és Benzema is, utolsó meccsen Benzemának volt egy rohadt jó lekészítése Asensionak, csak hát kimaradt. Helyzetek megvannak, van olyan h semmi sem megy be. Remélem azért nem fog kelleni minden nap azt olvasni h elment a szezon, nulla kupa lesz, szántsuk be a bernabeut stb
Jo persze Carvajal is, meg Casemiro is tud, meg a szertaros is, de mivel a ket BB all tobbmyire elol, akiken eddig 2 meccs ment el egymas utan, amit azert nem lehet a veletlen meg a balszerencse szamlajara irni.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 11:03

Képzeld el a tavalyi szezont, ha Ronaldo nem lendül bele a végére. Márciusban, Áprilisban még senki sem fogadott volna a duplázásra. Sőt, a hazai vesztes klasszikus után a bajnoskágot is sokan már temették. Szerencsére Ronaldo elkezdte fosni a gólokat.
A siránkozás, károgás, stb. szavakat pedig tessék mellőzni, mert így nem lehet fórumozni, hogy más véleményét negatívan bélyegezzük. Ez valahol személyeskedés.

Amúgy Samynél a pont. Valamiért a rajtok nem mennek jól. Reméljük, a finishben Zidane ismét mutatja a fukkot B-)
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 12., kedd 10:52

De egyébként minden idenyunk ilyen impotensen indul. Én nem aggódom. Be fog az indulni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 12., kedd 10:50

Nem kell olvasni, elég ha követed az eredményeket.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. szeptember 12., kedd 10:31

Nem értem amugy ezt az egész senki se tud gólt lőni siránkozást. Asensio tud, Isco tud, lőtt már gólt Bale és Benzema is, utolsó meccsen Benzemának volt egy rohadt jó lekészítése Asensionak, csak hát kimaradt. Helyzetek megvannak, van olyan h semmi sem megy be. Remélem azért nem fog kelleni minden nap azt olvasni h elment a szezon, nulla kupa lesz, szántsuk be a bernabeut stb

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 12., kedd 10:21

Biztos minden rendben lesz gólszerzési fronton :fpalm: :fpalm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 12., kedd 10:14

Realista24 írta:
Mindegy, a téma onnan indult, hogy csak CR a gólfelelős. Nem kell azért eltiltás sem, hogy hetekre ne számoljunk vele, elég egy szerencsétlen mozdulat az edzésen.
Ennyi erővel a 180 milliós Mbappé is megsérülhetett volna már a második edzésen... :roll: Vegyünk 4-5 játékost minden posztra?
Tavalyi azért jó példa volt. Bale sérült volt végig, Benzema minden 10. meccsén szerzett gólt, illetve volt Morata és Mariano, akiket a nyáron elengedtek. Most Bale beállt Benzema mögé a balf...kodásra kijelölt sorba. Maradt Ronaldo, aki összehozott egy okos eltiltást, meg egy Mayoral, aki egy kieső bundesliga csapatban sem játszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. szeptember 12., kedd 9:52

Csatár gondjainkra semmiképp sem egy téli kényszer igazolás lesz a megoldás. Ezt a szezont lehozzuk így, nyáron meg lehet hozni Marianot meg még valakit, és elköszönni a BBC 2 tagjától

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 12., kedd 9:48

amúgy abban is biztos vagyok hogy ha nem a noucampban lettünk volna hanem otthon akkor ronaldo nem "löki" meg a bírót hanem a stadionnal együtt kineveti. itt gondolom kapott 80ezer kárörvendést és valahogy így reagálta le a kamupirosat.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 12., kedd 9:46

Realista24 írta:Ennyi erővel a 180 milliós Mbappé is megsérülhetett volna már a második edzésen... :roll: Vegyünk 4-5 játékost minden posztra?
Ki beszélt 4-5-ről? Egyről volt szó. Az is több, mint a semennyi.
Amúgy értem Zidane gondolkodását, ő még bízik Karimban és Bale-ben. Ez van. Reméljük, végül neki lesz igaza.
___Samy___ írta:Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy Ramos nem itt lett kiszorva, hanem egy nevetséges eset miatt, mikor a csávó beleugrott a könyökébe. Persze Ramos is idióta volt, 3-0-nal nem kellene már gellerkedni, de attól még nevetséges volt az egész kiállítása.

CR7-nek sem kellene lökdösni a sporit, az is biztos.

Egyedul Marcelo kiállítására nem lehet egy szavunk sem, elgurult a gyógyszere.
Ezek a döntések minket sújtottak, ezen nincs vita. Azon sincs, hogy egy Barcánál tuti nem születtek volna ilyen szigorú ítéletek. Viszont nem elkésett belépőkkel adtak okot a szivatásunkra, amelyek benne vannak a játékban, hanem idiótaságokkal. Még Ramosnál megértem, ismerjük őt, benne van a játékában a két sárga, de a másik kettő teljesen feleslegesen nehezítette meg a csapat dolgát.
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. szeptember 12., kedd 9:39

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy Ramos nem itt lett kiszorva, hanem egy nevetséges eset miatt, mikor a csávó beleugrott a könyökébe. Persze Ramos is idióta volt, 3-0-nal nem kellene már gellerkedni, de attól még nevetséges volt az egész kiállítása.

CR7-nek sem kellene lökdösni a sporit, az is biztos.

Egyedul Marcelo kiállítására nem lehet egy szavunk sem, elgurult a gyógyszere.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: