coentrao egy 2-3 szinttel gyengébb képességű játékos, nincs ezzel semmi baj, csak túl sokba került és nem hiányposztra vettük.
mert az.Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:20
mert az.Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:18
azért bőven nem olyan rossz ő. az arbeloa-albiol-khedira szint fölött van lazán, nem klasszis, de az átlagosnál jobb.hehe írta:reméljük sok időt fog ott együtt tölteni a német barátaival is.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:18
Láttad az első meccset? Amit Carvajal védekezés címén művelt az bohózat volt. Jobb szélünk meg nem volt akkor sem, úgyhogy nálam egyértelműen Arbeloa a jobb bekk.Boky írta:hát hogyneMatt009 írta: Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.![]()
![]()
![]()
ilyen vélemény ellen meg se próbálok érvelni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:14
ez meg túlzás. támadásban kevesebb a portugál, de azért ő sem egy arbeloa szint, aki mindenkibe belevezeti a labdát és képtelen egy egyenest belerúgni az ellenfél tizenhatosánál. védekezésben pedig én nem látom jobbnak a brazilt, de tudom, hogy itt a többség őt preferálja, amit maximálisan megértek. Éppen ezért nem is kezdek bele, mert esélytelen a dolog. Szerencsére Marceloval nekem sincs semmi bajom, mert nagyszerű játékos, szóval igazából nem történik akkora veszteség. Csak Coentraot sajnálom, mert tudom hogy máshol kezdő lehetne és ebben a Relban is, és biztosan meglennék vele elégedve, ha nem lenne a brazil és nem ismernénk őt.így van, sérülés esetén egy átlagra jó lehet, de túlságosan kevés az ember marcelohoz képest.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:52
így van, sérülés esetén egy átlagra jó lehet, de túlságosan kevés az ember marcelohoz képest.h3x0r írta:magyarul: Coentrao tavozni akart, viszont senki sem fizetett erte eleget, ezert jovore is nalunk marad.madridom.hu írta:Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:46
magyarul: Coentrao tavozni akart, viszont senki sem fizetett erte eleget, ezert jovore is nalunk marad.madridom.hu írta:Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:15
Elmondhatatlanul boldog voltam, mikor leigazolta a Real, még ha a szívem mélyén éreztem, hogy egy Marcelo mellett nincs szükség rá. Csak amikor az egyik kedvenc játékosod iránt a kedvenc csapatod érdeklődik, akkor minden felülíródik és azon kapod magad, hogy drukkolsz, létrejöjjön az üzlet. Sajnos a rossz érzéseim beigazolódtak, valóban nem kapott annyi lehetőséget és egyszer kezdőben volt, egyszer padon volt. Így nem lehet formába lendülni. Tavaly Marcelo sérülésének köszönhetően folyamatos játéklehetőséget kapott és szerintem remekül látta el a feladatát. Tény és ebben nem akarok vitatkozni, Marcelo jobb támadásban, de ők elsősorban még mindig védők és egy BL-ben sokkal nyugodtabban néztem az oldalunk vele, mint a brazillal. Marcelo is az egyik legjobba a posztján, de még mindig szeleburdi és bár védekezésben évről évre fejlődik, nálam Coentrao még előtte van ebben. A támadásban pedig a portugál sem olyan rossz, szóval azért nem egy Arbeloa kategória, mert Fabionak is volt pár remek beindulása, beadása, de gólokat is lőhetett volna amikor játszott. Tudom, hogy Carlonal Marcelo lesz a kezdő, nem kellett volna ez a "hiszti", de valószínűleg ő is érezte, hogy itt nem lehet folyamatosan kezdő és ennél tényleg jobbat érdemel. Drukkoltam, hogy eladjuk, még ha tudtam is, hogy ezzel véget ér a Realos karrierje és már soha nem látom habfehér mezben.Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. szeptember 1., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 1., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 1., vasárnap 12:12
hát hogyneMatt009 írta:Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.RealRaúl77 írta:Khedira és Arbeloa eddig zavaróan sok lehetőséget kapPedig szívesebben nézegetném az alternatívákat...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 1., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:42
Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.RealRaúl77 írta:Khedira és Arbeloa eddig zavaróan sok lehetőséget kapPedig szívesebben nézegetném az alternatívákat...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:27
Nyugi szerintem majd Khedria ma is "kitesz magáért" és félidőben jöhet Casemiro.nmate írta:Kiteszi Özilt, erre Khedira újra pályánFaszé nem lehet Casemirot bedobni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:18
Inkább azért a spanyol média volt hírhajhász; ebből a szempontból az angolok végig óvatosabban fogalmaztak és komolyan poén lesz, ha Levy taktikai megfontolásból (az angol riválisok /különösképp az Arsenal/ esetleges erősítéseinek akadályozása, késleltetése) és "enyhe" szopatásból, bosszúból ma az észak-londoni derbi után ad majd zöld utat a transzferhez (7-8 körül érdemes a hivatalos honlapot lesni)!mar egy heten minden nap megjelenik minden újságnál egy cikk
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:15
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem