Orvosi vizsgálat, amit a háziorvosod végez: 7000 forint, a jogosítvány kiváltása pedig 4000, azt az okmányirodában kell fizetni. Ha jól emlékszemM1Ö írta:Nem tudjátok, hogy lejáró jogsinál mennyit kell fizetni az alkalmasságira? Meg, hogy van-e itt is külön csekk amit be kell fizetni? Mert ha jól emlékszek, 10 éve 5000 volt az alkalmassági és külön be kellett fizetni egy 1500 forintos csekket a hivatalban a jogsiért. Valaki világosítson már fel, aki képben van, mert fogalmam sincs, hogy működik most.

OFF
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikarus93
Az megvan, hogy Trump kijelentette ha nem változtat Észak-Korea, akkor háborút fog kezdeményezni az USA? Észak-Koreát se értem, hogy lövöldözi Japán felé a rakétákat, bár nem hiszem, hogy Japán a célpontjuk mivel mindegyik átszállt felettük, sokkal inkább hiszem azt, hogy az USA a célpont.
Háború lesz előbb-utóbb ahol millió ártatlan ember fog meghalni megint. Nem jó fele halad a világ.
Háború lesz előbb-utóbb ahol millió ártatlan ember fog meghalni megint. Nem jó fele halad a világ.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudjátok, hogy lejáró jogsinál mennyit kell fizetni az alkalmasságira? Meg, hogy van-e itt is külön csekk amit be kell fizetni? Mert ha jól emlékszek, 10 éve 5000 volt az alkalmassági és külön be kellett fizetni egy 1500 forintos csekket a hivatalban a jogsiért. Valaki világosítson már fel, aki képben van, mert fogalmam sincs, hogy működik most.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
lehet válogatni.de még nem tudom, hogy milyen névvel.CR-t kéne, de kéne Ramos, Zidane, Modric is.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Báá, nagyon fasza. Valószínűleg én is idegenbelit veszek, de még nem tudom, hogy milyen névvel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én a Fociológiát és a Számháborút olvastam. Egyik sem gazdasági, de arra is építenek. A számháború inkább statisztikai oldalról áll a focihoz. Mind a kettő szerintem megér egy olvasást, a Fociológia kimondottan.akkamakki írta:Sziasztok!
Ismertek jó könyveket amik a labdarúgást a gazdasági oldalról közelítik meg?
Jöhet angol nyelvű is
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Sziasztok!
Jöhet angol nyelvű is
Jöhet angol nyelvű is

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem én akartam lecsapni a magas labdát, jó, hogy megtette másEl Sie7e írta:A debreceni egyetemistakat tudom ajanlanikelemen.istvan írta:Van közületek valaki, aki mostanában kezdett oroszt tanulni?

Merci Zizou!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A debreceni egyetemistakat tudom ajanlanikelemen.istvan írta:Van közületek valaki, aki mostanában kezdett oroszt tanulni?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezditek átlépni a határt. Gondoltam szólok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
en mar semmin sem lepodom meg ebben az orszagban
. es hidd el nem jobboldalt irtam volna szivem szerint
amit en akartam mondani azt nem irhatom le.

- ericco
- Kapcsolat:
Akarod mondani Fideszhez köthető, mivel ennek a pártnak annyi köze van az igazi jobboldali értékekhez, mint nekem az operához. Semmi.BBeno írta:Ezzel az összes vidéki napilap jobboldalhoz köthető üzletemberek kezébe került.
Amúgy 2014-ben Vitya megmondta, hogy milyen minta alapján fogja kormányozni az országot. Miért vagytok meglepve?

Merci Zizou!
-
rip Kisalföld.

- ericco
- Kapcsolat:
Offtopic, azért ide:Realista24 írta:Jóságos égHa az illető ártatlan, akkor még reggel sem alszik, és fel van háborodva, a bűnös lélek viszont megnyugszik előbb-utóbb, és semmi problémája nem lesz reggel a helyzettel.
Már megint kezded?

Nem bűnözőzsenikről van szó, hanem átlagos emberekről. Akik ha valóban bűnösök, sokkal hamarabb beletörődnek a letartóztatásba (az egészséges tudatalatti mindig a nyugalomra törekszik, ez a kognitív disszonancia alapja is), mint az ártaltanul bevitt ember. Nem minden esetben pontos a következtetés, de legtöbbször, átlagos gyanúsítottaknál az szokott lenni. Van egy nyomozó ismerősöm, nála is rákéreztem a dologra, csak annyit mondott, hogy soha nem ilyen egyszerű a helyzet (természetesen), viszont az nekik is gyanús, ha valakit bevittek éjszakára, és még reggel is tombol, akkor elgondolkodnak azon, hogy talán nem jó arcot tartóztattak le, és nekiugranak mégegyszer az ügynek.
Ez van a City esetében is, ha nem háborodnának fel a vádakon, az szinte felérne egy beismeréssel.
Sok ilyen technika van: pl, ha a suliban ki akarja deríteni a tanár, hogy ki törte be az ablakot, akkor egyenként, négyszemközt megkérdi, milyen büntetést szabnának ki a bűnösnek. Az ártatlanok a legszigorúbb büntetéseket fogják javasolni, a bűnos elkezd alkudozni, felmentéseket keresni.
Vagy a rendőr azt mondja a gyanusítottnak, hogy: "Gyorsan tisztázni lehet a dolgokat egy egyszerű feladattal. Csak annyit kell tennie, hogy nyugton marad, egyenletes marad a légzése. De nagyon fontos, hogy így legyen sokáig, máskülönben a technika semmire sem jó, és használhatatlan eredmények születnek." Majd a rendőr kimegy a szobából, mert sürgősen hívják, stb. Közben viszont figyelik a gyanusítottat. Ha továbra is nyugodt, akkor együtt akar működni, tehát kb ártatlan, ha elkezd mocorogni, szabotálni a tesztet, akkor kb. bűnös.
Érdekes téma ez. Talán másnak is van véleménye.
Merci Zizou!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel a hsz-el nemigen fogjak reklámozni a fog beültetést... kitartást!El Unico írta:Ettol a hozzaszolastol az agyamban ulve is elestem, rossz volt olvasni...realenik.o írta:
Szia.
Nekem is sajnos már volt.
Én éberszedációval csináltam a kezelést. így ezzel kaptam elég erőt ahhoz hogy ne szaladjak ki a rendelőből sírva.![]()
hátsó alsó fogamat pótolták. 3 injekciót kaptam így jól elzsibbadt az a része, majd jött a mészárlás. felvágták az ínyt, majd jött a fúrás 3x mind a 3 alkalommal egyre nagyobb fejjel. majd a csavart illesztették oda. A hangok miatt nagyon kapkodtam a levegőt még szedációval is.Egyáltalán nem fájt az egész, csak kellemetlen volt a hangok miatt. nem tartott tovább kb 5percnél az egész művelet.
viszont ami utánajött...egy húzás az semmi ehhez képest.Antibiotikumot kell szedni és marokszámra enni a Cataflamot. nekem 8.án fogják felrakni a fogat a csavarra.
![]()
![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ettol a hozzaszolastol az agyamban ulve is elestem, rossz volt olvasni...realenik.o írta:Szia.soadroli írta:valakinek itt volt már fogbeültetése? érdekelne pár vélemény, mert esélyes hogy nekem lesz, és eléggé be vagyok tőle szarva
Nekem is sajnos már volt.
Én éberszedációval csináltam a kezelést. így ezzel kaptam elég erőt ahhoz hogy ne szaladjak ki a rendelőből sírva.![]()
hátsó alsó fogamat pótolták. 3 injekciót kaptam így jól elzsibbadt az a része, majd jött a mészárlás. felvágták az ínyt, majd jött a fúrás 3x mind a 3 alkalommal egyre nagyobb fejjel. majd a csavart illesztették oda. A hangok miatt nagyon kapkodtam a levegőt még szedációval is.Egyáltalán nem fájt az egész, csak kellemetlen volt a hangok miatt. nem tartott tovább kb 5percnél az egész művelet.
viszont ami utánajött...egy húzás az semmi ehhez képest.Antibiotikumot kell szedni és marokszámra enni a Cataflamot. nekem 8.án fogják felrakni a fogat a csavarra.