Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
nem ragad meg neki. jelenleg sajnos nem ez a legnagyobb problema.
4 éve Spanyolországban él, tudtommal az angolon kívül más nyelven nem tud. Miért szenved?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondod eztán nemet utanillgner írta:Angolosként nem csodálom, hogy megszenved a spanyollal. Az angol, német nekem is könnyen ment, de a spanyolt egy fél év után abbahagytam, annyira idegesítő nyelv

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Angolosként nem csodálom, hogy megszenved a spanyollal. Az angol, német nekem is könnyen ment, de a spanyolt egy fél év után abbahagytam, annyira idegesítő nyelv

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezen is tökéletesen megmutatkozik, hogy lusta. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akikre nehezen ragadnak nyelvek, de basszus ha már abból nem tudott megtanulni, hogy minden nap találkozik a spanyol nyelvvel, akkor menjen el egy tanárhoz. Kovacic már úgy igazolt ide, hogy előtte fél évig spanyolt tanult. Mondjuk a "bocs srácok, elcsesztem" szöveget már álmából felkelve is magolnia kell.Realista24 írta:plusz kiabálták neki, hogy beszélj már spanyolul.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Emberünk olyan mély gödörben van, és annyira nem látja be, hogy kizártnak tartom a javulástillgner írta:Én is csak vicceltem, de azért elég valószínűtelen, hogy megint olyan rossz meccse legyen, mint legutóbb. Csak a helyzetei legyenek meg vasárnap is, egyet biztosan eltesz majd belőlük.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mesterhármasa azthiszem 1 van neki a Sevilla ellen.Ez is egy szép adat 4 év alatt.nzooli93 írta:Nem is emlekszem mikor lott utoljara 2-3 golt egy meccsen..elso szezonjaban eleg jol termelt azert,meg benzema is..most meg mar a kisebb csapatokat se tudjak kitomni
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én is csak vicceltem, de azért elég valószínűtelen, hogy megint olyan rossz meccse legyen, mint legutóbb. Csak a helyzetei legyenek meg vasárnap is, egyet biztosan eltesz majd belőlük.
- nzooli93
Nem is emlekszem mikor lott utoljara 2-3 golt egy meccsen..elso szezonjaban eleg jol termelt azert,meg benzema is..most meg mar a kisebb csapatokat se tudjak kitomni

A hétvégén vág egy triplát, és minden meg lesz bocsájtva. Olyan régóta tartogatja magában, hogy most ki fog szakadni a gólzsák.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nem csak az a baj,hogy nem érdekli, hanem nem is érti, amit mondanak neki...nzooli93 írta:Mint tudjuk ot ez nem erdekli sajnos

- nzooli93
Mint tudjuk ot ez nem erdekli sajnos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megkapta a füttyöt igen, plusz kiabálták neki, hogy beszélj már spanyolul.ikarus93 írta: Az megvan, hogy ma Balet kifütyülték Madridba egy marketing eseményen?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezek az interjuk meg irasok rola pontosan elaruljak mi a bajom vele.
Evek ota itt van, nam hajlando spanyolul beszelni, valoszinuleg nem is tud. Szep es jo hogy nem erdeklik a kritikak de jo lenne ha elkezdenek erdekelni, mert azok a kritikak teljesen jogosak vele szemben. Nem erzi magat kevesnek, elhitte hogy ha nincs CR akkor o itt tenyleg a legjobb.
Ilyenkor csak egy dolog segithet, az eladas. Iden barmit is csinal az nem lesz eleg ahhoz hogy ne akarjak vegre lecserelni, beton kp nk van, de elol is meg kell ujulni. Iden lehozzak, de ketlem h Bale lesz az aki majd hozza a sikereket
Evek ota itt van, nam hajlando spanyolul beszelni, valoszinuleg nem is tud. Szep es jo hogy nem erdeklik a kritikak de jo lenne ha elkezdenek erdekelni, mert azok a kritikak teljesen jogosak vele szemben. Nem erzi magat kevesnek, elhitte hogy ha nincs CR akkor o itt tenyleg a legjobb.
Ilyenkor csak egy dolog segithet, az eladas. Iden barmit is csinal az nem lesz eleg ahhoz hogy ne akarjak vegre lecserelni, beton kp nk van, de elol is meg kell ujulni. Iden lehozzak, de ketlem h Bale lesz az aki majd hozza a sikereket
És ezt mire alapozod? Meg a csúcsforma? Ő teljesen meg van magával elégedve, neki ez a csúcsforma. Egy nagy csapatban játszott, nálunk, és folyamatos lejtmenetben van. Nem lehet, hogy neki ennyi volt a max? 100 meg 100 ilyen van. Középcsapatban kiemelkedik magasan, vezér, aztán nagy csapatban besül. Ez volt Iscoval is, aztán a kölyök olyat fejlődött ZZ alatt, hogy posztja egyik legjobbja lett. Ő meg tudta lépni az utolsó lépcsőfokot. Felmérte, felfogta, hogy Ő csinál valamit rosszul, nem mindenki más a helikopter és tanult belőle, kiküszöbölte a hibáit. Bale eddig nem volt rá képes és a mutatott ábra nem azt mutatja, hogy képes lesz valaha is.dzsi91 írta: Azért ez túlzás.Egy unitedet simàn csúcsra vihetne vezérbikaként (Persze csúcsformában,nem ezzel a hígfossal amit most nyom) Egyszerűen nem illik ide és ennyi.Neki anglia való.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezt is azután mondta hogy több edzőnél is azt mondogatta hogy játszani akar a kispadon is volt műsora, meg nem volt olyan messze hogy elmenjen, aztán a sokadik edző alatt se ment és magába nézett azóta pedig látjuk hogy szintet lépett. morcizott ő is elegetKerlon írta: Vagy pl. Isco, amikor nyíltan kimondta, hogyha 4 edzőnél sem volt kezdő, akkor vele lehet a gond. Szerintem Bale-lel továbbra is az a gond, hogy elhiszi magáról, hogy jó, amikor egy határ szar.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért ez túlzás.Egy unitedet simàn csúcsra vihetne vezérbikaként (Persze csúcsformában,nem ezzel a hígfossal amit most nyom) Egyszerűen nem illik ide és ennyi.Neki anglia való.donor írta:Ezt átgondolnám még egyszer.ikarus93 írta: a BL-ben, egy vadállat szokott lenni.
Egyszerűen nem való ide. Tipikusan az a játékos, aki egy erős közép csapatban (Tottenham, Wales) vezér tud lenni, ki tud emelkedni, de az utolsó lépcsőfokot nem tudja meglépni. Mint Illarra pl.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Továbbra is azé a felelőség, aki játszatja (bár szerintem a legnagyobb azé, aki anno leigazolta). Most mondja egy focista, hogy mester, ne tegyél fel, mert szar vagyok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. szeptember 11., hétfő 15:15-kor.
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
minden profi sportoló önző ha úgy érezte hogy megy amit mellesleg az orvosok is leokéztak persze hogy játszani akar egy bl döntőben. ki ne akarna? ha lábra tud állni mindegyiknek az az első hogy játszani akar. ebben nőttek fel minden napjuk erről szól hogy a pályán akar lenni. az orvosi stábnak meg az edzőnek kellett volna nemet mondani. egy játékos mindig játszani akar.