igaz igaz igaz. hogy írhattam hogy szezon közepén sorfalG. V.tinho írta:a sorfal otthon volt természetesen a bajnokság végén.BBeno írta:anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
az őszi klászikó volt karácsony előtt akkor Bárszelónában, ahol Baptista góljával nyertünk, fehér karácsony volt.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az összeg közel fele Bale és Cé
-
G. V.tinho
a sorfal otthon volt természetesen a bajnokság végén.BBeno írta:anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
az őszi klászikó volt karácsony előtt akkor Bárszelónában, ahol Baptista góljával nyertünk, fehér karácsony volt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
legalább a Szent Misén egyből meg lehet gyónni bűneinket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálunk amúgy is így telik a karácsonyKerlon írta:karácsonykor puta barcázni.. fergeteges
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
karácsonykor puta barcázni.. fergeteges
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Előtted lesz az "egész" nap, lehet ünnepelni és fát díszíteni....Pipita írta:délután egykor clásico...?![]()
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- nzooli93
hát fura lesz délután 1kor inni, de hát ha "meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"Pipita írta:délután egykor clásico...?![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
délután egykor clásico...?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Arra gondoltam én is Dzsi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sorfalat kapunk a jézuskától? Klub világbajnoknak szokás adni.sebydani írta:Tudom, hogy kellett az extra pihi, csak maga a december 23. fura. Karácsonyi klasszikus
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
- sebydani
Tudom, hogy kellett az extra pihi, csak maga a december 23. fura. Karácsonyi klasszikus
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi a baj vele? Klub vb miatt kapunk egy kis extra pihit, jó az.sebydani írta:WTFJavier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke bejelentette, hogy az őszi el Clásicóra, a La Liga 17. fordulójában rendezendő Real Madrid–Barcelona rangadóra december 23-án, szombaton 13 órától kerül sor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
WTFJavier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke bejelentette, hogy az őszi el Clásicóra, a La Liga 17. fordulójában rendezendő Real Madrid–Barcelona rangadóra december 23-án, szombaton 13 órától kerül sor.
Én nem attól félek, hogy kuka a szezon, hanem francert kell szórakozni év elején ilyen mértékű rotalassal. LV mondjuk nálam nem lenne opció és ez a ketbalhatvedes felállás nagyon fals volt. Az meg, hogy amúgy végig fenn maradtak volna vicc.numberone1 írta:Ha ok mind tomik CR-tKerlon írta: Tömi Isco, Asensio, Kroos, Carvajal, Marcelo...
., akkor miert panaszkodsz fejlodesre?
Mbappeval csatarposzton es Dembelevel LV helyett tudtunk volna fejlodni posztokon.
Sajnos egyik sem minket valasztott...lehet, h csak Bappenal volt csak konkret megkereses.
Megprobaltak nem sikerult ez van, de akkor sem ertem ezt a vilagvege hangulatot.
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Casemirot ki ne felejtsd!dzsi91 írta:Azért az kemény,hogy kéthete még magukra akarták gyújtani a campnout most meg már focijuk is van meg mi Cr függők is vagyunk meg ők messi de ott jobb a helyzet mer van csatár is.
Mindezt 2 szaros döntetlen után ahol minden kimaradt,mert nyilvánvaló,hogy nálunk csak morata hamesz és Cr tudott gólt lőni és soha többet nem fog más.Se isco se assensio,ramos,marcelo,carvajal,modric,kroos,lucas egyikse és béla és benzema sem találnak többet a kapuba amikor kell mert arra csak morata és hamesz volt képes.![]()
Cr függők...2 hete volt a clasico,nem hiszemel.
#Hajaismilyen
Manapság ő is odaér belőni, ha más nincs.
Azért ha Lucas V. helyett még egy Dembelé is itt lenne, plusz Mayoral helyett Bappe...megnézném ki és mikor kerülne akár padra is...numberone1
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ok mind tomik CR-tKerlon írta:Tömi Isco, Asensio, Kroos, Carvajal, Marcelo...numberone1 írta:Ha a Semedo-Dembele kettos gyorsan osszeszok jo kis jobboldal lesz. Nekem Dembele transzfer nagy szivfajdalmam. Nalunk is tomhetne labdakkal CR-t.
.
Mbappeval csatarposzton es Dembelevel LV helyett tudtunk volna fejlodni posztokon.
Sajnos egyik sem minket valasztott...lehet, h csak Bappenal volt csak konkret megkereses.
Megprobaltak nem sikerult ez van, de akkor sem ertem ezt a vilagvege hangulatot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
G. V.tinho
?VanillaSky írta:ráadásul a Messi függőségre még mindig nincs orvosság![]()
A CR függőség a jelek szerint tökéletesen megoldott.
most mi a nevetség tárgya? szövegértés..
egy szóval sem írtam, hogy nincs Cé függés..
csak arra reagáltam, hogy a kolléga a három heti válságstáb után már überBarcát vizionál.
én meg úgy látom, hogy az utóbbi két fordulót egyedül a törpe húzta be nekik.