Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”
Elmondhatatlanul boldog voltam, mikor leigazolta a Real, még ha a szívem mélyén éreztem, hogy egy Marcelo mellett nincs szükség rá. Csak amikor az egyik kedvenc játékosod iránt a kedvenc csapatod érdeklődik, akkor minden felülíródik és azon kapod magad, hogy drukkolsz, létrejöjjön az üzlet. Sajnos a rossz érzéseim beigazolódtak, valóban nem kapott annyi lehetőséget és egyszer kezdőben volt, egyszer padon volt. Így nem lehet formába lendülni. Tavaly Marcelo sérülésének köszönhetően folyamatos játéklehetőséget kapott és szerintem remekül látta el a feladatát. Tény és ebben nem akarok vitatkozni, Marcelo jobb támadásban, de ők elsősorban még mindig védők és egy BL-ben sokkal nyugodtabban néztem az oldalunk vele, mint a brazillal. Marcelo is az egyik legjobba a posztján, de még mindig szeleburdi és bár védekezésben évről évre fejlődik, nálam Coentrao még előtte van ebben. A támadásban pedig a portugál sem olyan rossz, szóval azért nem egy Arbeloa kategória, mert Fabionak is volt pár remek beindulása, beadása, de gólokat is lőhetett volna amikor játszott. Tudom, hogy Carlonal Marcelo lesz a kezdő, nem kellett volna ez a "hiszti", de valószínűleg ő is érezte, hogy itt nem lehet folyamatosan kezdő és ennél tényleg jobbat érdemel. Drukkoltam, hogy eladjuk, még ha tudtam is, hogy ezzel véget ér a Realos karrierje és már soha nem látom habfehér mezben.

Most pedig olvasom ezt a hírt... örülnöm kéne, de mind ezidáig alig alig játszott, Carlo is azt hitte, h elfog menni, szóval Nachot favorizálta, aki egyébként nem is volt gyenge. Fog így egyáltalán lehetőséget kapni?
But he is a good boy...