Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 10., vasárnap 18:03

Lesz itt nemulass :mrgreen:

Ezt meg úgy itt hagyom :mrgreen: (volt közte egy dortmund elleni 2-2 is :D )

21 September 2016 Real Madrid 1–1 Villarreal
24 September 2016 Las Palmas 2–2 Real Madrid
2 October 2016 Real Madrid 1–1 Eibar
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 10., vasárnap 17:48

most látom, hogy kövi meccsre megyünk a sociedadhoz még mindig cé nélkül, akik eddig 3/3-mal állnak a bajnokságban és 10 lőtt góllal. :ike: az nice lesz

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. szeptember 10., vasárnap 15:51

Azert nekem hiányzott mar ez. Hogy meg volt elégedve mindenki mindennel, sehol egy rossz szó.

Most meg.. :D

Amugy sem ertem mit szenvedtek, a bajnokság mar a valenciai meccs utan eldőlt. Rá kell gyúrni a blre meg a kupara es nincs gaz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 10., vasárnap 15:46

Sierra írta:
miVida írta:Még jó hogy van egy isco és asensio akik képesek eldönteni egy meccset... Oh wait :kivagyhe:
:lol: :lol:
jó hogy vannak ilyen arcok a fórumon, jókat lehet nevetni rajtatok.
Nevetel,de még nem tudod,hogy sose lőttek győztes gólt és már nem is fognak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 10., vasárnap 15:34

miVida írta:Még jó hogy van egy isco és asensio akik képesek eldönteni egy meccset... Oh wait :kivagyhe:
:lol: :lol:
jó hogy vannak ilyen arcok a fórumon, jókat lehet nevetni rajtatok.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. szeptember 10., vasárnap 0:09

Nem értem a csapatot. Nem értem a játékosokat. Nem értem Zidanet. Mit akartunk?
Az elején a bajnokságban nem lehet ennyi meccset leadni, ebben a bajnokságban nem, ahol csak nagyon minimális gigszer fér bele egy sikeres idénybe. Egy totál romokban levő Barcelonát sikerült most pole pozícióba állítanunk, innen most ők is elhihetik, hogy mostantól minden happy.
Nálunk gondok vannak (szezon eleji forma ide vagy oda), sok a fék a csapatban.
Hétvégén egy még nehezebb meccs jön, simán kinézek egy vereséget.
Bízom a talpraállásban!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. szeptember 9., szombat 20:27

A sors fintoraként viszont a meccs nem a frissen bekerült játékosokon ment el, hanem azokon, akik fix kezdők általában, úgy a kapott gól és úgy a meg nem lőtt kb. 5 gól vonatkozásában is. Az egyetlen gólunkat meg, továbbmentve a rekordot, olyan ember szerezte, aki a rotáció miatt volt fent.

Az előző hszben egy ZZ hibát azért kihagytam. Nem az amúgy szintén gyengén focizó Lucast kellett volna levenni, hanem ezt a Theo gyereket. Komolyan mondom, lehet rossz napja mindenkinek, de hogy valaki lehozzon egy meccset úgy egy Real Madridban, hogy nincs egy jó megmozdulása, ez vicc. Direkt figyeltem. Ment a tili-toli. Bevették Theot. Azonnal elvesztette. Utána rendszeresen átlag 20-30 mp. kellett, amíg a társak a labdát visszaszerezték. A nagyobb röhej az, hogy miért maradhat fent 90 percig olyan játékos, aki látványosan a mezőny leggyengébbje. Nem tudom, ez most mi, mert én is örültem a leigazolásának, de lehet, hogy megint törököt fogtunk és megvan az új Danilónk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 9., szombat 20:17

4 pont. Nem a vilagvege. Korai meg barmit is mondani, meg kongatni a veszharangot. Nem sokara ismet farokra huzzuk az osszes nyomi csapatot. Szokasos ideny eleji forma...
:goat:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 9., szombat 20:15

a válogatott meccsek és a jövő heti bl miatt rotált
amikor heti 2 meccset fogunk játszani
kell is rotálni, hogy a tavasz végére senki sem legyen "hulla"

ami hiba volt, az marcelo és theo játszatása egyszerre
csak zavarták egymást

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2017. szeptember 9., szombat 19:57

Torquemada írta:Nem hibáztatnám annyira ZZt, mikor rotáljon, ha nem most.
Ha ezt szezon közepén olvasom, megértem. De mi a kénköves fsznak kell most, idény elején??? Ekkor még inkább formába kéne kerülnie a játékosoknak, esetleges rendszerbeli változtatásokhoz hozzászokni, nem pedig szarrá rotálni a kezdőtizenyeget.

Semmi értelme nem volt. Ennek ellenére persze hozni illett volna így is, de ez hiba.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. szeptember 9., szombat 19:42

Nem hibáztatnám annyira ZZt, mikor rotáljon, ha nem most. A csapatok potenciális játékerejével is jól számolt, ennek elégnek kellett volna lennie. A számok bizonyítják, hogy így is volt, csak elől az az idióta legelább öt ordító ziccert hagyott ki. Ha ZZ felment volna öltönyben, fogadok, hogy ezekből hármat bever és no problemo. Azzal nem számolt csak, bár már rájöhetett volna, hogy a BB már rég nem alkalmas arra, hogy a Real Madrid keretét erősítse.
A meccsért nem hibáztatom, a háló felsértette az ellenfél hátát, de megint a góllövés nem ment. Meg persze megint előkerült szokás szerint valami csodakapus, akinek nem lehet gólt lőni, remélem a bárszá ellen is így fog három métereseket röpködni midenre. Amiért hibáztatom, az az, hogy Moratát, esetleg Marianot kiutálta, és nem oldották meg a minőségi pótlásukat. Ha télen nem csinálunk valamit, ez a hiba végzetes lesz, ezt látjuk. Hiába borítjuk rá a pályát mindenkire, szart sem fog érni, amíg ez a két balfék fehér mezben van.
Átigazolást hármasra értékeltem, ezt revideálnom kell, max. elégséges, mivel Balet, (Benzemát) nem tudtuk/akartuk rásózni senkire és nem sikerült a csapat szinte egyetlen hiányposztját megoldani. Jó, hogy Danilótól megszabadultunk, de erre vettünk helyette egy újabbat, talán még gyengébb kiadásban.
Ha a Real Soc. ellen is hibázunk, ami viszont jó csapat, nem Levante, az már baj lesz, mert 6-7 pontot már piszok nehéz lesz ledolgozni a bárszával szemben, de még szerencse, hogy ők vannak válságban, nem mi. Aha.
Perez végre kritizálta a játékvezetést, ideje volt, CR jogtalan kiállítása indította el a mostani események láncolatát. Csak ha mi pofázunk, akkor a bírók még gecibbek, ha a bárszá, akkor azonnal kétszer annyi tizi jár.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 9., szombat 19:23

numberone1 írta:
p.csabi1 írta:Szerinted jól játszik a csapat?Okés minden?
Ne hitegessük már egymást ebben.
A nyár is el lett cseszve.
Előre hozni kellett volna valakit,vagy Moratat megtartani és Benzemaval tisztességesen megversenyeztetni.
Nem jó,nincs akiben benne legyen a gól,C.Ronaldon meg Asension kívül.Isco biztos nem fog 20+ gólokat verni.
Tavaly is ugyanilyen nezhetetlen az eleje, csak szerencsenk volt par Ramos fejesnel.
Eltelt egy év, fejlődni kéne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 9., szombat 19:13

simán belefért volna a rotálás
ha nem Bale van elől, hanem Ronaldo vagy Morata pl...
simán nyerünk :salute:

oké Theo nem volt veretes, de Lucas hozta amit tud
LLorente sem lógott ki lefelé, jó játékos lehet belőle
csak idő kell neki

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2017. szeptember 9., szombat 19:03

Még jó hogy van egy isco és asensio akik képesek eldönteni egy meccset... Oh wait :kivagyhe:
Marcelo 2-4 meccsre számíthat, Benzema 4-6 hétre... Ronaldo még 2 meccsre... #átigazolásiszezonabszolútgyőztesek :ozil:
Majd theo bale lucas megoldja :lol: :lol: :| :(
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 9., szombat 18:22

Hát ez közel katasztrofális szezonkezdet, ha a bajnokságot nézem. Nem láttam a meccset, de ez a kezdő alapból igencsak vadnak nézett ki, és nem is jött be ezek szerint.

Nyilván még bármi lehet, de egyelőre nagyon hiányzik Morata, megértem hogy el akart menni, mert többet akar játszani, de nem vágom nálunk mért nem kaphatott volna többet, amikor Benzemával kell versenyeznie. De főleg azt nem értem mért nemkell csatár ha már elment.

Mindenhol azt írják mennyira fasza csapat a Madrid, és hogy évekig dominálhat, látjuk, hogy a Barca krízisben van, most kéne feléjük kerekedni, erre mi meg tolunk egy olyan nyarat, amivel ezt mind veszélybe sodortuk.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 9., szombat 17:37

p.csabi1 írta:Szerinted jól játszik a csapat?Okés minden?
Előre hozni kellett volna valakit,vagy Moratat megtartani és Benzemaval tisztességesen megversenyeztetni.
Nem jó,nincs akiben benne legyen a gól,C.Ronaldon meg Asension kívül.Isco biztos nem fog 20+ gólokat verni.
Tavaly is ugyanilyen nezhetetlen az eleje, csak szerencsenk volt par Ramos fejesnel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. szeptember 9., szombat 17:06

hetvegen nem lesz ronaldo, benzema es marcelo.
amugy is kemeny meccsre szamitanek a sociedad ellen, igy meg foleg....eleg kinos lenne, ha ott se nyernenk, muszaj lesz behuzni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 9., szombat 17:05

Én aztán nem hitegetlek téged, csak nem értem miért lenne szar minden.

Szerintem nem az, nagyon nagyon távol állunk tőle, utoljára évekkel ezelőtt voltunk olyan szinten, hogy ezt lehessen mondani.

Szerintem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. szeptember 9., szombat 17:01

Szerinted jól játszik a csapat?Okés minden?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 9., szombat 16:58

De miért szar minden?

:kivagyhe:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Vissza: