Premier League
Re: Premier League
BREAKING: Frank De Boer sacked by Crystal Palace after just 4 games in charge.
varhato volt. bar benteke utotte be az utolso szoget hogy 2 meterrol sem lotte be.
nem is ertem mit lattak benne az interes feleve utan...
varhato volt. bar benteke utotte be az utolso szoget hogy 2 meterrol sem lotte be.
nem is ertem mit lattak benne az interes feleve utan...
Gabriel Jesus in the #PL:
19 shots on target
10 goals
19 shots on target
10 goals
Meanwhile in Leicester...Morata befejeli, amit kreténBale nem tud.
Én sajnálom a legjobban, hogy így alakult, mert szívesen láttam volna egy idei Pool bajnoki címet, de ez csak egy álom volt. Azért ahol egy Can meg egy Henderson a középpálya esze, ott túl sokat nem lehet elvárni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De az is túlzás amit ítál, hogy be lett árazva. Amennyit láttam belőle, addig bőven jobb volt a Pool és csak Manénak meg Salahnak köszönhették, hogy nem 0-2 a meccs.illgner írta:Igen, mert egy kiállítás után muszáj volt ennyire összeomlaniuk. A Pool kb. 100 éve nem kaptt egy ötöst, ma ez is sikerült. Bár gondolom, azóta nem is játszottak emberhátrányban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Igen, mert egy kiállítás után muszáj volt ennyire összeomlaniuk. A Pool kb. 100 éve nem kaptt egy ötöst, ma ez is sikerült. Bár gondolom, azóta nem is játszottak emberhátrányban.
Be jah, a kiállításig uralták a meccset, kaptak a semmiből egy gólt, majd jött a piroslap és totál szétestek, de jah, beárazták őket.illgner írta:Klopp és a Pool kerete ma rendesen beárazódott. Gyorsan a helyükre kerültek azután, hogy azt hitték, nagy kunszt az ágyúsoknak lőni egy négyest. Halál gyenge a védelmük.

Klopp és a Pool kerete ma rendesen beárazódott. Gyorsan a helyükre kerültek azután, hogy azt hitték, nagy kunszt az ágyúsoknak lőni egy négyest. Halál gyenge a védelmük.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Minek nekünk egy ilyen bal láb Bale bal lába helyett?ziro4vr írta:Sanét elfogadnék duzzogva

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerencsére ezt tervezik bevezetni mindenhol, és az uefa üdvözölte az álláspontot.Caraway írta:Hivatalos, jövő nyártól csak addig igazolhatnak a PL csapatok, amíg el nem kezdődik a bajnokság, szóval olyan augusztus 8-9-10 környékig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hivatalos, jövő nyártól csak addig igazolhatnak a PL csapatok, amíg el nem kezdődik a bajnokság, szóval olyan augusztus 8-9-10 környékig.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ráadásul pont ettől a szezontól ők osztják szét a TV-s pénzeket is a csapatok közt. Gondolom, szeretnék elérni, hogy nemsokára angliai szinten mozogjanak itt is az összegek.Realista24 írta:Tebasék félnek, hogy nem jön ide kellő sztár, csökken a nézettség, kevesebb adóbevétel, stb.stb.stb.Kerlon írta:Arab csapatok... Mondjuk nem tudom, hogy miért jön képbe a LL.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tebasék félnek, hogy nem jön ide kellő sztár, csökken a nézettség, kevesebb adóbevétel, stb.stb.stb.Kerlon írta:Arab csapatok... Mondjuk nem tudom, hogy miért jön képbe a LL.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Arab csapatok... Mondjuk nem tudom, hogy miért jön képbe a LL.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
La Liga write an official letter to UEFA to check MCFC for FFP.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én a vezetőséget szidtam volna, mert új szerződést adtak Wengernek. Aztán Wenger leszögelte a távozni akarókat, majd szar eredmények jöttek, azóta mindenki baszik bele és garantálható az edző buktatás. Wenger elvesztette az öltözőt és most, hogy eladni sem volt hajlandó még megkárosította az Arsenalt -120 millióval kb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
érdekes hogy tavaly még a régi játékosok valamennyire védték Wengert pl Wright meg Keown is, de idén már egyik régi nagy sem védi hanem kritizálják az egész bandát. ameddig lehetett próbálták védeni de ami a nyáron meg most az első meccseken volt egyszerűen már nem lehet tovább.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagyon megy arrafelé a mutogatás mostanában, az összes régi klubikon felszólalt már, Özil meg Sanchez meg mutatják a fakkot, szarnak bele

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa