Alexaszaszin írta: Rivaldo meg Ronaldo is példaképei, van ízlése...![]()
Mielőtt valaki félreértené Ronaldo meg Rivaldo is hatalmas játékosok voltak. Nem is tudom miért ratam ki Mr. green-t,
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:12
Alexaszaszin írta: Rivaldo meg Ronaldo is példaképei, van ízlése...![]()
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. szeptember 1., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. szeptember 1., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:47
úgy érted nem lövi az égbe a sorsdöntő tiziket.h3x0r írta:Ramosnak is vannak hibai, mint mindenkinek. Amig nem mennek el rajta pontok es a nagy meccseken jol jatszik, addig nem aggodok.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 1., vasárnap 15:05
Ráadásul a támadó épp kifele vezette a labdát a tizenhatosbólhehe írta:na lehet akármekkora szerencsétlen - amiről évek óta beszélek, hogy azt a bizonyos szintet nem képes meglépni, amitől legenda lesz, mindig lesznek ki nem kényszerített hibák és pontatlanságok a játékában, most is az simán tizi, hihetetlen, hogy egy ilyen rutinos arc nem látja, hogy bazmeg visszafele pörög a labda oda kéne lépni érte.... - mégis, sosem lesz lerakva padra még évekig. varane pepét kell kiszorítsa pont úgy, ahogy tavaly.
és akkor beton.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:43

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:42
nem is a teljesítményével lenne a probléma, hanem inkább a pályán mutatott viselkedésévelde a teljesítménye már egy ideje nem a legjobb
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:28
Egyetértek.Nekem abszolút nem tetszik Szerdzsónk viselkedése.Szuper lenne, hogyha miután kikíséri a labdát, nem ütne hátra.
Szuper lenne, ha nem két kézzel rángatná az ellenfelet, hanem kicsit finomabban.
Szuper lenne, hogyha felmegy fejelni, akkor nem ütné le a csatárt.
Lehet nem lesz népszerű a véleményem, hiszen ő is szent és sérthetetlen, de szerintem sokkal nagyobb paraszt, mint Pepe. Szerencsétlen portugál egyetlen rossz mozdulat miatt egész pályafutására meg lett bélyegezve, míg Ramosnak azért sokkal többet elnéznek a bírók. Ez a szerencsénk.
Ez így van...Ott is gyenge volt.a betis ellen is fogalmatlan volt. én nem bánnám ha ő maradna ki varane felépülésével, ha pepe és varane meg tudná szokni és érteni egymást.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:26
a betis ellen is fogalmatlan volt. én nem bánnám ha ő maradna ki varane felépülésével, ha pepe és varane meg tudná szokni és érteni egymást.Mythos90 írta:Egy kicsit ma valóban vakon volt sokszor, egyértelmű, hogy az ebéd kimaradása őt hatotta meg a legjobban.De ez volt idén az egyetlen rossz meccse, szóval reméljük sokáig ez is lesz az utolsó.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:25
Meg az is, ha nem csinálna értelmetlen tiziket. Köszönjük meg a sporinak, hogy nem fújta be a Bilbao ellen.MyStiQ írta:Szuper lenne, hogyha miután kikíséri a labdát, nem ütne hátra.
Szuper lenne, ha nem két kézzel rángatná az ellenfelet, hanem kicsit finomabban.
Szuper lenne, hogyha felmegy fejelni, akkor nem ütné le a csatárt.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 1., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 27., kedd 10:59

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 27., kedd 10:31
óriásiRealista24 írta:Ramos, Sergio drága barátom.
Fiatal barátunk a Twitterén gratulált a vízilabdás spanyol lányoknak a győzelmük miatt. A szépséghiba csak annyi, hogy a meccs felvételről ment a tv-ben, mert ugye a vizes vb közel egy hónapja volt.
![]()
Nem az eszedért szeretünk pajtás :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 27., kedd 9:41
Realista24 írta:Fiatal barátunk a Twitterén gratulált a vízilabdás spanyol lányoknak a győzelmük miatt. A szépséghiba csak annyi, hogy a meccs felvételről ment a tv-ben, mert ugye a vizes vb közel egy hónapja volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 9:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem