Még DM , Pastore és Verratti nélkül is rendben vannak így, a padon is.
Cavani az előretolt, mögötte szaladgál Bappe, illetve Neymar és DraxlerBlancoM
Rabiot-Motta pedig védelem előtt.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 8., péntek 20:53
Cavani az előretolt, mögötte szaladgál Bappe, illetve Neymar és DraxlerBlancoM
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 8., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 8., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. szeptember 8., péntek 11:17
Coutinho nyárig nem nagyon gondolt szerintem váltásra...Coutinho és De Gea dettó. Csak van valami eszköz a klubok kezében, hogy el tudják érni a hosszabbítást. Nem hiszem, hogy a játéklehetőség megvonása lenne az. De Gea lehet két meccset lett volna anno a padon, majd az első kínosabb pontvesztés után Van Gaal egyből visszarakta volna.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 8., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 8., péntek 10:51
Coutinho és De Gea dettó. Csak van valami eszköz a klubok kezében, hogy el tudják érni a hosszabbítást. Nem hiszem, hogy a játéklehetőség megvonása lenne az. De Gea lehet két meccset lett volna anno a padon, majd az első kínosabb pontvesztés után Van Gaal egyből visszarakta volna.Realista24 írta:Minek írt alá egy éve új szerződést, ha annyira elvágyódik? Nem atomfizika ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 8., péntek 10:49
Minek írt alá egy éve új szerződést, ha annyira elvágyódik? Nem atomfizika ez.ericco írta:Ha nem fog durván besülni, akkor Verrattihoz hasonlóan esélytelen lesz leigazolni. Verratti is már vágyódott el Párizsból vagy 2-3-szor, mégis ott rúgja a bőrt még mindig.chronic írta:Fejben tényleg nem áll még készen a Real Madridra. Majd 23-24 évesen talán.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 8., péntek 10:40
Ha nem fog durván besülni, akkor Verrattihoz hasonlóan esélytelen lesz leigazolni. Verratti is már vágyódott el Párizsból vagy 2-3-szor, mégis ott rúgja a bőrt még mindig.chronic írta:Fejben tényleg nem áll még készen a Real Madridra. Majd 23-24 évesen talán.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. szeptember 8., péntek 10:37
De szar. Ilyen mondani getsz. Sunyi, pénzéhes görény az összes tinikutya. Fejben tényleg nem áll még készen a Real Madridra. Majd 23-24 évesen talán.Realista24 írta:Azt mondja Mbappé, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Neymart Aranylabdához segítse.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 8., péntek 10:33
Egy Bale mesterhármassalikarus93 írta:Jó lenne elkalapálni ezt a PSG-t a BL döntőbe.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 8., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 8., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 8., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 8., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:54
A kérdés az volt, hogy a City mire fel akar perelni? Én erre írtam, hogy azért, hogy elkerüjék a bűnösség látszatát, és írtam egy példát is. Nem biztos, hogy a legjobbat, ez igazZsombor írta:Miért, a City pernek mi köze hozzá?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:41
Hatalmas jelenetZsombor írta:Igen, sőt, ha ugyanannyit nyomok, mint egy kacsa, akkor fából vagyok és boszorkány. gyalog galopp
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:39
Persze. Le is írtam, hogy itt Ők nem bűnelkövetők, csak kihasználnak bizonyos kiskapukat. Amit én láttam a Tebas interjúból, abban nyíltan nem fogalmazott meg vádakat, csak vizsgálatot szorgalmazott ellenük. Amennyiben valóban ártatlanok, semmi félnivalójuk nincs egy ilyentől.Amíg ezt nem tudja bizonyítani, aki vádol, addig teljesen jogosan tartják magukat ártatlannak.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 7., csütörtök 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 7., csütörtök 12:59
Jóságos égHa az illető ártatlan, akkor még reggel sem alszik, és fel van háborodva, a bűnös lélek viszont megnyugszik előbb-utóbb, és semmi problémája nem lesz reggel a helyzettel.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem