mekkora arc

Jon Snow vacsora partija megvolt?

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. szeptember 13., szerda 10:21
mekkora arc
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 11., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 10., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 8., péntek 9:16
GOT uccsó évad teória veszélyrashidm írta: Én olvastam.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha az megvalósul, akkor az egész sorozat egy mindfuck...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 8., péntek 8:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 7., csütörtök 22:26
Én olvastam.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha az megvalósul, akkor az egész sorozat egy mindfuck...ziro4vr írta:Ti még nem olvastátok akkor az állítólagos kiszivárogtatott utolsó évad storyline-t...mázlisták.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 7., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 7., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 7., csütörtök 16:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!radobben, hogy milyen gyarló és önző emberek vannak és ki akarja írtani őket.dzsi91 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Bran az éjkirály akkor azt úgy tudnám elképzelni,hogy egy másik idősík Branje(jövő vagy múltbéli).A srác úgyis tizenévesen utazgat a múltban, kitudja felnőtt korára mire lesz képes.Az indítékát meg majd úgyis megmagyarázzák. Mindenesetre nálam ő a legesélyesebb,király is lenne,csak magyarázzák meg jól.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudata
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 7., csütörtök 14:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Bran az éjkirály akkor azt úgy tudnám elképzelni,hogy egy másik idősík Branje(jövő vagy múltbéli).A srác úgyis tizenévesen utazgat a múltban, kitudja felnőtt korára mire lesz képes.Az indítékát meg majd úgyis megmagyarázzák. Mindenesetre nálam ő a legesélyesebb,király is lenne,csak magyarázzák meg jól.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudataDrake írta:GOT teória.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek.
HozzászólásSzerző: portillo » 2017. szeptember 5., kedd 16:51
Engem az első két rész majdnem elriasztott, de a harmadik és a negyedik újra nagyon ott volt, jöhet a többi.sebydani írta:Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabaszFéltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 4., hétfő 19:46
Az egész évad fent van ugye Netflixes sorozat révén,de gondolom inkább feliratra gondoltál most. Angol felirat már van minden részhez, a magyar pedig Szigony jóvoltából érkezik majd heti 1-2 részes ütembenKarim the king írta: Van valami infod esetleg, hogy milyen sűrűn jönnek ki az új részek? Can't wait ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!buzulós rész után![]()
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. szeptember 4., hétfő 19:33
Van valami infod esetleg, hogy milyen sűrűn jönnek ki az új részek? Can't wait ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!buzulós rész utánsebydani írta:Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabaszFéltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 4., hétfő 17:56
Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabasz
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. szeptember 4., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 13:20
Nekem Biri Balázs jött be a legjobban.Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. szeptember 4., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 4., hétfő 12:28
Gondolom rájöttek, hogy ehhez nem akarják adni a nevüket.P. Krisz írta:Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 12:04
Nem mind, csak egy kettő. Kedvenc károgóim: 1-5 évad, lassú és vontatott, 6. évad, teleport.TheBull6 írta:Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem