De szar. Ilyen mondani getsz. Sunyi, pénzéhes görény az összes tinikutya. Fejben tényleg nem áll még készen a Real Madridra. Majd 23-24 évesen talán.Realista24 írta:Azt mondja Mbappé, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Neymart Aranylabdához segítse.

Egyéb bajnokságok
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Egyéb bajnokságok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy Bale mesterhármassalikarus93 írta:Jó lenne elkalapálni ezt a PSG-t a BL döntőbe.

Merci Zizou!
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó lenne elkalapálni ezt a PSG-t a BL döntőbe.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
és CR ilyenkor nyilatkozta volna azt, hogy Ő azért küzd, hogy Ő legyen a legnagyobb. Ezt a seggnyalast sosem ertettem. Nincs önálló cél? Csapat mellett magáért kuzdjon már az ember, ne masert...
Na CR ezert is jutott oda ahová.
Ahhoz a Neymar aranylabdahoz kell a VB is. Bappe jobban tenne, ha a franciakkal foglalkozna inkabb.
Na CR ezert is jutott oda ahová.
Ahhoz a Neymar aranylabdahoz kell a VB is. Bappe jobban tenne, ha a franciakkal foglalkozna inkabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nekem is az a célom, hogy elismertebb legyél. Ezért rakhattál ki olyan sokszor.
Mennyire agyhalott nyilatkozatok ezek, hogy más céljáért küzdök. Egy klubért kell küzdeni meg, hogy minél elismertebb legyek.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt mondja Mbappé, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Neymart Aranylabdához segítse.
Neymar négy éve ugyanezt mondta, amikor megérkezett Barcelonába, csak Messiről. A többi már történelem.
Neymar négy éve ugyanezt mondta, amikor megérkezett Barcelonába, csak Messiről. A többi már történelem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
A kérdés az volt, hogy a City mire fel akar perelni? Én erre írtam, hogy azért, hogy elkerüjék a bűnösség látszatát, és írtam egy példát is. Nem biztos, hogy a legjobbat, ez igazZsombor írta:Miért, a City pernek mi köze hozzá?

Merci Zizou!
Miért, a City pernek mi köze hozzá?

- ericco
- Kapcsolat:
Hatalmas jelenetZsombor írta:Igen, sőt, ha ugyanannyit nyomok, mint egy kacsa, akkor fából vagyok és boszorkány. gyalog galopp

Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi köze ennek ahhoz, amit írtam?
Merci Zizou!
- RealMadridFanatic
Persze. Le is írtam, hogy itt Ők nem bűnelkövetők, csak kihasználnak bizonyos kiskapukat. Amit én láttam a Tebas interjúból, abban nyíltan nem fogalmazott meg vádakat, csak vizsgálatot szorgalmazott ellenük. Amennyiben valóban ártatlanok, semmi félnivalójuk nincs egy ilyentől.Amíg ezt nem tudja bizonyítani, aki vádol, addig teljesen jogosan tartják magukat ártatlannak.
Szerk.: de, vádolja őket.

Ebben az esetben valóban az a logikus viselkedés, ha jogi úttal fenyegetőznek. Ettől függetlenül remélem lassan lesz valami használható intézkedés az olajkirályok ellen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Igen, sőt, ha ugyanannyit nyomok, mint egy kacsa, akkor fából vagyok és boszorkány. gyalog galopp
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jóságos égHa az illető ártatlan, akkor még reggel sem alszik, és fel van háborodva, a bűnös lélek viszont megnyugszik előbb-utóbb, és semmi problémája nem lesz reggel a helyzettel.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Amíg ezt nem tudja bizonyítani, aki vádol, addig teljesen jogosan tartják magukat ártatlannak.RealMadridFanatic írta:A City meg mire fel akar perelni? Hogy valaki kimondja, hogy jogosulatlan előnyhöz jutnak a kamu, teljesen irracionális szponzori szerződéseken keresztül?
Az lenne a gyanús viselkedés, ha csak úgy tűrnék ezt. A zsaruk is gyarkan alkalmazzák azt a trükköt, hogy ha valaki bűnösségében nem biztosak, bezárják őt egy cellába, csak úgy. Ha az illető ártatlan, akkor még reggel sem alszik, és fel van háborodva, a bűnös lélek viszont megnyugszik előbb-utóbb, és semmi problémája nem lesz reggel a helyzettel.
Az egyedüli megoldásnak a helyzetre a bojkotott látom. A tradicionális kluboknak, közösen egy évet be kéne áldozniuk, és nem indulni UEFA által szervezett kupában, mivel hagyják, hogy külső tényezők torzítsák a piacot.
A Real is költött sokat, de azt hitelből tette, amit vissza kellett fizetni. Az olajosoknál ilyen nincs. 0 kockázattal FM-ezhetnek, mint Benő

Merci Zizou!
tebas inkább azzal foglalkozzon hogy ne legyen ilyen alja a játékvezetés a ligában és hogy minél hamarabb alkalmazzák a technológiákat. de nyilván egyszerűbb felnyomni a szomszédot ha valami nem tetszik.
a city meg a psg simán kijátszhatná sokkal szembetűnőbb módon is a szabályokat mert akadna pár kiskapu.
pl. a citynek több csapata is van. vehetne 100 millióért a new york city is vagy a melbourne city is majd 0 euróért kölcsön adhatná a man citynek az embereket és akkor nincs mibe belekötni. a fizetéseket ugyanígy meglehetne oldani. mind csak papírmunka ezért nincs értelme szerintem komolyabban szankcionálni őket mert vannak alternatívák.
a city meg a psg simán kijátszhatná sokkal szembetűnőbb módon is a szabályokat mert akadna pár kiskapu.
pl. a citynek több csapata is van. vehetne 100 millióért a new york city is vagy a melbourne city is majd 0 euróért kölcsön adhatná a man citynek az embereket és akkor nincs mibe belekötni. a fizetéseket ugyanígy meglehetne oldani. mind csak papírmunka ezért nincs értelme szerintem komolyabban szankcionálni őket mert vannak alternatívák.
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az arab még egy dolog de én megnézném Neymar meg Mbappé fejétRealMadridFanatic írta:Valaki legalább ki meri mondani ezeket, akire talán figyelnek is. Alapvetően nem különösebben csípem a tagot, de amit művelnek az arabok, az valóban vérlázító, mint ahogyan az is, hogy a sok nyomorult 3 forintért asszisztál ehhez, miközben FFP-t alkotnak...
A City meg mire fel akar perelni? Hogy valaki kimondja, hogy jogosulatlan előnyhöz jutnak a kamu, teljesen irracionális szponzori szerződéseken keresztül? Jogilag gondolom rendben vannak ezek a dolgok, de még laikusként is nyilvánvalóan a szabályok megkerülése a cél. Persze Ők csak kiskapukat használnak ki, az a legfőbb ludas, aki nyitva hagyta őket.
Ehhez jön, hogy sokszor a foci meg csak másodlagos dolog...
Mindenesetre (nem lesz ilyen) megnézném Al-Khelaifi fejét, ha kizárnák őket 2-3 idényre a Bl-ből.

- RealMadridFanatic
Valaki legalább ki meri mondani ezeket, akire talán figyelnek is. Alapvetően nem különösebben csípem a tagot, de amit művelnek az arabok, az valóban vérlázító, mint ahogyan az is, hogy a sok nyomorult 3 forintért asszisztál ehhez, miközben FFP-t alkotnak...
A City meg mire fel akar perelni? Hogy valaki kimondja, hogy jogosulatlan előnyhöz jutnak a kamu, teljesen irracionális szponzori szerződéseken keresztül? Jogilag gondolom rendben vannak ezek a dolgok, de még laikusként is nyilvánvalóan a szabályok megkerülése a cél. Persze Ők csak kiskapukat használnak ki, az a legfőbb ludas, aki nyitva hagyta őket.
Mindenesetre (nem lesz ilyen) megnézném Al-Khelaifi fejét, ha kizárnák őket 2-3 idényre a Bl-ből.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A City jogi lépéseket tervez Tebas ellen.ikarus93 írta:Megy a köpködés rendesen.Realista24 írta:Tebas nagyon rászállt a PSG-re, mondja nekik keményen.
Közben a PSG és a francia liga visszavágott, egyelőre csak szóban.![]()
Ilyenkor mindig hozok egy kis popcornt és élvezem a showt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mbappe a bemutató interjú szerint középpályán fog játszani?
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Ennek nem sok értelme van.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady