Mi folyik barcelonaban?Realista24 írta:Bartomeu: "We already have an agreement in principle to renew Iniesta's contract."
Iniesta: "Deal close? No."
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 6., szerda 17:20
Mi folyik barcelonaban?Realista24 írta:Bartomeu: "We already have an agreement in principle to renew Iniesta's contract."
Iniesta: "Deal close? No."
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 6., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 6., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 6., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 6., szerda 8:06
Egyből nem ízlene nekik, ha elkezdenék eltakarítani őket...dzsi91 írta:Iniesta volt a world class, a másik kettő közel sem.
A mostani barcanak meg pont az ilyen jóllakott jókor jó helyen kövületek a legnagyobb rákfenéi mint buszkecc vagy piké.Sose voltak képesek klasszis teljesítményre amikor nem volt mellettük egy valódi klasszis mint puyol vagy a csúcs iniesta.De azért ők a leghangosabbak h változás kéne.Ja velük kéne kezdeni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 6., szerda 7:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 5., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 19:46
A simalábú ugyanez a kategória, mint Busi. Na, ő az alibikirály, nem Busi.rashidm írta:Ide a bökőt, de én ugyanígy vagyok Xavi-val. Átlagosnál jobb játékos (Businál azért jobb), de jó helyen, jó időben volt ő is.Realista24 írta:Egy Iniesta bárhol klasszis lenne, benne már nem vagyok biztos, sőt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 5., kedd 19:31
Ide a bökőt, de én ugyanígy vagyok Xavi-val. Átlagosnál jobb játékos (Businál azért jobb), de jó helyen, jó időben volt ő is.Realista24 írta:Egy Iniesta bárhol klasszis lenne, benne már nem vagyok biztos, sőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. szeptember 5., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. szeptember 5., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 5., kedd 17:44
"HA". De nincsen most mellette világklasszis. És ezzel asszem nem bántottam meg egy barcást se. Az a baj, hogy ő is egy tökéletes alkatrész a gépezetben, de egyedül nem sokra megy. Emiatt számomra sose lesz a legjobb vagy a legjobbak között a posztján. Ellenben Iniesta vagy Dinho.ThePilgrim írta:Kevés nála ellenszenvesebb futballista létezik számomra, de eléggé alábecsült játékos ő. Ha megvannak mellette a megfelelő emberek, akkor igenis worldclass, és óriási szerepe volt abban is, hogy az a csúcs Barca középpálya olyan volt amilyen.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. szeptember 5., kedd 17:34
Kevés nála ellenszenvesebb futballista létezik számomra, de eléggé alábecsült játékos ő. Ha megvannak mellette a megfelelő emberek, akkor igenis worldclass, és óriási szerepe volt abban is, hogy az a csúcs Barca középpálya olyan volt amilyen.El Unico írta:Buszkecc a legnagyobb alibi jatekos, aki csak letezik. Akarkit teszel oda az akkori barca KP-ra, minimum lehozta volna azt, amit o. Nalam o egy nagyon gyenge jatekos, semmi vizet nem zavar, meg akkor is, ha o csak egy vizhordo.ThePilgrim írta:
Busquets nagyon jó igen, de ha a fent említett urak lesznek mellette, akkor neki is csak a hiányosságai jönnek majd ki.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 5., kedd 16:52
Buszkecc a legnagyobb alibi jatekos, aki csak letezik. Akarkit teszel oda az akkori barca KP-ra, minimum lehozta volna azt, amit o. Nalam o egy nagyon gyenge jatekos, semmi vizet nem zavar, meg akkor is, ha o csak egy vizhordo.ThePilgrim írta:
Busquets nagyon jó igen, de ha a fent említett urak lesznek mellette, akkor neki is csak a hiányosságai jönnek majd ki.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 5., kedd 15:09
Csóri Valverdét azért sajnálom kicsit, szerintem ott Barcelonába 1 év alatt 10-et fog öregedni.dzsi91 írta:Szerintem Laportával(vagy bárkivel) sem lesz nekik könnyebb minőséget igazolni jövőre(+ edzőt, mert kétlem,hogy Valverde-t megtartaná az új elnök).Gyorsan ki kéne nevelni valami aranylabdást ahogy azt szokták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 15:05
Van egy, Raiola ügyfele, igaz elég fiatal még, de nagy jövőt jósolnak neki. A dagadt digó ott volt Barcelonában, hogy minden rendben menjen a gyerek debütálása körül.dzsi91 írta:Szerintem Laportával(vagy bárkivel) sem lesz nekik könnyebb minőséget igazolni jövőre(+ edzőt, mert kétlem,hogy Valverde-t megtartaná az új elnök).Gyorsan ki kéne nevelni valami aranylabdást ahogy azt szokták.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 5., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. szeptember 5., kedd 14:50
Busquets nagyon jó igen, de ha a fent említett urak lesznek mellette, akkor neki is csak a hiányosságai jönnek majd ki.géza írta:Nekem sem a kedvenc játékosom Busquets, de azért ő elég jó a maga posztján.Kerlon írta:Paulinho-Busquets-Gomes
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 5., kedd 14:35
Nektek ha ez a szezon gyenge lesz, amire valljuk be hatalmas esély van, akkor szerintem Bartóék a szezon végével fognak távozni legkésőbb.palesz77 írta:Mondta azt is, hogy visszatérhetünk így legalább a középpályás dominanciához, ami a csapat erőssége alapból is. Egy szem Paulinhot igazoltunk oda, miközben évek óta Xavit se sikerült pótolni, most meg már Ini is fél lábbal kint..Realista24 írta:Barto szerint jobb csapat mint tavaly, főleg ha megnézik posztról posztra a játékosokat.
Neymar távozás kiváló lehetőség, hogy ismét egységesebbé váljanak, és az akadémiába invesztáljanak.És az a baj, hogy a Sport meg a Mundo az ő kezében vannak, a kinti socik java - az idősebb korosztály - meg elméletileg onnan informálódik. Én nagyon tartok tőle, hogy nem lesz sikeres ez a bizalmatlansági.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem