SzemetekSüti írta: Tizikkel továbbmentünk, sorry.![]()
Viszont ezzel azt hiszem a legkomolyabb ellenfelet kiejtettük, kupagyőzelemig nincs megállás.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 20., szerda 18:35
SzemetekSüti írta: Tizikkel továbbmentünk, sorry.![]()
Viszont ezzel azt hiszem a legkomolyabb ellenfelet kiejtettük, kupagyőzelemig nincs megállás.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 20., szerda 18:16
Tizikkel továbbmentünk, sorry.sebydani írta:Bocsi srácok a dupláért,de muszáj vagyok megosztani,hogy otthoni forrásaim szerint a Nyírbátor-Győr kupameccsen, a 40 éves rendőrként dolgozó kapusunk az utolsó percben gólt fejelt és tizenegyespárbajra mentette a meccset.![]()
![]()
![]()
Mennyei
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 20., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 20., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. szeptember 9., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 4., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 4., hétfő 20:22
Gondolom rájött, hogy sok sót nem tud megenni a válogatottnál mert nincs értelmes középpálya aki adogatná neki a labdát.Santi írta:Ezt az usás dolgot amúgy én nem értem a mieinknél. David Villa haza tud jönni a válogatottba, hogy időhúzó cserének beálljon 1 percre? Akkor Niko meg Németh miért nem? Stieber is hazajön meg Guzmics, sztem az van, hogy Storck nem is hívja őket és ebből pl Nikonak már kicsit elege is lett.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 4., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. szeptember 4., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 4., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 4., hétfő 18:51
Én szeretem Eleket. Tegnap is látszott, hogy ha neki a védekezés a feladata azt kifejezetten korrekt mód ellátja, küzd, hajt és van esze is arra, hogy a labdát ne csak a 2 méterre lévő társhoz passzolja. A baj ott van, mikor neki kell felrohanni a labdával, arra sajnos nem alkalmas.Pipita írta:Elek meg lehet hogy lassú tank, de védekezésben nagyot játszott ő is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 4., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 18:46
Én úgy kezdtem, hogy az eredményre nem lehet panasz. Az viszont szomorú, hogy tamadasban semmik voltunk még 11-11 ellen is. Akiket kiemeltel szerintem is jók voltak, de előre keresni kell egy mozgékony cselezni is tudó embert, mint anno Rudolf.Pipita írta:Nem értem a fanyalgást. Jobban játszottak a magyar fiúk, mint vártam tőlük. Egy szintekkel jobb csapat ellen kellett szenvedniük. Most legalább akartak, és kiadtak magukból mindent, amit tudnak. Igen, a magyar labdarúgó válogatott eppelmarcikkal meg pátkailófaszjóskákkal ennyire képes és ennyire is lesz képes.
Egyébként Lovrencsicsben kellemeset csalódtam, szerintem hatalmasat játszott, pedig a hazaszerződésével én lemondtam róla. A csapatra meg még büszke is lennék, ha nem lettek volna parasztok a P betűsek. Elek meg lehet hogy lassú tank, de védekezésben nagyot játszott ő is. Én teljesen elégdetten zártam be a médiaklikk oldalát tegnap este, jobbat kaptam, mint amire számítottam. Főleg ha még be is feelte volna a végén Fiola (Fiola?)...
Aki ennél szebb focit várt, az hallgassa vissza Szalai kétezer-tizenhármas nyilatkozatát. Továbbra is aktuális, és sajnos sokáig az is marad még. Ideje feldolgozni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. szeptember 4., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 4., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 4., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 4., hétfő 17:40
Nem az ötlettel van baj, az mindenkinek van. Hogy milyen, az más kérdés...És ennél gyengébb úgy sem lenne, kivéve ha kaptunk volna hatot...Kerlon írta: Bocs, hogy nekem legalább van ötletem változtatni. Ennél gyengébb úgy sem lenne.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 4., hétfő 10:47
Meg is voltam lepődve a teltházon. Bár a főtribűnre, gondolom, teljes jegyárak voltak, mivel az félig sem volt tele, ha jól láttam.BLaZE írta:Ami 1 000 Ft volt per fő, az andorrai fiaskó miattA meccs színvonaláról nem is beszélve, vissza keleltt volna adni a jegyárakat![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2017. szeptember 4., hétfő 10:34
Ami 1 000 Ft volt per fő, az andorrai fiaskó miattA meccs színvonaláról nem is beszélve, vissza keleltt volna adni a jegyárakat
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 4., hétfő 10:22
Akkor is szégyen, hogy a magyar válogatott focizn sem akart. A második félidőben pedig teljesen jó volt nekik a 0:1. Hazai pályán, mikor már minden mindegy és csak a nézők számára kell "csak" játszani. A meccs színvonaláról nem is beszélve, vissza keleltt volna adni a jegyárakat. Fájdalom volt nézni. Mennyit is kaptak ezért a meccsért a fiúk fejenként?Süti írta:A két tank csatár 1-1 volt, és ha a tipikus szélső Vargát tetted volna be 3 védő közé, aki a vonaltól már 3 méterrel beljebb is "szédül" az biztos megfelelően működött volna. Elől. Középen.Kerlon írta: Gratulálok, pont ezt írtam. Atyaég.
A két tank csatár egy labdát nem tudott megtartani, biztos szarabb lett volna, ha egy gyors játékos van fent, aki legalább mozgott volna uresbe vagy esetleg meglodul... Akár a jó formában lévő Varga is mehetett volna előre.
Plusz hogy lódult volna meg, mikor még szögletnél is hátul maradt 2 portugál.
(Hogy szélen miért nem kezd, pedig teljesen nyilvánvaló volt, be is vált)
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem