Az egész évad fent van ugye Netflixes sorozat révén,de gondolom inkább feliratra gondoltál most. Angol felirat már van minden részhez, a magyar pedig Szigony jóvoltából érkezik majd heti 1-2 részes ütembenKarim the king írta: Van valami infod esetleg, hogy milyen sűrűn jönnek ki az új részek? Can't wait ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!buzulós rész után![]()
Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Karim the king
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van valami infod esetleg, hogy milyen sűrűn jönnek ki az új részek? Can't wait ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!buzulós rész utánsebydani írta:Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabaszFéltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabasz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Karim the king
- Kedvenc játékosaid: Karim
Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabasz
- P. Krisz
Nekem Biri Balázs jött be a legjobban.Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.![]()
Vlad és a táncpárbaj.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Viszont Comedyn jön a tömény történelem 2. évad!
Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.
Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Gondolom rájöttek, hogy ehhez nem akarják adni a nevüket.P. Krisz írta:Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó.
- P. Krisz
Égetett Döglégy
Röviden, tömören egy nagy rakás szar volt.
Már az égetők névsorából lehetett tudni, hogy bukás lesz. Dombi, Benk Dénes, Szabó Zsófi? Wtf! Ha mindenképp akartak humoristákat és közszereplőket a műsorba akkor nem a középszerből kellett volna választani. Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó. A másik nagy probléma, hogy mindenki ugyanarra a sémára építette a mondókáját. Pl. Dombi dagadt, KAP nagyon szőrös, Hajósnak minden műsora bukta, stb. A harmadik embernél már kezdett rohadt unalmas lenni. Végezetül pedig a legnagyobb hiba, hogy ennek a műsornak Ganxsta égetéseről kellett volna szólnia, erre pedig Őt kvázi le se szarták, a többiekkel annál inkább foglalkoztak.
Nem lepődnék meg, ha megint évekig hanyagolnák ezt a műsort.
Röviden, tömören egy nagy rakás szar volt.
Már az égetők névsorából lehetett tudni, hogy bukás lesz. Dombi, Benk Dénes, Szabó Zsófi? Wtf! Ha mindenképp akartak humoristákat és közszereplőket a műsorba akkor nem a középszerből kellett volna választani. Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó. A másik nagy probléma, hogy mindenki ugyanarra a sémára építette a mondókáját. Pl. Dombi dagadt, KAP nagyon szőrös, Hajósnak minden műsora bukta, stb. A harmadik embernél már kezdett rohadt unalmas lenni. Végezetül pedig a legnagyobb hiba, hogy ennek a műsornak Ganxsta égetéseről kellett volna szólnia, erre pedig Őt kvázi le se szarták, a többiekkel annál inkább foglalkoztak.
Nem lepődnék meg, ha megint évekig hanyagolnák ezt a műsort.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Nem mind, csak egy kettő. Kedvenc károgóim: 1-5 évad, lassú és vontatott, 6. évad, teleport.TheBull6 írta:Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem hinném, hogy már lesz idő a faszkodásokra. Rengeteg szálat kell lezárjanak és ebből fognak szerintem 6 fontosabbat kiemelni, ami szép lassan kimegy.TheBull6 írta: Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...
Én is a 10 részes verziót szerettem volna, már csak a katarzis miatt is. De tudják ezek mit csinálnak.
Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyszerűbb lenne, ha behodolnal Westerosnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ó hogy szakadjon meg az ég
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Elvileg készül 4 különböző spin-off tervezet szóval...Realista24 írta:Utolsó évad lesz? Végre végeTheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utolsó évad lesz? Végre végeTheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
Link
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Így már világos minden, köszi.nzooli93 írta:Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül...
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- nzooli93
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül...
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... 
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.