Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 13:20

Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl. :lol: :lol:
Nekem Biri Balázs jött be a legjobban.
Vlad és a táncpárbaj. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. szeptember 4., hétfő 13:07

Viszont Comedyn jön a tömény történelem 2. évad!

Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl. :lol: :lol:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 4., hétfő 12:28

P. Krisz írta:Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó.
Gondolom rájöttek, hogy ehhez nem akarják adni a nevüket. :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 12:26

Égetett Döglégy
Röviden, tömören egy nagy rakás szar volt.
Már az égetők névsorából lehetett tudni, hogy bukás lesz. Dombi, Benk Dénes, Szabó Zsófi? Wtf! Ha mindenképp akartak humoristákat és közszereplőket a műsorba akkor nem a középszerből kellett volna választani. Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó. A másik nagy probléma, hogy mindenki ugyanarra a sémára építette a mondókáját. Pl. Dombi dagadt, KAP nagyon szőrös, Hajósnak minden műsora bukta, stb. A harmadik embernél már kezdett rohadt unalmas lenni. Végezetül pedig a legnagyobb hiba, hogy ennek a műsornak Ganxsta égetéseről kellett volna szólnia, erre pedig Őt kvázi le se szarták, a többiekkel annál inkább foglalkoztak.
Nem lepődnék meg, ha megint évekig hanyagolnák ezt a műsort.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 12:04

TheBull6 írta:
Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...
Nem mind, csak egy kettő. Kedvenc károgóim: 1-5 évad, lassú és vontatott, 6. évad, teleport. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 4., hétfő 11:34

TheBull6 írta: Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...
Nem hinném, hogy már lesz idő a faszkodásokra. Rengeteg szálat kell lezárjanak és ebből fognak szerintem 6 fontosabbat kiemelni, ami szép lassan kimegy.
Én is a 10 részes verziót szerettem volna, már csak a katarzis miatt is. De tudják ezek mit csinálnak. :coffee:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:29

Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 11:16

TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link
Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 4., hétfő 11:07

Egyszerűbb lenne, ha behodolnal Westerosnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:05

Ó hogy szakadjon meg az ég :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:58

Realista24 írta:
TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link
Utolsó évad lesz? Végre vége :mrgreen:
Elvileg készül 4 különböző spin-off tervezet szóval... :mrgreen: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:48

Link
Utolsó évad lesz? Végre vége :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:44

+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:41

nzooli93 írta:
lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.
Így már világos minden, köszi. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:37

lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:32

Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. szeptember 3., vasárnap 19:01

Narcost mar latta vki?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:58

ziro4vr írta:Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az első könyv van a legjobban megírva, olyan mint egy forgatókönyv, az első évada a sorozatnak szinte szóról szóra a könyv. A 4-5 könyvvel viszont Martin is elszállt, belebolondult a saját világába, tele van mellékszálakkal, messze nem olyan pörgős, mint az 1-3.
A sorozat a 2 évad után szépen lassan kezd elválni a könyvektől, a kényszerű egyszerűsítések mellett saját ötleteket is bevet, és a 7 évadtól kezdve szinte saját magára van utalva, mert Martin baszik se megírni az utolsó 2 könyvet, nyilvánvalóan az hbo megvette kilóra, bár azért súgott nekik, de már nem tudtak kész anyagból dolgozni, és ez a két probléma meg is látszik rendesen (+ a látvány miatt feláldozták a storyt is valamilyen szinten).
Még annyi, hogy sokan jönnek azzal, hogy kiszámítható lett a sorozat, de mivel közeledünk a finishez már nyilván nehezebb olyasmit kitalálni, amire ne lehessen azt mondani, hogy ja, én tudtam előre! Illetve lehetne most is nyírni a szereplőket ész nélkül, és a végén a Lannisterek nyernek, vagy az Éjkirály, de akkor meg az lenne a baj.

Remélem november körül mostmár azért piacra dobják a 6. könyvet, mert kb. abban utol tudná érni a sorozat történéseit, és nem zavarna be vele.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:44

Na, csak van még benned egy kis jó. :mrgreen:

Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor Tyrion Királyvárban tesz-vesz mint segítő.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 3., vasárnap 14:07

GOT

3 hete kezdtem, mára be is fejeztem. Számomra 5. évadnál megtört valami, aztán ebben a legutóbbiban meg csúcsosodott az egész.

Általánosságban a sorozatról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyilván akarva akaratlanul belefutottam spoilerekbe, amikről sosem vettem tudomást, de elkerülhetetlen volt mint pl Joffrey, Ned, Oberyn halála. Viszont kicsit számomra túl lett hypeolva a sorozat. Nem arról van szó, tetszik, tényleg egy top alkotás a maga műfajában, de engem ami meglepett az a Red wedding volt(amiről ugyan hallottam, de nem tudtam, hogy mi az), Snow eredete, Walder Frey megölése, illetve Baelish kiiktatása. És ennyi. Mindenhol azt hallottam, hogy ez a legjobb sorozat, tele fordulatokkal és csavarokkal, ilyen szempontból számomra kicsit csalódás. Olyan ez nekem, mintha mondjuk egy kitűnő tanuló általánosban csillagos ötös helyett egy néhány hibás ötöst kap a dolgozatára. A lényeg az ötös, de ha erre készültél hosszú időn keresztül, akkor azért csalódsz, ha nem hibátlan az a teszt.

Másik meg Martin illetve a többi alkotó, akik a sorozaton dolgoznak. Egyértelműen el lehet választani most már ezen két csoport által íródott/alkotott évadokat, epizódokat, ugyanakkor egyiket se helyezném a másik fölé.
Martin számomra kicsit túltolta a történetben a megbotránkoztatást, az erőszakot, és amint ezekhez hozzászokik az ember, kicsit talán elveszik a varázsa az egésznek. Ez lehet másoknál nem így van, nekem tetszettek benne a politikai intrikák és társai, érdekesek voltak, és ugyanannyira, ha nem jobban vitték előre a sorozatot, mint a vérontás. Persze ez nem a Rabszolga-öbölös sztorikra értendő, inkább az első pár évadbeli történésekre.

Összességében tényleg nagyon jó, lehet, hogy elő fogom majd még venni pár év múlva és újra ledarálom, mert a kritikáim ellenére, azért az egyik kedvencem lett. Mondjuk lehet azért, mert már egyáltalán nem sorozatozok. :lol:

Vissza: