Nekem Biri Balázs jött be a legjobban.Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.![]()
Vlad és a táncpárbaj.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 13:20
Nekem Biri Balázs jött be a legjobban.Aki nem látta az elsőt pótolja.. Scherer hatalmas pl.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. szeptember 4., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 4., hétfő 12:28
Gondolom rájöttek, hogy ehhez nem akarják adni a nevüket.P. Krisz írta:Lehetett volna Hadházi, Aranyosi vagy Badár, Puzsér, Havas vagy a fiatalabb nézőknek kedvezve akár Szirmai vagy Dancsó.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. szeptember 4., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 12:04
Nem mind, csak egy kettő. Kedvenc károgóim: 1-5 évad, lassú és vontatott, 6. évad, teleport.TheBull6 írta:Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 4., hétfő 11:34
Nem hinném, hogy már lesz idő a faszkodásokra. Rengeteg szálat kell lezárjanak és ebből fognak szerintem 6 fontosabbat kiemelni, ami szép lassan kimegy.TheBull6 írta: Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:29
Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 11:16
Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 4., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:58
Elvileg készül 4 különböző spin-off tervezet szóval...Realista24 írta:Utolsó évad lesz? Végre végeTheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:48
Utolsó évad lesz? Végre végeTheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.
Link
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:41
Így már világos minden, köszi.nzooli93 írta:Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül...
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:37
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül...
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. szeptember 3., vasárnap 19:01
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:58
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az első könyv van a legjobban megírva, olyan mint egy forgatókönyv, az első évada a sorozatnak szinte szóról szóra a könyv. A 4-5 könyvvel viszont Martin is elszállt, belebolondult a saját világába, tele van mellékszálakkal, messze nem olyan pörgős, mint az 1-3.ziro4vr írta:Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 3., vasárnap 14:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem