Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Berti

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 4., hétfő 11:34

TheBull6 írta: Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...
Nem hinném, hogy már lesz idő a faszkodásokra. Rengeteg szálat kell lezárjanak és ebből fognak szerintem 6 fontosabbat kiemelni, ami szép lassan kimegy.
Én is a 10 részes verziót szerettem volna, már csak a katarzis miatt is. De tudják ezek mit csinálnak. :coffee:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:29

Kerlon írta:Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
Hát az. Mondjuk ha 2 órás részek lesznek valóban, (bár én még csak másfelet olvastam) akkor k*rvára nem értem miért nem lehet megcsinálni a szokásos 10db 50-55 perces részt. Mert azért két órás részekben lesz minimum 30-35 perc f*szkodás az biztos...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 11:16

TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link
Ez amúgy WTF. Eddig is eltudtak készülni 13 résszel egy év alatt. Maximum a CGI munkálatok száma nőhetett meg azóta... Összjátékidő meg még kevesebb is lesz talán, bár olvastam olyat, hogy 2 órás rész is lehet akár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 4., hétfő 11:07

Egyszerűbb lenne, ha behodolnal Westerosnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:05

Ó hogy szakadjon meg az ég :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:58

Realista24 írta:
TheBull6 írta:+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link
Utolsó évad lesz? Végre vége :mrgreen:
Elvileg készül 4 különböző spin-off tervezet szóval... :mrgreen: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:48

Link
Utolsó évad lesz? Végre vége :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:44

+ az HBO programigazgatója is nyilatkozta, hogy előfordulhat, hogy nagyon odaakarják majd rakni az utolsó évadot így lehetséges, hogy átcsúsznak 2019-re a befejezéssel.

Link

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:41

nzooli93 írta:
lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.
Így már világos minden, köszi. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 4., hétfő 10:37

lordgabi írta:Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Több FB oldalon is azzal találkoztam a posztereken, hogy July, meg IMDb is 2018-at ír, honnan jött a hír, hogy 2 évet kell várni a következő évadra?
Hat hir nincs meg rola, csak eleg valoszinu. Eleve telen fognak forgatni. A reszek elvileg majdnem film hosszusaguak lesznek, szoval a 6 resz joval tobb jatekido lehet, mint egy 10 reszes evad. Gyanithatoan tobb cgi munka is lesz utolag. Szoval inkabb valoszinubb a 19es verzio mint a 18as. Meg jon majd a westworld 2.evada is, es olyat is olvastam hogy az is bekavarhat majd,mert nyilvan nem egyszerre fogjak adni a got tal.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 4., hétfő 10:32

Kicsit furcsa még a hétfő GoT nélkül... :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. szeptember 3., vasárnap 19:01

Narcost mar latta vki?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:58

ziro4vr írta:Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az első könyv van a legjobban megírva, olyan mint egy forgatókönyv, az első évada a sorozatnak szinte szóról szóra a könyv. A 4-5 könyvvel viszont Martin is elszállt, belebolondult a saját világába, tele van mellékszálakkal, messze nem olyan pörgős, mint az 1-3.
A sorozat a 2 évad után szépen lassan kezd elválni a könyvektől, a kényszerű egyszerűsítések mellett saját ötleteket is bevet, és a 7 évadtól kezdve szinte saját magára van utalva, mert Martin baszik se megírni az utolsó 2 könyvet, nyilvánvalóan az hbo megvette kilóra, bár azért súgott nekik, de már nem tudtak kész anyagból dolgozni, és ez a két probléma meg is látszik rendesen (+ a látvány miatt feláldozták a storyt is valamilyen szinten).
Még annyi, hogy sokan jönnek azzal, hogy kiszámítható lett a sorozat, de mivel közeledünk a finishez már nyilván nehezebb olyasmit kitalálni, amire ne lehessen azt mondani, hogy ja, én tudtam előre! Illetve lehetne most is nyírni a szereplőket ész nélkül, és a végén a Lannisterek nyernek, vagy az Éjkirály, de akkor meg az lenne a baj.

Remélem november körül mostmár azért piacra dobják a 6. könyvet, mert kb. abban utol tudná érni a sorozat történéseit, és nem zavarna be vele.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:44

Na, csak van még benned egy kis jó. :mrgreen:

Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor Tyrion Királyvárban tesz-vesz mint segítő.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. szeptember 3., vasárnap 14:07

GOT

3 hete kezdtem, mára be is fejeztem. Számomra 5. évadnál megtört valami, aztán ebben a legutóbbiban meg csúcsosodott az egész.

Általánosságban a sorozatról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyilván akarva akaratlanul belefutottam spoilerekbe, amikről sosem vettem tudomást, de elkerülhetetlen volt mint pl Joffrey, Ned, Oberyn halála. Viszont kicsit számomra túl lett hypeolva a sorozat. Nem arról van szó, tetszik, tényleg egy top alkotás a maga műfajában, de engem ami meglepett az a Red wedding volt(amiről ugyan hallottam, de nem tudtam, hogy mi az), Snow eredete, Walder Frey megölése, illetve Baelish kiiktatása. És ennyi. Mindenhol azt hallottam, hogy ez a legjobb sorozat, tele fordulatokkal és csavarokkal, ilyen szempontból számomra kicsit csalódás. Olyan ez nekem, mintha mondjuk egy kitűnő tanuló általánosban csillagos ötös helyett egy néhány hibás ötöst kap a dolgozatára. A lényeg az ötös, de ha erre készültél hosszú időn keresztül, akkor azért csalódsz, ha nem hibátlan az a teszt.

Másik meg Martin illetve a többi alkotó, akik a sorozaton dolgoznak. Egyértelműen el lehet választani most már ezen két csoport által íródott/alkotott évadokat, epizódokat, ugyanakkor egyiket se helyezném a másik fölé.
Martin számomra kicsit túltolta a történetben a megbotránkoztatást, az erőszakot, és amint ezekhez hozzászokik az ember, kicsit talán elveszik a varázsa az egésznek. Ez lehet másoknál nem így van, nekem tetszettek benne a politikai intrikák és társai, érdekesek voltak, és ugyanannyira, ha nem jobban vitték előre a sorozatot, mint a vérontás. Persze ez nem a Rabszolga-öbölös sztorikra értendő, inkább az első pár évadbeli történésekre.

Összességében tényleg nagyon jó, lehet, hogy elő fogom majd még venni pár év múlva és újra ledarálom, mert a kritikáim ellenére, azért az egyik kedvencem lett. Mondjuk lehet azért, mert már egyáltalán nem sorozatozok. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 3., vasárnap 13:44

Drake írta:GOT teória.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudata vagy mi motiválná így... Mondjuk alapból mi motiválja mióta elszabadult? Látomásban mutathattak volna belőle többet. Ami biztos, hogy van közöttük kötelék és sanszos, hogy tényleg Stark volt egykoron. Viszont az baromság, hogyha meghalna, akkor az összes Stark is meghalna. Hát őket nem varázs ereje teremtette.

Jó lenne, ha tudnánk miért fordult az erdő gyermekei ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2017. szeptember 3., vasárnap 13:25

GOT teória.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek. :D

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:49

sebydani írta:
V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

https://www.youtube.com/watch?v=Big3lnKoLk4

:ozil:
Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.

Köszönet :salute:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:12

V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:10

Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Vissza: