Megy a köpködés rendesen.Realista24 írta:Tebas nagyon rászállt a PSG-re, mondja nekik keményen.
Közben a PSG és a francia liga visszavágott, egyelőre csak szóban.

Ilyenkor mindig hozok egy kis popcornt és élvezem a showt.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 7., csütörtök 9:50
Megy a köpködés rendesen.Realista24 írta:Tebas nagyon rászállt a PSG-re, mondja nekik keményen.
Közben a PSG és a francia liga visszavágott, egyelőre csak szóban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 7., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 7., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 6., szerda 0:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 6., szerda 0:06
Ez nem az NFL csapat, a Falcons stadionja? Vagy közösen fogják használni ezek szerint?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 5., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 4., hétfő 11:15
De mi ki tudunk állni csak középpályásokkal, olyanokkal, akik védekezni és / vagy támadni is tudnak.istimester írta:Nézz rá a mi védelmünkre. Két ember, aki aránylag stabilan bevethető. Abból az egyik stabilan piros rizikós. A maradék porcelán vagy ifista.Kerlon írta:Akkor nézz rá a keretre. Belső védő és kkp ennyi van. Egy sérült egy eltiltott és szopón lehetnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 4., hétfő 11:13
Értem én, hogy nálunk se minden tökéletes, de ezt nem tudom felírni a PSG javára. Szerintem már alapból átlépték az FFP határait (nem tudom ki hiszi el, hogy egy francia csapat annyit tud szabályos keretek között költeni, mint egy angol) és a jövőre tekintettel valószínűleg 2 poszton a kezdőbe is kell igazolniuk. Meglátjuk, hogy mennyire akarják komolyan venni az FFP-t a döntéshozó szervek, de szerintem ha komoly áskálódás lenne, akkor rengeteg helyen lehetne támadni őket.istimester írta:Nézz rá a mi védelmünkre. Két ember, aki aránylag stabilan bevethető. Abból az egyik stabilan piros rizikós. A maradék porcelán vagy ifista.Kerlon írta:Akkor nézz rá a keretre. Belső védő és kkp ennyi van. Egy sérült egy eltiltott és szopón lehetnek.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. szeptember 4., hétfő 10:24
Nézz rá a mi védelmünkre. Két ember, aki aránylag stabilan bevethető. Abból az egyik stabilan piros rizikós. A maradék porcelán vagy ifista.Kerlon írta:Akkor nézz rá a keretre. Belső védő és kkp ennyi van. Egy sérült egy eltiltott és szopón lehetnek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 3., vasárnap 18:01
Nem feltétlen van összefüggés a két dolog között.Realista24 írta:"Playing with Neymar is something extraordinary and I was immediately interested, so it is true that Neymar signing was an extra boost for me,"
Így már értem, hogy miért Neymar plakátokkal van tele a szobája.... oh wait!
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. szeptember 3., vasárnap 17:48
Két bohózat egymásra találtRealista24 írta:"Playing with Neymar is something extraordinary and I was immediately interested, so it is true that Neymar signing was an extra boost for me,"
Így már értem, hogy miért Neymar plakátokkal van tele a szobája.... oh wait!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 3., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 1., péntek 19:39
Azért lehet kiskorában mégis az volt a helyi csapat, ahova először kivitték meccset nézni vagy valami.Realista24 írta:Mert életében nem olvastam meg arról hogy szeretne őket.Anthony írta:Párizsban nőtt fel, mért ne jöhetne? Meg amugy is kell tolni a PR dumát ha akarod ha nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 19:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 31., csütörtök 22:15
Jol csinaljak az biztos, de a hasonlat, mint "Felcsut" pont nem illik rajuk.VanillaSky írta:Egyébként a "Dagobert McCsip életműdíjat" oda lehet adni a Monaco szakmai stábnak, apróért hoztak embereket és brutálisan nagyot szakítottak, Franciaország Felcsút FCje a klub, igazi up nevelő gyémántbánya.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 31., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 31., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. augusztus 31., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:50
Akkor nézz rá a keretre. Belső védő és kkp ennyi van. Egy sérült egy eltiltott és szopón lehetnek. Vagy betesznek a helyükre egy támadó kozeppalyast abból úgyis sok van.Mickey írta:Igen.
Ettől több játékos áll rendelkezésre a keretben, akik bevethetőek.
De majd idővel kiderül.
Lehet még igazolnak is.![]()
Monaco viszont patentül gazdálkodik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:49
Mert életében nem olvastam meg arról hogy szeretne őket.Anthony írta:Párizsban nőtt fel, mért ne jöhetne? Meg amugy is kell tolni a PR dumát ha akarod ha nem.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem