HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 2., szombat 10:59
Mit gondolkoztok ezen? Megmondtam, hogy ő nem menne a PSG-be, de a sok árnyék csak azt duruzsolta a fülébe, hogy 14 millió euró, 14 millió euró... (Vagy nem tudom mennyit kapott)
A gyereknek CR a kedvence, itt egy szárnyaló Real, aki bejelentkezik érted, gyerek korod óta követed őket... Naná, velük játszhatok! Menjünk. Aztán jönnek a megbolondított szülők és telebeszélik a fejét, hogy ott a PSG ott többet játszhatsz. Semmivel se játszana kevesebbet itt, mint ott. Aztán nyilván valamit nyilatkoznia kellett szerencsétlennek és talán ez a legelfogadhatóbb, hogy ott többet játszanék. Ha fizut mondta volna, akkor mindenki köpködi, ha azt hogy álmai klubja, akkor meg saját magát csapta volna be. Nem tudom, hogy milyen szülő az, aki meggátolja a fia álmát. Pedig hány 18 éves keres 6-7 millió eurót évente? 5 éves szerződést aláír és még, ha csődöt mond is élete végéig van pénze...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K