Realista24 írta:még a kotont is átszakítottam, csak hogy itt lehessek.

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 1., péntek 13:06
Realista24 írta:még a kotont is átszakítottam, csak hogy itt lehessek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:06
Én arról beszélek, hogy BÁRMELYIK csapatot válthatna két-három-négyszer nagyobb fizetésért, mégsem teszik. Kroos dehogy keres bruttó 18at.ericco írta:
Első háromból talán Isco volt valamennyire ismert, mikor érdeklődni kezdtünk, és az sem tegnap volt. Kroosnak pedig ha jól tudom, legutóbb elég jól emeltek a fizetésén. Bruttó 18 rémlik.
Persze nem azt mondtam, hogy nem lesz kivétel, ezért írtam, hogy szinte, de az utóbbi időben a felkapott játékosokat mindig elhappolják az orrunk elől.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 1., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 1., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. szeptember 1., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 1., péntek 13:00
Első háromból talán Isco volt valamennyire ismert, mikor érdeklődni kezdtünk, és az sem tegnap volt. Kroosnak pedig ha jól tudom, legutóbb elég jól emeltek a fizetésén. Bruttó 18 rémlik.Realista24 írta:Jó példa erre Ceballos, Isco, Asensio, Kroos, hogy csak négyet említsek gyorsan.ericco írta:Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:54
Jó példa erre Ceballos, Isco, Asensio, Kroos, hogy csak négyet említsek gyorsan.ericco írta:Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. szeptember 1., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:53
Mi a mese ebben? Talán a Bale-es részt érzem túlzásnak, bár! már akkor is írták, hogy egy valaki távozni fog, és még Zidane is mondta, hogy itt van a BBC minden tagja, de ki tudja mi lesz 31-ig.tibi18 írta:Beszarás.. Nagyon sokszor érzem a fórumon, hogy egyes embereknél már nincs lejjebb.. De bazki.. mindig van..![]()
Erre viszont kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e hivatalos megerősítése ennek.. Mert oké, hogy a Marca ezt leírta, de kicsit ez ilyen mesedélután ízű a dolog.. Persze lehet, hogy így volt.. de számomra hihetetlen..Miért nem lett Mbappé a Real Madrid játékosa?
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 1., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 1., péntek 12:51
Erre viszont kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e hivatalos megerősítése ennek.. Mert oké, hogy a Marca ezt leírta, de kicsit ez ilyen mesedélután ízű a dolog.. Persze lehet, hogy így volt.. de számomra hihetetlen..Miért nem lett Mbappé a Real Madrid játékosa?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:43
Senki nem mondta, hogy hallgasd a jóslataimat.istvantoth írta:Katasztrófának érzem ezt az Mbappé bizniszt,hogy nem hoztuk.Nem azért mert nélküle elvesztünk és nem leszünk versenyben minden címért.Így is Top 1keretünk van.Hanem mert jelentőset erősödtünk volna vele az egyetlen poszton szinte még ahol tudunk.Hatalmas tehetség,ahogy forgatta a holland védőket tegnap,a szívem szakadt meg.Ezt Perez elbaszta szerintem de nagyon.Most kellett volna kinyitni a pénztárcát és eltakarítani Balet.Azért nem hasonlítom a Neymar ügyhöz,mert Bappeban egyértelműbb potenciált látok.Mellette még ez a fasszopó realista kitiltotta a fél fórumot mert a kedvence lábában benne maradt 2pont,meg még hallgattuk a jóslatait egész nyáron,hogy Bappé a miénk,tiszta depressziós lettem.:)Anyádat kellett volna eltiltani apád faszától te buzi,hogy folytál volna le inkább a lábán te szarfaszú!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 1., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: istvantoth » 2017. szeptember 1., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. szeptember 1., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:57
Igen, ez olyan mint Pepe esete. Ő aztán bármit aláír, csak tegyenek elé egy üres papírt. Ezt hangoztatta havonta. Aztán az első alkalommal lelépettdonor írta:Mondjuk kíváncsi lennék, ha Hakimi egy véletlen folytán hosszabb ideig szóhoz jutna és fejlődne egy hatalmasat, Daninak utána csak fele annyi játéklehetőség jutna emellett kaparnia kellene a percekért és megkínálnák (pl PSG) egy nettó 10-15 milliós fizetéssel, garantált első számú pozícióval, mit szólna hozzá?reeed_ati írta: Ide olyan felfogású arcok kellenek, mint Carvajal.![]()
Persze, lehet, hogy visszadobná és küzdene, vagy elfogadná inkább a padot, de mondtak már sokan sokfélét. (és itt most nem Danit akarom basztatni, vagy a klubhűségét megkérdőjelezni, de amíg nem volt olyan helyzetben, addig csak üres fecsegés)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 11:51
Mondjuk kíváncsi lennék, ha Hakimi egy véletlen folytán hosszabb ideig szóhoz jutna és fejlődne egy hatalmasat, Daninak utána csak fele annyi játéklehetőség jutna emellett kaparnia kellene a percekért és megkínálnák (pl PSG) egy nettó 10-15 milliós fizetéssel, garantált első számú pozícióval, mit szólna hozzá?reeed_ati írta: Ide olyan felfogású arcok kellenek, mint Carvajal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 1., péntek 11:47
A katari tőke mellé apró lenne egy lejáró szerződésű játékos ára. Inkább ledobják padra 2-3 hónapra, aztán hosszabbít, hogy ne egy egész évet üljön a padon, mire kifut a kontraktus.A psg meg elengedi 1évvel korábban, hogy még valami pénzt azért lásson majd belőle.
Mondjuk el tudom képzelni, hogy tényleg ez az álma, de azért a Milanba olyan simán ment volna, mint a huzat, ha lett volna megkeresés...Most nem azért, de semmilyen hír morzsa sincs Aubameyangról? egyértelmű, hogy jó lenne hozzánk.. és mozdítható is nagyjából. Ő neki is a Real az álma biztos megértené, és elfogadná ha nem mindig ő kezdene szerintem..
Mindenkinek az álma a Real Madrid, csak van aki nem kamuból mondja
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:44
Mindenkinek az álma a Real Madrid, csak van aki nem kamuból mondjakrisz24 írta:Most nem azért, de semmilyen hír morzsa sincs Aubameyangról? egyértelmű, hogy jó lenne hozzánk.. és mozdítható is nagyjából. Ő neki is a Real az álma biztos megértené, és elfogadná ha nem mindig ő kezdene szerintem..
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:44
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem