Realista24 írta:Lehet, de megmondta, hogy mindenki azt hitte, hogy Pogba is kell a Realnak, és végül nélküle is történelmet írtunk. Illetve szerintem inkább azt sugallta, hogy most ekkora összeget kiadni, lutri lenne, inkább menjen máshova, hiszen még csak 18 éves, ha ott beválik, akkor majd megvesszük, hasonló, csillagászati összegért. A PSG-vel mi jóban vagyunk, Pérez megoldja, ha kell.
Én inkább így gondolom.
Ez is benne volt persze. Meg most mindentől függetlenül nem állunk rosszul, tehát nem hazudott Perez semmiben. A legfontosabb részek (középpálya, szélső védők) szerintem most messze a legerősebbek a világon, Asensio szárnyal (nyilván nem kell rá extra nyomást tenni, de egyelőre úgy állunk, hogy hatalmas játékos lehet belőle), Cét okosan kell idén is használni, és azért Bale meg Benzema sem lesz az idény összes meccsén balfasz.
Összességében elfért volna még egy csatár, de kétségbe nem vagyok esve azért. Lehetnek meleg pillanatok, mint a Valencia ellen, de ha mindenki formába lendül, akkor ugyanúgy esélyesek vagyunk bárki ellen.
Ja még Mbappéhoz annyi, hogy nem nagyon hiszek benne, hogy hozható lesz valaha is. Ha beválik, akkor nyilván azért, ha bukik, nem is lesz érdeklődés. A PSG-ben is rabszolgák vannak kb. és nem tűnik olyan mentalitásúnak, hogy edzést tagadjon meg, vagy nyíltan "lázadjon". A szerződését nem fogják hagyni kifutni, szerintem hiába a jó viszony Perez és a sejk között.
Na, akkor ki jöhet szóba még ma, mint B-C-Zs verzió?
Alexis, bár neki az ára horror.
Aubát állítólag felajánlották nekünk.
Senki.
Legutolsó kapta a szavazatom.
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz érkező.