Ónó írta:
Padra kell ember. Egy csatár.
Jah, mégha csak a pada kéne csatár... De a kezdőbe kéne, az a nagyobb baj.

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:12
Ónó írta:
Padra kell ember. Egy csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:11
Jövő nyár slágere. Dybala es Hazard lesz.VanillaSky írta:Max 1 éves kölcsön, jövőre meg a kezdőbe valaki.Padra kell ember. Egy csatár.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:09
Max 1 éves kölcsön, jövőre meg a kezdőbe valaki.Padra kell ember. Egy csatár.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:07
Keppessegekbe es akarasba is mindenben jobb volt mint mayoral.Anthony írta:Mariano lőtt 2 gólt a franszé bajnokságba, és máris visszasírjátok. Imádom ezt a fórumot
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:06
Jelenleg rohadtul elférne a keretben.Anthony írta:Mariano lőtt 2 gólt a franszé bajnokságba, és máris visszasírjátok. Imádom ezt a fórumot
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:06
Nálunk is kapott azért lehetőséget, jó playa. Szerintem itt inkább arról van szó, hogy nyugodtabbak lennénk, ha ő itt maradt volna Benzema mögött.Anthony írta:Mariano lőtt 2 gólt a franszé bajnokságba, és máris visszasírjátok. Imádom ezt a fórumot
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:06
Mariano nagy tanár volt, beugró szerepre tökéletes lett volna idén. Még nem egy Morata vagy Benzema szint, de könnyen az lehet rövid időn belül. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert a távozása jót tehet a pályafutásának.Anthony írta:Mariano lőtt 2 gólt a franszé bajnokságba, és máris visszasírjátok. Imádom ezt a fórumot
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:02
Addig huzzak amig Junior beerik.Benzema-Cé páros kora/állapota miatt, csak kérdés ki...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 31., csütörtök 20:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:58
nyilván Morata nagyobb kaliber, de ő menni akart, nem tudtuk itt tartani. Marianot mindezek után én sem értem, és azt sem, hogy miért nem érkezett senki előre. Ha CR nem lesz formában, akkor nekünk ott lefőtt a kávé, mondhat bárki bármit a szuper középpályánkra, impotens csatársorral nem fogunk nyerni. Mondanám, hogy bízom abban, hogy Karim összekapja magát, de maximum pár jobb meccset nézek ki belőle.Sierra írta:Így viszont azért érvágás Morata (plusz Mariano) eladása, akárhonnan nézzük. Nem is értem tavaly minek lett felhozva a felnőtt csapathoz, amikor itt volt Morata is. Hagyni kellett volna Castillában, és idén felhozni Morata eladása után...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:56
Tavaly el kellett volna passzolni kolcsonben, biztos lettek volna elso osztalyu keroi a Castillaban szerzett 20-30 golja utan. Es iden johetett volna vissza harcolni. Ez kicsit fekete pont a vezetosegnek. Rosszul volt kezelve Mariano.Sierra írta:Így viszont azért érvágás Morata (plusz Mariano) eladása, akárhonnan nézzük. Nem is értem tavaly minek lett felhozva a felnőtt csapathoz, amikor itt volt Morata is. Hagyni kellett volna Castillában, és idén felhozni Morata eladása után...
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:56
Realista24 írta:Ez is bejott. Megbízható vagyok.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:55
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:54
Padra kell ember. Egy csatár.ericco írta:Akkor most már csak annyit kérek, hogy más érkező ne legyen. Felesleges.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 31., csütörtök 19:52
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem