HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:16
Az szép lenne.BBeno írta:a swansea meg mar szinte be is huzta llorente utodjat aki bony.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:09
azt nem értem hogy minek?? ott van Sané,Sterling, De Bruyne, Silva, a másik Silva mind tud ott játszani ellenben a city kp-ja meg védelme erős vizelet. mondjuk ha Alexis 70 misije nyeri nekik a bajnokságot szerintem pont nem érdekli őket de igen kicsit vicces. de nem annyira mint amit az Arsenal kezd a 70 misivelRealista24 írta:BREAKING: @ManCity have a £70 million bid ACCEPTED for Chilean forward, @Alexis_Sanchez
![]()
![]()
Ha ez igaz, hogy ennyit adnak egy lejáró szerződésű játékosért...óriási vicc.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 31., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:52
A nickneved nem utána választottad?alexoxladjackoxi írta:Az elsődleges problémája az volt, hogy belső középpályás poszton szeretett volna játszani, de Wenger ezt nem tudta neki garantálni, ezért a távozás mellett döntött. Először a Chelsea tűnt befutónak, de ott is futóként számítottak volna rá, ezért azt megvétózta, így lett végül befutó a Pool. Nagyon jó képességű játékos, de borzasztóan buta, és rossz a döntéshozatalban. Egy szárnyvédőnek nem kell agysebésznek lenni, feküdt is neki nagyon az a poszt, de hajthatatlanul kk poszton képzeli el magát. Egyébként mivel buta játékosról révén szó, egy Klopp alatt igen jó lehet, ahol vannak taktikai utasítások, és egy kicsit le van korlátozva. Wenger nagyon a játékosok intelligenciájára hagyatkozik, így viszont nála egy kevésbé játékintelligens futballistának nem sok babér terem. A 35 millió font egy korrekt összeg volt érte, nem bántam volna ha marad, de az említett okok miatt azért nem sírom tele a párnámat miatta.RealMadridFanatic írta:Még szeretnének is védőt igazolni, nem?
Van Dijk még képben van, ha minden igaz.
Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:51
Mert elméletileg másnak sem akarják eladni, pedig már 60-70 millákról volt szó...Meg elméletileg a játékos is csak Kloppot akarja.poolba nem engedik van dijkot. viszont erthetetlen hogy mas klubnak miert nem kell. mocsok jo vedo.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:49
Az elsődleges problémája az volt, hogy belső középpályás poszton szeretett volna játszani, de Wenger ezt nem tudta neki garantálni, ezért a távozás mellett döntött. Először a Chelsea tűnt befutónak, de ott is futóként számítottak volna rá, ezért azt megvétózta, így lett végül befutó a Pool. Nagyon jó képességű játékos, de borzasztóan buta, és rossz a döntéshozatalban. Egy szárnyvédőnek nem kell agysebésznek lenni, feküdt is neki nagyon az a poszt, de hajthatatlanul kk poszton képzeli el magát. Egyébként mivel buta játékosról révén szó, egy Klopp alatt igen jó lehet, ahol vannak taktikai utasítások, és egy kicsit le van korlátozva. Wenger nagyon a játékosok intelligenciájára hagyatkozik, így viszont nála egy kevésbé játékintelligens futballistának nem sok babér terem. A 35 millió font egy korrekt összeg volt érte, nem bántam volna ha marad, de az említett okok miatt azért nem sírom tele a párnámat miatta.RealMadridFanatic írta:Még szeretnének is védőt igazolni, nem?
Van Dijk még képben van, ha minden igaz.
Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:43
Sokat volt sérült, Wenger szélen játszatta végig, de ő középen szeretné tolni. Azt mondják kicsit így is túlfizette a Pool, mert ő is az örök ígéret kategória.RealMadridFanatic írta:Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:36
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem