sebydani írta:Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
https://www.youtube.com/watch?v=Big3lnKoLk4
Köszönet

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:49
sebydani írta:Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:12
Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. augusztus 31., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 31., csütörtök 10:07
A 3. gyenge, nem csak a gyerekes témája miatt, hanem az egész egy vicc, gagyi kategória. Szerintem azt az évadot arra szánták, hogy nyerjenek maguknak új tini nézőket, leginkább azokat akiknek bejött/bejön ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!boszorkányszarság és annak társai (vámpírok,vérfarkasok stb) és még nem ismerték az AHS-t.nzooli93 írta:Jo amugy az osszes evad? Elso kettot lattam. 2.az nagyon bejott, de a 3.at anno a temaja miatt nem kezdtem el. Megeri? Mert az evad posztereket latom mindig,es azok nagyon betegek![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 31., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 31., csütörtök 8:57
Én már nem is emlékszem az 5. évad sztorijára. Egy az hogy már régen volt, kettő hogy már várom a hetediket.lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno.![]()
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. augusztus 31., csütörtök 5:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 30., szerda 22:22
Ereztem en, hogy valami hianyzik.ziro4vr írta:Tudom nagyon vártátok már az évadzáró GOT kritikámat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 30., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 30., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. augusztus 29., kedd 15:02
Kerlon írta:ez egy Khal Drogo teória, spoileres lehet
Rohadt nagy bullshitnek vélem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 13:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bronn három dolgot szeret, arany, nők, meg hogy él. Mutatták őt azután, hogy Tyrionék elmentek?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Bronnra gondoltam, hogy ő nem fog onnan kijutni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 13:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Bronnra gondoltam, hogy ő nem fog onnan kijutni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 29., kedd 11:22
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!+ Euronék is visszjöttek. Meg amúgy mi értelme ilyen szarságokon fennakadni?ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Lannister sereg hamuvá lett égetve, így gond nélkül el tudták hagyni Casterly-tpalesz77 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt csak én nem értem, hogy a Makulátlanok hogy a francba kerültek Királyvár alá? Legutóbb még akkor szerepeltek, amikor mindenki pánikolt, hogy körbevették őket, nem lehet elérni őket a flotta hiányában se, most meg egyszer csak ott voltak a kontinens túloldalán? Átvágtak Westeroson keresztbe mindenféle gond nélkül vagy mi? Ha igen, akkor miért volt a pánikolás előtte?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stark lányok badassek voltak, de valahogy nem mozgatott emg az a szál. Kisujjnak sem volt már túl sok értéke stb.wZoLee7 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amugy a Stark lányokról nem írt senki? Kisujjat szépen eltették láb alól. Kicsit megmosolyogtam mikor Sansa azt mondta hogy lassan tanulBran is beszállt végre, elvileg akkor azt is pontosan tudja, hogy Cersei mire készül majd.
Tyrion bármit is ígért, azzal, hogy az egyezséget felrúgta a nővére, valószínűleg semmis lesz (azért beszarok ha pont az nem fog hamar kiderülni, hogy átverték őket).
A falon elég gyorsan átjutottak, Deres közelebb kell h legyen a falhoz, mint királyvár dereshez, a holtaknak meg nem kell megállniuk sem enni vagy pihenni.
Jamei szerepe még érdekes lehet majd, bár szerintem nem lesz az hosszú, Bronn gondolom vele megy majd, vagy még mielőtt lelépne megölik
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 29., kedd 11:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Lannister sereg hamuvá lett égetve, így gond nélkül el tudták hagyni Casterly-tpalesz77 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt csak én nem értem, hogy a Makulátlanok hogy a francba kerültek Királyvár alá? Legutóbb még akkor szerepeltek, amikor mindenki pánikolt, hogy körbevették őket, nem lehet elérni őket a flotta hiányában se, most meg egyszer csak ott voltak a kontinens túloldalán? Átvágtak Westeroson keresztbe mindenféle gond nélkül vagy mi? Ha igen, akkor miért volt a pánikolás előtte?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 11:05
Ezeket el kell engedni, mivel sűrűre vették a programot előfordulnak ilyen dolgok. Most 2 évet várhatunk a befejezésre, 2 év alatt csak sikerül az utolsó pár részt jól átgondoltan megcsinálniuk, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk két hosszú csata nem fog beleférni, inkább 1 hosszú 1 rövidpalesz77 írta:GoT
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 29., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 29., kedd 10:41
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem