Premier League
Re: Premier League
na kozben van dijk elhagyta a soton edzokomplexumat. nem tudni egyelore hova megy. sky forras.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BREAKING: @ManCity have a £70 million bid ACCEPTED for Chilean forward, @Alexis_Sanchez
Ha ez igaz, hogy ennyit adnak egy lejáró szerződésű játékosért...óriási vicc.
Ha ez igaz, hogy ennyit adnak egy lejáró szerződésű játékosért...óriási vicc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Guillem Balague
All done. @fernandollo is a Spurs player. 2 years (plus one) and around £12m#TransferDeadline
ennyi penzt kiadni egy 32 eves csatarert... sosem volt top de jol fejel legalabb.
All done. @fernandollo is a Spurs player. 2 years (plus one) and around £12m#TransferDeadline
ennyi penzt kiadni egy 32 eves csatarert... sosem volt top de jol fejel legalabb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A nickneved nem utána választottad?alexoxladjackoxi írta:Az elsődleges problémája az volt, hogy belső középpályás poszton szeretett volna játszani, de Wenger ezt nem tudta neki garantálni, ezért a távozás mellett döntött. Először a Chelsea tűnt befutónak, de ott is futóként számítottak volna rá, ezért azt megvétózta, így lett végül befutó a Pool. Nagyon jó képességű játékos, de borzasztóan buta, és rossz a döntéshozatalban. Egy szárnyvédőnek nem kell agysebésznek lenni, feküdt is neki nagyon az a poszt, de hajthatatlanul kk poszton képzeli el magát. Egyébként mivel buta játékosról révén szó, egy Klopp alatt igen jó lehet, ahol vannak taktikai utasítások, és egy kicsit le van korlátozva. Wenger nagyon a játékosok intelligenciájára hagyatkozik, így viszont nála egy kevésbé játékintelligens futballistának nem sok babér terem. A 35 millió font egy korrekt összeg volt érte, nem bántam volna ha marad, de az említett okok miatt azért nem sírom tele a párnámat miatta.RealMadridFanatic írta:Még szeretnének is védőt igazolni, nem?
Van Dijk még képben van, ha minden igaz.
Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert elméletileg másnak sem akarják eladni, pedig már 60-70 millákról volt szó...Meg elméletileg a játékos is csak Kloppot akarja.poolba nem engedik van dijkot. viszont erthetetlen hogy mas klubnak miert nem kell. mocsok jo vedo.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az elsődleges problémája az volt, hogy belső középpályás poszton szeretett volna játszani, de Wenger ezt nem tudta neki garantálni, ezért a távozás mellett döntött. Először a Chelsea tűnt befutónak, de ott is futóként számítottak volna rá, ezért azt megvétózta, így lett végül befutó a Pool. Nagyon jó képességű játékos, de borzasztóan buta, és rossz a döntéshozatalban. Egy szárnyvédőnek nem kell agysebésznek lenni, feküdt is neki nagyon az a poszt, de hajthatatlanul kk poszton képzeli el magát. Egyébként mivel buta játékosról révén szó, egy Klopp alatt igen jó lehet, ahol vannak taktikai utasítások, és egy kicsit le van korlátozva. Wenger nagyon a játékosok intelligenciájára hagyatkozik, így viszont nála egy kevésbé játékintelligens futballistának nem sok babér terem. A 35 millió font egy korrekt összeg volt érte, nem bántam volna ha marad, de az említett okok miatt azért nem sírom tele a párnámat miatta.RealMadridFanatic írta:Még szeretnének is védőt igazolni, nem?
Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
Viszont pótolva nem lesz, ugyanis a belőle befolyó összegből a BL-bevétel hiányát pótoljuk. Köszi, Kroenke!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alexoxladjackoxi 2017. augusztus 31., csütörtök 13:52-kor.
nyar elejen kezdodott. pool megkornyekezte dijkot annak ellenre hogy nem adott engedelyt a soton. vagyis a klub tudta nelkul. aztan mondtak a poolnak hogy akkor ti kiestetek.
sztem semmi koze a coutinhohoz oxladenek.
sztem semmi koze a coutinhohoz oxladenek.
Sztem meg ezzel, hogyha középen akar játszani a srác (tudtommal Coutinho is ott tolja), akkor boritékolható, hogy Coutinho pótlására vették, és este be is jelentik barcáéknál.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sokat volt sérült, Wenger szélen játszatta végig, de ő középen szeretné tolni. Azt mondják kicsit így is túlfizette a Pool, mert ő is az örök ígéret kategória.RealMadridFanatic írta:Amúgy aki több Arsenal meccset látott: ez a Chamberlaine gyerek nem egy rossz játékos, nem? Miért ment el? Amikor láttam, akkor elég korrekt volt.
Az engem is érdekelne Southampton mért utálja ennyire a Poolt?
poolba nem engedik van dijkot. viszont erthetetlen hogy mas klubnak miert nem kell. mocsok jo vedo.
kozben aurier is elment a spursbe. 23 millio font.
imadom az utolso napot
csak nalunk nem lesz semmi tortenes...
kozben aurier is elment a spursbe. 23 millio font.
imadom az utolso napot
- RealMadridFanatic
Még szeretnének is védőt igazolni, nem?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Védelem+vkp kellett volna még nekik szerintem. Amúgy Oxlade kkp lesz Kloppnál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem ismerem annyira a pool keretét, de nem gondolnám, hogy rá volt szükségük. A védelem még mindig nem túl acélos, ami tavaly is gond volt. Számomra érthetetlen, hogy miért nem oda igazoltak.Kerlon írta:Ezzel az Oxlade deallel szerintem eldőlt, hogy Lemar marad a Monacoban és szerintem Countiho is a Poolban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ezzel az Oxlade deallel szerintem eldőlt, hogy Lemar marad a Monacoban és szerintem Countiho is a Poolban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
spurs megprobalja elhappolni llorentet a chelsea elol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DONE DEAL: Alex Oxlade-Chamberlain has officially joined Liverpool from Arsenal for a reported £35m fee, signing a long-term contract.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
elmondom
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Hihetetlen azért milyen pénzeket adnak nulla játékosoknak. Chamberlain 220 ezer... Jézusom. Nyilván csak lett volna de akkor is durva.
Elvileg 120ezer fontért hetente, miközben 180at adott az Arsenal és 220at a Chelsea.BBeno írta:oxlade 35-40 millió font pool. sky.
K
K
oxlade 35-40 millió font pool. sky.
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Sevillaban is jó volt, de egyébként előtte a francia ligából érkezett, már ott is kitűnt vkp-ként, úgyhogy nem feltétlen volt logikátlan a PSG igazolás. Szerintem jól fog teljesíteni, ha megkapja a bizalmat.Mickey írta:Fene sem érti a miérteket , egyes igazolásoknál.
De Spanyolban tényleg rendben volt, szó se róla.